- 22 Mayıs 2012
- 11.004
- 30.579
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.921
Tabi canım maruz kaldığımız o kadar çok zehir var ki normalde de. Bak yaşıyoruz amaYa takma kafana canim boyayi cok arastrdm kanitlanmis bi zarari yok. sadece cok solumamak lazim. havadar ortamda yapman gerekiyor o kdr. Hamileyiz diye hastalikli gibi gorunmek zorunda degiliz. ona bakarsan ojede surenimiz var makyaj yapanimizda. bebek oyle bi koruma kalkaninin icindeki Rabbim korusun onlari her daim. cokta kasmaya gerek yok. bende boyaticam bikac gune. yaa afedersn pedler bile kimyasal oldugu soyleniyor ama mecburen kullandik ettik herseyi cok takmamak lazim
Sanırım bu benim de sonumKuzum benim ilk gebeliğimde doktor hiç yasak getirmemişti, hatta son aylarda normal doğum olsun diye işi biraz abartmıştık eşim beni kullanıyorsun diyordu düşün ama sonuç sezeryan oldum
Yaaa ne TatlıGayet iyi gidiyordu, taa ki depreme kdrŞimdi yine düzene giriyor yavaş yavaş. Sakin oluyoruz, göbek şu an engel olmuyor pozisyon gereği Keyif alma konusu aynı standartta devam ediyor memnunuz halimizden kociş bana normal sarılırken bile öne eğiliyor kuzum göbeğime rahatsızlık vermeyim diye
Valla canım ben de tesettürlüyüm. Rabia Şanlı dan elbiseler aldım 3-4 tane onlarla yazı geçireceğim elbisesiz Adana çekilmez
Parol aldım bi tane 37.8 e çıktı bildiğim kadarıyla daha arttı mı bilmiyorımC Cerito Yaa atestemi yapti cok gecmis olsun canim. cok yukselmedi dimi parol aldin mi?
@Meliss85 canim bizde sizin gibi zitiz bakalim kime benzicek bebisler
mertugce35 doktora gidersen haber et bizede canim
Canım ben hamile kalmadan önce kil maskesi yapıyodum çok iyi geliyodu onu bırakınca siyah noktalar falan da geri döndü. Şimdi zararı olur diye korkudan kil maskesi kullanamıyorum. La roche ürünleri çok güzel ben de severek kullanıyorum ama içeriği temiz kil maskesi var mı bilmiyorum benimkinin arkasını bi çevirdim orhun kitabeleri gibi kimyasal listesiAynı kaderi paylaşıyoruz iki hamileliğimde prenses gibiydim ama bunda devamlı biri gidiyor biri geliyor sivilcelerin ve yağlı cildime en iyisi la roche possayın nemlendiricisi onu düzenli kullanırsam daha iyi oluyor cildim ama en ufak bir bakımsızlıkta tekrar geliyor o yüzden hem yüz yıkama jelini hem de yatmadan önce kremini kullanıyorum
Aynen öyle canim. bebekleri ruh sagligimiz asiri etkiliyor. Pozitif annelerin bebekleride pozitif oluyor. Hersey zehir dedigin gibi ben şu ictigimiz vitaminlere bile cok iyi biseymis gibi bakamiyorum. sonunda yapay ilac yani ama nedir mecburen kullaniyoruz cunku dogalini artik annelerimiz gibi bulamiyoruz yemeye. Nesillerin genotipide degisiyor buna bagli olarak. Allah saglikli mutlu bebekler nasip etsin hepimize. elden gelen belli tedbirleri almak gerisini akışa birakmakTabi canım maruz kaldığımız o kadar çok zehir var ki normalde de. Bak yaşıyoruz amabende senin gibi düşünüyorum. Mutlu anne mutlu bebek
Bende aynı fikirdeyim canım seninle sakınan göze çöp batar o yüzden çokda şey yapmıyorum belli başlı şeylere dikkat ediyorum benimde 13.30 randevum var doktoruma soracağım bakalım ne dicek yada önerdiği krem varsa onu alırımben yarin soracagim kontrolum var. bioderma benimkiside. ya o kdr unlu insanlar tonla makyaj yapiyor ediyor yada normal kokos hamileler makyaji gec sigara icen vs cok hamilelignde ablamda icti cocukta bisi yok Allaha şükür 8 yasinda. sonucta asit surmuyoz yuzumuze hersey temiz icerikli olsun diye diye bu cocuklar hicmi bu dunyada pis seylerle karsilasmicak. yedigimiz ictigimiz hersey temiz iceriklimi sanki. tavuk hormonlu yumurtalar oyle. et saibeli su günlerde. biraz rahatim bu konuda sanirsam. biodermaya devam. mesela bebe sampuani konusunda da ayni dusuncedeyim. Hamilelikte kendimi kisitladgm sey dus jeli birakmak ve deodnrt birakmak oldu. Nivea roll on kullaniyorum parfumude tenime skmiyorum az bisi fislatiyorum. yok bitkisel temiz icerikli olsun ee kac yasina kdr kullancan temiz icerikliyi illaki biyerde birakiyosun yani ben surekli ugrasamam. ben dalinle buyumusum yegenlerm keza oyle. uni baby dalin mustela bu ucunden birini tercih etcem bitkisel icerikli adini duymadgm sampuanlari surekli kullanabilcegmi dusunmuyorumama burdaki aklina takilan arklar icin sorcam doktora genede.
