2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tabi canım maruz kaldığımız o kadar çok zehir var ki normalde de. Bak yaşıyoruz ama bende senin gibi düşünüyorum. Mutlu anne mutlu bebek

Kuzum benim ilk gebeliğimde doktor hiç yasak getirmemişti, hatta son aylarda normal doğum olsun diye işi biraz abartmıştık eşim beni kullanıyorsun diyordu düşün ama sonuç sezeryan oldum
Sanırım bu benim de sonum
Yaaa ne Tatlı eşler bazen çok fazla naif olabiliyor di mi
C Cerito Yaa atestemi yapti cok gecmis olsun canim. cok yukselmedi dimi parol aldin mi?

@Meliss85 canim bizde sizin gibi zitiz bakalim kime benzicek bebisler

mertugce35 doktora gidersen haber et bizede canim
Parol aldım bi tane 37.8 e çıktı bildiğim kadarıyla daha arttı mı bilmiyorım çok teşekkür ederim

Canım ben hamile kalmadan önce kil maskesi yapıyodum çok iyi geliyodu onu bırakınca siyah noktalar falan da geri döndü. Şimdi zararı olur diye korkudan kil maskesi kullanamıyorum. La roche ürünleri çok güzel ben de severek kullanıyorum ama içeriği temiz kil maskesi var mı bilmiyorum benimkinin arkasını bi çevirdim orhun kitabeleri gibi kimyasal listesi

Tabi canım maruz kaldığımız o kadar çok zehir var ki normalde de. Bak yaşıyoruz ama bende senin gibi düşünüyorum. Mutlu anne mutlu bebek
Aynen öyle canim. bebekleri ruh sagligimiz asiri etkiliyor. Pozitif annelerin bebekleride pozitif oluyor. Hersey zehir dedigin gibi ben şu ictigimiz vitaminlere bile cok iyi biseymis gibi bakamiyorum. sonunda yapay ilac yani ama nedir mecburen kullaniyoruz cunku dogalini artik annelerimiz gibi bulamiyoruz yemeye. Nesillerin genotipide degisiyor buna bagli olarak. Allah saglikli mutlu bebekler nasip etsin hepimize. elden gelen belli tedbirleri almak gerisini akışa birakmak

Biz geldik kızlarımın ikisininde sağlık durumu, gelişimi iyi çok şükür. Boylar eşitlenmiş 20 cm kilo biri 300 gram biri 295 gram. Gelgelelim ben iyi değilim. Bi doktorda istifra etmediğim kalmıştı onu da yaşadım ve doktorum malesef alışman gerekiyor hem reflünden hem ikizlerden böyle devam eder dedi. 71 kilo olmuşum 3 haftada 3 kilo aldım bu fazla dedi zaten salı diyetisyene başlıcaktım. Herşey midemi bulandırıyo ama kalsiyum, kansızlık, magnezyum hepsi sınır altı çıktı ilaca başladık. Çıktığımdan beri 1 saattir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bişeyib patlaması bu biliyorum ama neyin bilmiyorum 4 ay daha bu şekilde olma fikri çok ağır geliyo onlar sağlıklı olsun yeterki diyorum ama tükeniyorum rabbim dirayet versin... birde açıcıya kesinlikle hayır dedi normal boya haftaya boyatabilirsin dedi 20. Hafta olucaz 3 nisana da detaylı ultrason nasipse

Eklentiler

• C22FD3DF-7C85-4759-BAA8-0CF9D2C3763D.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 54
  • EBE5DC7C-B06F-4D43-A51F-EBBB9BC200C8.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 58
Bende aynı fikirdeyim canım seninle sakınan göze çöp batar o yüzden çokda şey yapmıyorum belli başlı şeylere dikkat ediyorum benimde 13.30 randevum var doktoruma soracağım bakalım ne dicek yada önerdiği krem varsa onu alırım

Maşallah baya baya eşitler
Canım çok normal kolay değil onca hormon vücudun da alışmaya çalışıyor sen de psikolojimizin değişken olması da normal mesela ben dün çok neşeliydim bugün kendimi ev yemek kokuyor diye ortalığı yıkarken buldum
Sen ikiz annesi olcaksın inşallah öyle düşün ve kendi üstüne gitme hepsi normal ve geçicek inş öyle düşün canım

Bizim grup bu konuda çok iyi bence, farklı görüşler illa ki oluyor ama herkes birbirine çok saygılı, kimse kimseye kötü, kırıcı yorumlar yapmıyor :)

Ne diyecegimi bilemedim öncelikle miniklerinin cok iyi olmasina sevindim canımmm insallah sen de en kisa zamanda eskisi gibi iyi hissedersin simdi ne desek boş, ama su bir gercek ki dogumdan sonra anı olarak hatirlayacaksin bu günlerini. İnsanlar ne acılar ne zorluklar cekiyor da zaman gectiginde unutuyor. Ki senin yasadigin zorluklar iki minik prenses icin ayrica yolun yarisina da geldin bi sekilde masallahhh, artık geri sayım basladi

