2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benim doktorum bana balık yagı hapı kullanabılırsın demıstı ben gunde ıkı kere kullanıyorum

Bende bugün ikinci kez doktora gittim bu sefer karından keselerimizi gördük benim normalde sat ile hesaplanınca bugün 4+6 gün oluyor transfer tarihinden hesaplama yapınca 5+3 gün oluyor.Ultrasonda keselerden biri 4+4 diğeri 4+5 çıktı bu normal mi acaba.Bir de bugün beta nerdeyse 25000 olması gerekiyor şaşırdım açıkçası

Bu arada ben transferden sonra 8. Gundeyım ıkı gundur normal ev işlerimi yapmaya basladım temızlık vs çok yoracak işler yapmıyorum ama

Yiyemiyosan hic zorlama canim ya mercimek ye yogurt ye baska seylerden cikar acısını

Bu arada ben transferden sonra 8. Gundeyım ıkı gundur normal ev işlerimi yapmaya basladım temızlık vs çok yoracak işler yapmıyorum ama
Ben yapmiyom valla pazar gunu toz aldim kahverengi akıntım oldu cok panik oldum bidaha o panigi yasayamam varsin afedersin b*k gotursun evi

Mide bulantısı iyidir bebiş burdayım demiş annesi Canım senin de tek embriyoyu sanırım kaçıncı gün idrarda görmüştün

Oyyy MaşAllah biz 5+ küsür de karından gördük keseyi

Mide bulantısı iyidir bebiş burdayım demiş annesi Canım senin de tek embriyoyu sanırım kaçıncı gün idrarda görmüştün
Napalım sımsıkı tutunsun da bana sağlıkla ben razıyım ondan gelen tatlı şeylere
tek embriyo 5. gün embriyosu ben biraz erken öğrenenlerden 6.gün öğrendim kaset testte
7.gün kanda 67 idi sanırım

Sizin taze mi dondurulmuş transfermiydi

Aman kuzum dikkatttt sakın ağır kaldırma, bir yere uzanma ve ani hareketler yapma. Ara ara oturup dinlendir kendini Bu kadar zorluk çekerken sıkıntı yaşama

hangi ilaçlar Opu öncesi ilaçlar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…