Maşallah baya baya eşitlerBiz geldik kızlarımın ikisininde sağlık durumu, gelişimi iyi çok şükür. Boylar eşitlenmiş 20 cm kilo biri 300 gram biri 295 gram. Gelgelelim ben iyi değilim. Bi doktorda istifra etmediğim kalmıştı onu da yaşadım ve doktorum malesef alışman gerekiyor hem reflünden hem ikizlerden böyle devam eder dedi. 71 kilo olmuşum 3 haftada 3 kilo aldım bu fazla dedi zaten salı diyetisyene başlıcaktım. Herşey midemi bulandırıyo ama kalsiyum, kansızlık, magnezyum hepsi sınır altı çıktı ilaca başladık. Çıktığımdan beri 1 saattir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bişeyib patlaması bu biliyorum ama neyin bilmiyorum 4 ay daha bu şekilde olma fikri çok ağır geliyo onlar sağlıklı olsun yeterki diyorum ama tükeniyorum rabbim dirayet versin... birde açıcıya kesinlikle hayır dedi normal boya haftaya boyatabilirsin dedi 20. Hafta olucaz 3 nisana da detaylı ultrason nasipse
Boyama ile ilgili seye yorum yapmak istedim. Burada boyatmadan hemen oncesinde bende yazdim tahminen 10 gun falan oldu boyatali. Ben yazdim cunku boyama ile ilgili soyle bir makale buldum doktorum boyatirsan bole bi riski var dedi vs gibi uyari alan bilgisi daha fazla olan biri varsa bana da soyler diye dusunup yazmistim. Amaaaa eger cocugun mu daha degerli yoksa sacin mi yaklasiminda biri olsaydi gercekten ne derdim bilmiyorum. 10 gun oldu boyatali sacimin yarisi beyazdi. Ohhhh cokta memnunum cokta mutluyum. Inanin kiyafetime bile dikkat edesim gelmiyordu cunku sacim kotu napsam tipim duzelmicek ki diyordum. Ve mutsuzdum. Evden calisiyorum belki 1 hafta 10 gun disari adim atmiyordum. Boyattim 10 gundur 3 kere disari gezmeye ciktim. Enerjim yetse hergun cikarim. Kiyafetime de sacima da basima da dikkat ediyorum , ozeniyorum simdi. Nisanin sonunda oglumun dogum gunu olcak , mayisin ortasinda da en yakin arkadasimin dugunu olcak ki nokah sahidi de benim. Gene boyaticam cikarsa beyazlarim. Bide doguma boyatirim 3 lemis olurum diye dusunuyorum. Kizlar ozetle kim nasil mutluysa ole yapsin. Inanin boyatmayip psikolojik olarak gerilcegime boyatirken 1 saat koklamayayim acik hava da durayim gerilmesini yeglerim 1 saat sonunda sonuca bakinca da ohhh be diyorsunuz ustelik
Ne diyecegimi bilemedimBiz geldik kızlarımın ikisininde sağlık durumu, gelişimi iyi çok şükür. Boylar eşitlenmiş 20 cm kilo biri 300 gram biri 295 gram. Gelgelelim ben iyi değilim. Bi doktorda istifra etmediğim kalmıştı onu da yaşadım ve doktorum malesef alışman gerekiyor hem reflünden hem ikizlerden böyle devam eder dedi. 71 kilo olmuşum 3 haftada 3 kilo aldım bu fazla dedi zaten salı diyetisyene başlıcaktım. Herşey