Yaaaa canım evet süreç senin için zor geçiyor ama bak prensesler çok iyiymiş.Biraz dirayetli ol nolur .Ağla neyin patlamasıysa iyice boşalt içini.inşallah bundan sonrası daha hafif geçsin senin için

Sabah egepolden arandım. Meğer muayenem e nabıza düşünce aile hekimim görmüş, bana ulaşamamış telefonum değiştiği için. Egepolü aramışlar ordan bana ulaştılar. Muayeneye çağırdılar. Gittim, direkt nasılsın iyi misin ağrın var mı hemşiresi de aile hekimi de çok güleryüzlüydü. Tansiyon kilo baktılar. Hatta bot kıyafet var diye 2 kilo düşük yazdı çıkan sonuçtan. Sonunda beni anlayan biri kanda bakılmayan bir şey varsa pazartesi gel burada bakalım dedi, şeker yüklemesi de yapacaklarmış. Hem özelde hem aile hekimliğinde çok iyi muamele gördüm, çok mutlu oldum kızlar. 16 haftadır ilk kez bana nasılsın ağrın var mı dendi yani. Hiç gidesim yok.

O koku duyulmuyor ama sürünce. Buram buram bir koku bekleme sen parfümle dengelersin onu parfümü tene sıkmıyorsan sıkıntı yok ki
Ben her şeyi yanlış yapıyorum galiba festi yaa, parfümümü de kulak arkası ve bileğe sıkıyorum... Bir de baya dikkat ediyorum sanıyordum, deodorant güneş kremi parfüm hepsinden elendim

C Cerito Yaa atestemi yapti cok gecmis olsun canim. cok yukselmedi dimi parol aldin mi?

@Meliss85 canim bizde sizin gibi zitiz bakalim kime benzicek bebisler

mertugce35 doktora gidersen haber et bizede canim
Doktora gitçek halim yoktu canım, şimdi biraz gözüm açıldı ama gidemem doktora da eşim işe gitmesi lazım. Kalayım falan dedi yok git dedim. Zencefil çayı içtim yarım bardak kuru ekmek azcık peynir yedim bi de elma azcık daha iyiyim. Midem de rahatsız bir durum var ama akşama kadar geçer inşallah yarın da olursa gitçem doktora.

Bu arada bişey sorcam size kızlar bebeğin hareketlerini 17+4lerden sonra çok sert hisseden var mı? Ben baya baya sert hissediyorum pıt pıt tan çıktı yani tekme şeklide sertçe. Normal mi ki

Şu an bildiğin acı çektriyor. Nereme vuruyorsa çok acıyor. Gece de göbek deliğimin yan tarafının agrısına uyandım. Orası sertti. Geçen yine aynısı olmuştu şekil değiştirince geçmişti...

Aynı virüs burda da var canım çok yaygın, benim de kızım oldu 5-6 gün evvel yeni iyileşti ondan geçmiştir bana da belki

Bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim canımm, ben de çok istemiştim ikiz olmasını ama kısmet olmadı. Senin yaşadığının yarısını bile yaşamıyorum belki ama neler hissettiğini anlıyorum az çok. Beni de çok korkutuyor ağustosa kadar bütün bu ağrıların acıların katlanarak artacak olması. Her sabah sebepsiz yere bi ağlamak geliyor. Hamileliği sevemedim, bir an önce ağustos gelse bebeğime kavuşsam diyorum. Vücudumdaki psikolojimdeki hayatımdaki değişiklikler beni çok yordu. Sonu çooook güzel olacak

mideni üşütmüş olablirsin canım ya da tansiyon, aynısı geçen pazar sabahı bana oldu canım sadece öğürmeyle geçiyordu şimdiye kadar ilk defa bu kadar şiddetli kustum ama benim tansiyon düştü heralde bi anda ondan olduğunu düşünüyorum kahvaltı hazırladım tam sofraya oturdum bir anda buz gibi ter boşalmaya başladı elim ayağım titremeye başladı gözüm falan karardı gerisini hatırlamıyorum gözümü açtığımda lavabodaydım kuscam demişim eşim tuvalete taşımış hemen beni. gelmiş sonra benle dalga geçiyor bizim kız kıskandı bensiz kahvaltı yapıyorsunuz diye alın size pazar kahvaltısı

Evet gece gündüz fark etmiyor çok yoğun hissettiriyorlar maşallah normal o zaman

O kustuğum esnada kesin benim de tansiyonuma bişey oldu zaten ama öncesinde bişey olmadı yatıyodum öyle mide bulantısı ya da başka bişe olmadı birden geldi zor attım kendimi kusmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…