Benim doktorum bana balık yagı hapı kullanabılırsın demıstı ben gunde ıkı kere kullanıyorum2 yumurta yiyorum ben her sabah normalde asla yemezdim tiksinirdim cocuklugumdan beri süreç bana yumurtayi sevdirmedi ama onlar icin herseyi yiyebilirim dedirttihatta bu sabah yerken ne kotu kokuyo falan diye soylendim kendi kendime Allah affetsin ne guzel nimet ama kokusuda olmasa. Yiyebiliyosaniz yumurta salatasi yapin yiyin . Ben avakadonun ustune yapiyorum bazen guzel oluyo avakadoya bol limon sıkıp ekşi yapinca yumurtanın tadini falanda bastiriyo süt icmezdim süt bile iciyorum balik yemedim hic ama surecte balik yagi kullandim hep pazar kahverengi akintim olunca balik yagini biraktim burdan bi arkadas kan sulandiriyomus falan diyince korktum
Bende bugün ikinci kez doktora gittim bu sefer karından keselerimizi gördükHerkese selam
Sabah müthiş bir mide bulantısı ile uyandım
Bugün büyük gün görüş günümüz Allah' ın izniyle kalp atışını duyacağız heyecanlıyııız
Sizde durumlar nasıl nasıl gidiyor gebişlik
Lekelenmem olunca korktum ben kaclik kullandiginiz balik yagi ?Benim doktorum bana balık yagı hapı kullanabılırsın demıstı ben gunde ıkı kere kullanıyorum
Yiyemiyosan hic zorlama canim ya mercimek ye yogurt ye baska seylerden cikar acısınıMaalesef balık çok güzel nimet ama safra kesesi küçük bir şey gibi görünse de dokunduğu yüyecekleri yediğinde insanın hayat kalitesini düşürüyor. Protein açısından gün içerisinde bir sıkıntım yok alıyorum zaten de işte yumurtanın yeri ayrı nasip değilmiş bu arada ben aslında çok severim yumurtayı ama uzun zamandır antalya sıcak diye yemiyordum. İşte gaza geldik sonumuz hüsranAllah bütün hamilelere şu 9 ayı kolaycacık geçirme güç ve kuvveti versin
Ben yapmiyom valla pazar gunu toz aldim kahverengi akıntım oldu cok panik oldum bidaha o panigi yasayamamBu arada ben transferden sonra 8. Gundeyım ıkı gundur normal ev işlerimi yapmaya basladım temızlık vs çok yoracak işler yapmıyorum ama
Lekelenmem olunca korktum ben kaclik kullandiginiz balik yagi ?
Eşim de yapma diyor ama dayanamıyorumBen yapmiyom valla pazar gunu toz aldim kahverengi akıntım oldu cok panik oldum bidaha o panigi yasayamamvarsin afedersin b*k gotursun evi
Mide bulantısı iyidir bebiş burdayım demiş annesiHerkese selam
Sabah müthiş bir mide bulantısı ile uyandım
Bugün büyük gün görüş günümüz Allah' ın izniyle kalp atışını duyacağız heyecanlıyııız
Sizde durumlar nasıl nasıl gidiyor gebişlik
Eee sen hamilesinKızlar çok oldumdayanamadım erken gebelik testi diye aldım ama gebelik testini predictor ekspres vermiş bana eczacı adet gününde yapılan testmiş ama bu şekil çıktı iyimi Eki Görüntüle 3289919
Oyyy MaşAllah biz 5+ küsür de karından gördük keseyiBende bugün ikinci kez doktora gittim bu sefer karından keselerimizi gördükbenim normalde sat ile hesaplanınca bugün 4+6 gün oluyor transfer tarihinden hesaplama yapınca 5+3 gün oluyor.Ultrasonda keselerden biri 4+4 diğeri 4+5 çıktı bu normal mi acaba.Bir de bugün beta nerdeyse 25000 olması gerekiyor şaşırdım açıkçası
Napalım sımsıkı tutunsun da bana sağlıkla ben razıyım ondan gelen tatlı şeylereMide bulantısı iyidir bebiş burdayım demiş annesiCanım senin de tek embriyoyu sanırım kaçıncı gün idrarda görmüştün
MaşAllahhh hemen kan testi verinKızlar çok oldumdayanamadım erken gebelik testi diye aldım ama gebelik testini predictor ekspres vermiş bana eczacı adet gününde yapılan testmiş ama bu şekil çıktı iyimi Eki Görüntüle 3289919
Ay inşallah 7. Günüm 5. Gün embriyosuEee sen hamilesinhayırlı olsun transferden sonra kaçıncı gununuz?
Perşembe gününe test günü yazmışlardıMaşAllahhh hemen kan testi verin
Sizin taze mi dondurulmuş transfermiydiNapalım sımsıkı tutunsun da bana sağlıkla ben razıyım ondan gelen tatlı şeylere
tek embriyo 5. gün embriyosu ben biraz erken öğrenenlerden 6.gün öğrendim kaset testte
7.gün kanda 67 idi sanırım
Aman kuzum dikkatttt sakın ağır kaldırma, bir yere uzanma ve ani hareketler yapma. Ara ara oturup dinlendir kendiniBu arada ben transferden sonra 8. Gundeyım ıkı gundur normal ev işlerimi yapmaya basladım temızlık vs çok yoracak işler yapmıyorum ama
KatılıyorummmmBen yapmiyom valla pazar gunu toz aldim kahverengi akıntım oldu cok panik oldum bidaha o panigi yasayamamvarsin afedersin b*k gotursun evi
hangi ilaçlar Opu öncesi ilaçlar mı acaba?Kızlar hepinize günaydın bu arada
Ben ilaçları kullanmaya başladığımdan beri baldırlarıma ayaklarıma kramplar giriyor ki uzun süredir mg desteği almama rağmen. Sizlerde de oluyor mu bu kramplar? Gece feci bir krampla fırladım uykumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?