- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.901
Boyama ile ilgili seye yorum yapmak istedim. Burada boyatmadan hemen oncesinde bende yazdim tahminen 10 gun falan oldu boyatali. Ben yazdim cunku boyama ile ilgili soyle bir makale buldum doktorum boyatirsan bole bi riski var dedi vs gibi uyari alan bilgisi daha fazla olan biri varsa bana da soyler diye dusunup yazmistim. Amaaaa eger cocugun mu daha degerli yoksa sacin mi yaklasiminda biri olsaydi gercekten ne derdim bilmiyorum. 10 gun oldu boyatali sacimin yarisi beyazdi. Ohhhh cokta memnunum cokta mutluyum. Inanin kiyafetime bile dikkat edesim gelmiyordu cunku sacim kotu napsam tipim duzelmicek ki diyordum. Ve mutsuzdum. Evden calisiyorum belki 1 hafta 10 gun disari adim atmiyordum. Boyattim 10 gundur 3 kere disari gezmeye ciktim. Enerjim yetse hergun cikarim. Kiyafetime de sacima da basima da dikkat ediyorum , ozeniyorum simdi. Nisanin sonunda oglumun dogum gunu olcak , mayisin ortasinda da en yakin arkadasimin dugunu olcak ki nokah sahidi de benim. Gene boyaticam cikarsa beyazlarim. Bide doguma boyatirim 3 lemis olurum diye dusunuyorum. Kizlar ozetle kim nasil mutluysa ole yapsin. Inanin boyatmayip psikolojik olarak gerilcegime boyatirken 1 saat koklamayayim acik hava da durayim gerilmesini yeglerim 1 saat sonunda sonuca bakinca da ohhh be diyorsunuz ustelikahahah sırtım yere gelmez artıkk tişikkirlerrrr bu saç boyasını araştırırken forumda bir gruba denk geldim kadının canına okudular çocuğundan önemli mi madem boyamayı düşünüyosun hamile kalmasaydına kadar gitti olay benim travmam oldu resmen aramızda öylesi çok şükür yok tabi de dışardan gelen melen olur tırsıyorum
ah kikelom seni çok iyi anlıyorum 4 dedim mi zombi ayakta hele eşim yanımda horuldadıkça tekmeyle deviresim geliyo sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo yastığı çıkarıyorum yine olmuyo serviste anca uyuyorum
Ksjsjjs yok muÖyle anneler var mıymış
Benimde oluyor canim ellerim ozellikle. Sikip aciyorum sikip aciyorum. Basta ala ala dedim ama kan vasinci vs degisiyor sonucta illa onla ilgilidir diye dusunuyorum suan. Bide devamli uyusuk degil bazen 2 3 gune 1 oluyor.Günaydın kızlar benım çok şükür uyku düzenimde bir bozulma olmadı sadece bazı geceler lavaboya kalkıyorum o kadar :) yalnız uyandığımda bazen gün içinde de el ve ayaklarımda karıncalanma oluyor yaşayan var mı? Sanırım hamilelikte karışlar tünel sendromu olabiliyormuş. Bir de şu iki gündür yoruluyorum mu bilmiyorum bacalarım sanki kemiklerine kadar ağrıyor :)
Yoktur ya hepimiz kıllandık hormonlardan ama doğumdan sonra dökülüyorKsjsjjs yok mu
Evet canım benımde öyle ara ara uyanınca olabiliyor bir de bazen muhtemelen kolumun üstüne vs yatıyorsam :)Benimde oluyor canim ellerim ozellikle. Sikip aciyorum sikip aciyorum. Basta ala ala dedim ama kan vasinci vs degisiyor sonucta illa onla ilgilidir diye dusunuyorum suan. Bide devamli uyusuk degil bazen 2 3 gune 1 oluyor.
İnşallah öyle olur aminYoktur ya hepimiz kıllandık hormonlardan ama doğumdan sonra dökülüyor
Merak ettim festo ne demekHdhsjjsj kocalar meraklıben dün az kalsın banlanacaktım bende köşesinden döndüm ama inanılmaz goygoy bir konu vardı katıla katıla güldüm artık. Normalde de merak ederdi ama bu sefer çatladı bende link attım bu konuyu okuyorum buna gülüyorum diye artık ama kullanıcı adımı vs bilmez gerçi girsin şuraya festinin ben olduğumu dakikasında anlar
Yanlis yazmisim ben hizli yaziyorum hep yanlis yazarimMerak ettim festo ne demek
Kullanıcı adımı mı sordun canımMerak ettim festo ne demek
Evet kocam hemen anlar dedin ya kullanici adindan dolayi. Bide hep gordugumde aklima geliyordu bariz bi kelime degil gibi geliyodu. Hani bendeki gibi yada direk ismi yazanlar varya. Festinalente italyanca bisi cagristiriyorKullanıcı adımı mı sordun canım
Selamlar. Bende onunde yemek tutan yeri olanlardan vardi kullandim uzun sure guzelde. Ama bunlarin kullan at lari var. Ve bana sonralari onlar daha pratik geldi. Dokuleni sil yika kurut vs olmadan yemek bitince cöpeDeneyimli annişler indirime girmiş alayım dedim hangisi kullanışlı olur