midemi bulandırıyo ama kalsiyum, kansızlık, magnezyum hepsi sınır altı çıktı ilaca başladık. Çıktığımdan beri 1 saattir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bişeyib patlaması bu biliyorum ama neyin bilmiyorum 4 ay daha bu şekilde olma fikri çok ağır geliyo onlar sağlıklı olsun yeterki diyorum ama tükeniyorum rabbim dirayet versin... birde açıcıya kesinlikle hayır dedi normal boya haftaya boyatabilirsin dedi 20. Hafta olucaz 3 nisana da detaylı ultrason nasipse
Yaaaa canımBiz geldik kızlarımın ikisininde sağlık durumu, gelişimi iyi çok şükür. Boylar eşitlenmiş 20 cm kilo biri 300 gram biri 295 gram. Gelgelelim ben iyi değilim. Bi doktorda istifra etmediğim kalmıştı onu da yaşadım ve doktorum malesef alışman gerekiyor hem reflünden hem ikizlerden böyle devam eder dedi. 71 kilo olmuşum 3 haftada 3 kilo aldım bu fazla dedi zaten salı diyetisyene başlıcaktım. Herşey midemi bulandırıyo ama kalsiyum, kansızlık, magnezyum hepsi sınır altı çıktı ilaca başladık. Çıktığımdan beri 1 saattir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bişeyib patlaması bu biliyorum ama neyin bilmiyorum 4 ay daha bu şekilde olma fikri çok ağır geliyo onlar sağlıklı olsun yeterki diyorum ama tükeniyorum rabbim dirayet versin... birde açıcıya kesinlikle hayır dedi normal boya haftaya boyatabilirsin dedi 20. Hafta olucaz 3 nisana da detaylı ultrason nasipse
Ben her şeyi yanlış yapıyorum galiba festi yaa, parfümümü de kulak arkası ve bileğe sıkıyorum... Bir de baya dikkat ediyorum sanıyordum, deodorant güneş kremi parfüm hepsinden elendimO koku duyulmuyor ama sürünce. Buram buram bir koku beklemesen parfümle dengelersin onu parfümü tene sıkmıyorsan sıkıntı yok ki
Doktora gitçek halim yoktu canım, şimdi biraz gözüm açıldı ama gidemem doktora da eşim işe gitmesi lazım. Kalayım falan dedi yok git dedim. Zencefil çayı içtim yarım bardak kuru ekmek azcık peynir yedim bi de elma azcık daha iyiyim. Midem de rahatsız bir durum var amaC Cerito Yaa atestemi yapti cok gecmis olsun canim. cok yukselmedi dimi parol aldin mi?
@Meliss85 canim bizde sizin gibi zitiz bakalim kime benzicek bebisler
mertugce35 doktora gidersen haber et bizede canim
Çok hem de :) Romantik odunum o benim , büyükbaşımYaaa ne Tatlıeşler bazen çok fazla naif olabiliyor di mi
Doktora gitçek halim yoktu canım, şimdi biraz gözüm açıldı ama gidemem doktora da eşim işe gitmesi lazım. Kalayım falan dedi yok git dedim. Zencefil çayı içtim yarım bardak kuru ekmek azcık peynir yedim bi de elma azcık daha iyiyim. Midem de rahatsız bir durum var amaakşama kadar geçer inşallah yarın da olursa gitçem doktora.
