- 4 Kasım 2017
- 1.982
- 589
- 123
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.501
Merhaba bisey sorabilirmiyim konunuzu bilmiyorum ama. En sondaki test resminiz benimkiyle çok benzer ben onu negatif olarak saydım adetim gecikti 4 gün ve aynı o şekilde testim. Sorum şu acaba kaseti neden açtınız açınca çizgi belirmiş? Kafamda soru işaretleri oluştu merak ettim bilmediğim için soruyorum7 dpo fan merhaba bu sefer kuruma çizgisi kargaşası olmaması için testi 10 ve 15 dakikalar arası çektim ışığım kötü bahçeye bakan evde oturuyorum o yüzden gün ışığında çekemedim bazısına filtre uyguladım aşkım bu sefer bak bideA Afratafrac @fnd_50 melegim can @golden-snitch melisaa93 @Pkolu_anneadayi
Evimdeki ışıktan dolayı açtım kaseti canım üst kapağı gölge vuruyordu. Benim adetime daha 1 hafta var ama bende adetim gecikse 4 gün bende negatif sayardım bu testi bide ilk 10 dakika ve 15 dakika arası çektim fotoğrafı inşallah kopkoyu kırmızı pozitifler görürsün kısa zamandaMerhaba bisey sorabilirmiyim konunuzu bilmiyorum ama. En sondaki test resminiz benimkiyle çok benzer ben onu negatif olarak saydım adetim gecikti 4 gün ve aynı o şekilde testim. Sorum şu acaba kaseti neden açtınız açınca çizgi belirmiş? Kafamda soru işaretleri oluştu merak ettim bilmediğim için soruyorum
Kaseti Açtıklarında gözüküyor çok ince bir çizgi ama kapalı olanda yok gölgeden olabilir dediğin gibiEvimdeki ışıktan dolayı açtım kaseti canım üst kapağı gölge vuruyordu. Benim adetime daha 1 hafta var ama bende adetim gecikse 4 gün bende negatif sayardım bu testi bide ilk 10 dakika ve 15 dakika arası çektim fotoğrafı inşallah kopkoyu kırmızı pozitifler görürsün kısa zamanda
Bazısında görüyor gibiyim bazında göremiyorum çok arada kaldım bebeğim İnşAllah yarın belirgin şekilde görürüz7 dpo fan merhaba bu sefer kuruma çizgisi kargaşası olmaması için testi 10 ve 15 dakikalar arası çektim ışığım kötü bahçeye bakan evde oturuyorum o yüzden gün ışığında çekemedim bazısına filtre uyguladım aşkım bu sefer bak bideA Afratafrac @fnd_50 melegim can @golden-snitch melisaa93 @Pkolu_anneadayi
Hah aynen bende öyle görüyorumİnşallah kuzum tam çekemedim çekebildiğim kadar çektim belli belirsiz kıl gibi bişeydi zaten
İnşallah kuzum 20 dakika sonraki çok beklemiş sayılıyor mu test için acaba şimdi daha belirginKaseti Açtıklarında gözüküyor çok ince bir çizgi ama kapalı olanda yok gölgeden olabilir dediğin gibiİnşallah 2-3 güne çok daha koyu olur
20 dakika sonrası çok mu geç kuzum şimdi daha belirginHah aynen bende öyle görüyorum
Yani tam bilmiyorum bebeğim İnşAllah geç değildir20 dakika sonrası çok mu geç kuzum şimdi daha belirgin
Geç olabilir ama 10 dkdakilerde de gözüküyor o yüzden sen en iyisi sabah yap tekrarİnşallah kuzum 20 dakika sonraki çok beklemiş sayılıyor mu test için acaba şimdi daha belirgin
Anladim cnm tesekkur ederimEvimdeki ışıktan dolayı açtım kaseti canım üst kapağı gölge vuruyordu. Benim adetime daha 1 hafta var ama bende adetim gecikse 4 gün bende negatif sayardım bu testi bide ilk 10 dakika ve 15 dakika arası çektim fotoğrafı inşallah kopkoyu kırmızı pozitifler görürsün kısa zamanda
Kıy gitsin kız zaten birdaha lazım olmucakAğzından bal akıyorgörcem bebek var hissediyorum zaten bu ay çok çalışma karşılığı aldım o kadar testi hepsini bu ay yapıcam kıycam hepsine
Senin son gebelikte de bugünlerde silik çıkmaya başlamıştı dimi20 dakika sonrası çok mu geç kuzum şimdi daha belirgin
Göremedim yok demi henüz? Benim de dpo 8. Günümm7 dpo fan merhaba bu sefer kuruma çizgisi kargaşası olmaması için testi 10 ve 15 dakikalar arası çektim ışığım kötü bahçeye bakan evde oturuyorum o yüzden gün ışığında çekemedim bazısına filtre uyguladım aşkım bu sefer bak bideA Afratafrac @fnd_50 melegim can @golden-snitch melisaa93 @Pkolu_anneadayi
Yorulamazaın hayırrr. Bebiş içinn dayannnBen 2 gün üst üste yoruluyorum bu sefer çatlayınca da devam etçem bide pik uzun sürerseverin bana herkes versin
Evet kuzum bende öyle düşünüyorum inşallah öyle olsunYani tam bilmiyorum bebeğim İnşAllah geç değildirbelki anca oturmuştur test
Geç olabilir ama 10 dkdakilerde de gözüküyor o yüzden sen en iyisi sabah yap tekrar
Ay ne bileyim. Şöyle cinsiyetini bilmeden beklemek daha güzel gelio ya. Zaten ilk bebek kız da olsa canim erkek te olsa canımKızz nasıl dayanıcaksın öğrenmeden
Tez zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah başta buradaki kızlar olmak adına en kısa zamanda sağlıkla güzel haberler alalımAnladim cnm tesekkur ederimevet bu ay kismet olmadi hala adet olmayi bekliyorum hakkimda hayirlisi insallah. Umarım bebeğinde seninledir senin adetine daha varmış sevindim senin adına
Tez zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah başta buradaki kızlar olmak adına en kısa zamanda sağlıkla güzel haberler alalımAnladim cnm tesekkur ederimevet bu ay kismet olmadi hala adet olmayi bekliyorum hakkimda hayirlisi insallah. Umarım bebeğinde seninledir senin adetine daha varmış sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?