ben yarin soracagim kontrolum var. bioderma benimkiside. ya o kdr unlu insanlar tonla makyaj yapiyor ediyor yada normal kokos hamileler makyaji gec sigara icen vs cok hamilelignde ablamda icti cocukta bisi yok Allaha şükür 8 yasinda. sonucta asit surmuyoz yuzumuze hersey temiz icerikli olsun diye diye bu cocuklar hicmi bu dunyada pis seylerle karsilasmicak. yedigimiz ictigimiz hersey temiz iceriklimi sanki. tavuk hormonlu yumurtalar oyle. et saibeli su günlerde. biraz rahatim bu konuda sanirsam. biodermaya devam. mesela bebe sampuani konusunda da ayni dusuncedeyim. Hamilelikte kendimi kisitladgm sey dus jeli birakmak ve deodnrt birakmak oldu. Nivea roll on kullaniyorum parfumude tenime skmiyorum az bisi fislatiyorum. yok bitkisel temiz icerikli olsun ee kac yasina kdr kullancan temiz icerikliyi illaki biyerde birakiyosun yani ben surekli ugrasamam. ben dalinle buyumusum yegenlerm keza oyle. uni baby dalin mustela bu ucunden birini tercih etcem bitkisel icerikli adini duymadgm sampuanlari surekli kullanabilcegmi dusunmuyorumSolante bende tavsiye etmiyorum aşırı beyazlık ve yapışkanlık hissi bırakıyor kızlar. Ben başka marka güneş kremi kullanıyordum çok hoşuma gidiyordu ama hamilelikte kulllanılıyormu henüz doktora sormadım
Kocam yazım tarzımdan, fikirlerimden ve cümlelerimden anlar canımEvet kocam hemen anlar dedin ya kullanici adindan dolayi. Bide hep gordugumde aklima geliyordu bariz bi kelime degil gibi geliyodu. Hani bendeki gibi yada direk ismi yazanlar varya. Festinalente italyanca bisi cagristiriyor
Cok güzel bir anlamı varmis. AydinlandimKocam yazım tarzımdan, fikirlerimden ve cümlelerimden anlar canım
Festinalente aslında bir hayat görüşü. Literatür: “yavaşça acele et” olarak açıklıyor ama benim hayatımdaki karşılığı hayatımın hırslı dönemlerinde hızlandım ve sonrasında mutsuzluğa sürüklendim. Çünkü odaklandığım şeylerde özümü kaçırdım. Başarılarımdan mutlu olmamaya başladım. O yüzden bu söz bana ruhumun özünü kaybetmeden yaşamak gerektiğini anlatıyor. Bunu saatlerce konuşabilirim ben ama yazıyla kısa kesmem gerekiyor
Canım bende de aynısı oluyordu hatta farmasi den de Bi krem almıştım o da aynısını yapıyordu. Akşamdan yüzümü nemlendirip sabah kalktığımda yüzümü yıkayıp sürünce o beyazlık olmuyordu .yüzünün nemine dikkat et . Bi de öyle deneSolante Pregna gerçekten çok kötü ya yapısı rengi. Bembeyaz kalıyor. Ama herkeste çok memnun anlamadım ben. Ben şuan kullanmıyorum belki kullanmaya başladığımda memnun kalırım bilemedim
Maalesef günümüzde bunu başarmak çok zor. Hepimiz mutlaka biryerlerde o özü kaçırıyoruz ama önemli olan bulmaya niyetlenmekCok güzel bir anlamı varmis. Aydinlandimodaklandigim seylerde ozumu kacirdim noktasi kafamda beni de dank ettirdi hatta. Tesekkurler bilgi icin
Ya takma kafana canim boyayi cok arastrdm kanitlanmis bi zarari yok. sadece cok solumamak lazim. havadar ortamda yapman gerekiyor o kdr. Hamileyiz diye hastalikli gibi gorunmek zorunda degiliz. ona bakarsan ojede surenimiz var makyaj yapanimizda. bebek oyle bi koruma kalkaninin icindeki Rabbim korusun onlari her daim. cokta kasmaya gerek yok. bende boyaticam bikac gune. yaa afedersn pedler bile kimyasal oldugu soyleniyor ama mecburen kullandik ettik herseyi cok takmamak lazimBoyama ile ilgili seye yorum yapmak istedim. Burada boyatmadan hemen oncesinde bende yazdim tahminen 10 gun falan oldu boyatali. Ben yazdim cunku boyama ile ilgili soyle bir makale buldum doktorum boyatirsan bole bi riski var dedi vs gibi uyari alan bilgisi daha fazla olan biri varsa bana da soyler diye dusunup yazmistim. Amaaaa eger cocugun mu daha degerli yoksa sacin mi yaklasiminda biri olsaydi gercekten ne derdim bilmiyorum. 10 gun oldu boyatali sacimin yarisi beyazdi. Ohhhh cokta memnunum cokta mutluyum. Inanin kiyafetime bile dikkat edesim gelmiyordu cunku sacim kotu napsam tipim duzelmicek ki diyordum. Ve mutsuzdum. Evden calisiyorum belki 1 hafta 10 gun disari adim atmiyordum. Boyattim 10 gundur 3 kere disari gezmeye ciktim. Enerjim yetse hergun cikarim. Kiyafetime de sacima da basima da dikkat ediyorum , ozeniyorum simdi. Nisanin sonunda oglumun dogum gunu olcak , mayisin ortasinda da en yakin arkadasimin dugunu olcak ki nokah sahidi de benim. Gene boyaticam cikarsa beyazlarim. Bide doguma boyatirim 3 lemis olurum diye dusunuyorum. Kizlar ozetle kim nasil mutluysa ole yapsin. Inanin boyatmayip psikolojik olarak gerilcegime boyatirken 1 saat koklamayayim acik hava da durayim gerilmesini yeglerim 1 saat sonunda sonuca bakinca da ohhh be diyorsunuz ustelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?