2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ay öyle mi iyi sevindim canım yalnız olmak zor olur
Ama bugün değil bugün cıngar çıkartıcam. Az sonra eşime şöyle okkalı bi fırça atıcam. Planlı bişey değil ama A Afratafrac gibi yapabilirsem işin sonunda bebek gelebilir de belli olmaz önce hunharca kavga edem de

Bilmiyorum bir sürü ilac ama ben fitil kullandım sadece o hemen toparlıyor ben hamilelik de de olurdum o zaman verdiği fitil sen verdi gene onu kullandım sadece belim ağrıyor tek sıkıntı
Hamileyken kulllandıysan şimdi de kullanılıyordur heralde canım. Bir an önce iyi ol inşallah

Ya yeşil çayı ben de severim ve zayıflamaya yardım ediyor diye içerdim. Ama ödem attırıyor diye içmemem önerildi

Hayırlısı olsun gelmedik reglden ümit kesilmez ama olmadıysa da bi dahaki aya inşallah sen tatilini yap çok güzel geçsin

Ben halen adet olmadım merak ediyorum. Eğer olursam bi dahaki ay ben de deneyeceğim sanırım ovülasyon testini ama çok gerildim

Hamile kalmaktan değil de bebek varsa ona zarar vermesin diye çekincem sigara ben de kullanmıyorum alkol sadece regl günlerinde ya bi şey varsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…