Bu arada bişey sorcam size kızlar bebeğin hareketlerini 17+4lerden sonra çok sert hisseden var mı? Ben baya baya sert hissediyorum pıt pıt tan çıktı yani tekme şeklide sertçe. Normal mi ki
Aynı virüs burda da var canım çok yaygın, benim de kızım oldu 5-6 gün evvel yeni iyileşti ondan geçmiştir bana da belkiCanım muhtemelen virüs kaynaklı, benim oğlum da ana okulundan getirdi hafif atlattilar ama sınıfın yarısı yoktu iki haftadır, mide bulantısı ve ishal yapan bir virüs dolanıyor ortalıkta. Ben de bir kaç gündür kötüydüm bugün daha iyiyim şükür ateş olmazsa bol bol sıvı tuket ve dinlen canım geçmiş olsun
Aynı kaderi paylaşıyoruz iki hamileliğimde prenses gibiydim ama bunda devamlı biri gidiyor biri geliyor sivilcelerin ve yağlı cildime en iyisi la roche possayın nemlendiricisi onu düzenli kullanırsam daha iyi oluyor cildim ama en ufak bir bakımsızlıkta tekrar geliyor o yüzden hem yüz yıkama jelini hem de yatmadan önce kremini kullanıyorum
Biz geldik kızlarımın ikisininde sağlık durumu, gelişimi iyi çok şükür. Boylar eşitlenmiş 20 cm kilo biri 300 gram biri 295 gram. Gelgelelim ben iyi değilim. Bi doktorda istifra etmediğim kalmıştı onu da yaşadım ve doktorum malesef alışman gerekiyor hem reflünden hem ikizlerden böyle devam eder dedi. 71 kilo olmuşum 3 haftada 3 kilo aldım bu fazla dedi zaten salı diyetisyene başlıcaktım. Herşey midemi bulandırıyo ama kalsiyum, kansızlık, magnezyum hepsi sınır altı çıktı ilaca başladık. Çıktığımdan beri 1 saattir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bişeyib patlaması bu biliyorum ama neyin bilmiyorum 4 ay daha bu şekilde olma fikri çok ağır geliyo onlar sağlıklı olsun yeterki diyorum ama tükeniyorum rabbim dirayet versin... birde açıcıya kesinlikle hayır dedi normal boya haftaya boyatabilirsin dedi 20. Hafta olucaz 3 nisana da detaylı ultrason nasipse
mideni üşütmüş olablirsin canım ya da tansiyon, aynısı geçen pazar sabahı bana oldu canım sadece öğürmeyle geçiyordu şimdiye kadar ilk defa bu kadar şiddetli kustum ama benim tansiyon düştü heralde bi anda ondan olduğunu düşünüyorum kahvaltı hazırladım tam sofraya oturdum bir anda buz gibi ter boşalmaya başladı elim ayağım titremeye başladı gözüm falan karardı gerisini hatırlamıyorum gözümü açtığımda lavabodaydım kuscam demişim eşim tuvalete taşımış hemen beni. gelmiş sonra benle dalga geçiyor bizim kız kıskandı bensiz kahvaltı yapıyorsunuz diye alın size pazar kahvaltısıBilmiyorum canım üşütmede daha önce kustuğum olmadı ama acaba kızım bi virüs falan mı getirdi kreştenay bilemedim çok kötüyüm ama ter boşaldı kusarken sırılsıklam oldum elim ayağım titredi
Evet gece gündüz fark etmiyor çok yoğun hissettiriyorlar maşallah normal o zamanŞu an bildiğin acı çektriyor. Nereme vuruyorsa çok acıyor. Gece de göbek deliğimin yan tarafının agrısına uyandım. Orası sertti. Geçen yine aynısı olmuştu şekil değiştirince geçmişti...
O kustuğum esnada kesin benim de tansiyonuma bişey oldu zatenmideni üşütmüş olablirsin canım ya da tansiyon, aynısı geçen pazar sabahı bana oldu canım sadece öğürmeyle geçiyordu şimdiye kadar ilk defa bu kadar şiddetli kustum ama benim tansiyon düştü heralde bi anda ondan olduğunu düşünüyorum kahvaltı hazırladım tam sofraya oturdum bir anda buz gibi ter boşalmaya başladı elim ayağım titremeye başladı gözüm falan karardı gerisini hatırlamıyorum gözümü açtığımda lavabodaydım kuscam demişim eşim tuvalete taşımış hemen beni. gelmiş sonra benle dalga geçiyor bizim kız kıskandı bensiz kahvaltı yapıyorsunuz diye alın size pazar kahvaltısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?