- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.541
Tamam canım sagol yaaa adını degiştigini biliyoruk bir türlü aklıma gelmedi inşallah inşallah bu ay hepimiz hamileyizKız ben geçen aydan beri hamileyimmmmİnşallah bu ay gerçekten hamileyim
Ondan önce buzmavisi ydim.
İnsan herşeyi belirtiye yoruyor3. Günde daha vücudunun tam haberi yok canım
Kimisinde düşer kimisinde çıkar canımKızlar yerleşmede ateş düşer mi çıkar mı
Bilmiyorum bir sürü ilac ama ben fitil kullandım sadece o hemen toparlıyor ben hamilelik de de olurdum o zaman verdiği fitil sen verdi gene onu kullandım sadece belim ağrıyor tek sıkıntıPkolu_anneadayi canım nasıl oldun. Enfeksiyonun ne durumda?
İnşallaaaaaaaahhhTamam canım sagol yaaa adını degiştigini biliyoruk bir türlü aklıma gelmedi inşallah inşallah bu ay hepimiz hamileyiz
Amin canım hepimize inşallahBugünden başla benceİnşAllah gönlünden geçen hayırla sağlıkla nasip olur
Attığım fotolarda gördüm tam kuruma çizgisi dediği yerdeydi ince bi çizgi bakalım yarın koyulaşacak mı kuzum evet hamileyizBunda çizgi var ama kuruma kuzum sanki. Çok heveslenmemek lazım. Ama şu gerçeği unutmayalım ki; zaaten haamiiileesiiiiin
Ama bugün değil bugün cıngar çıkartıcam. Az sonra eşime şöyle okkalı bi fırça atıcam. Planlı bişey değil ama A Afratafrac gibi yapabilirsem işin sonunda bebek gelebilir de belli olmazAy öyle mi iyi sevindim canım yalnız olmak zor olur
Olsun sen yinede yaklaş sonrasındaAmin canım hepimize inşallahbugünden başlayamicam sanırım birazdan eşime bi konuda fırça kaycam. O fırçadan sonra bebek yapma olayına geçemicez muhtemelen
Evet kuzum 8 günlükken gördüm kan verdim sonra zaten 6 çıkmıştı benim hemen idrara karışıyor sanırımBurda belli kuzum tabi
Bilemem 20 dak net cevap verir mi sen daha öncede erken mi ögrendin. Silik gördün mü öncede kuzum
Ard arda güzel haber alırız inşallah canimCanım bizim seninle çok yakın benim de 23 gece çatlama oldu tek ilişki oldu o da o gece sende belirti var mu bende ara ara sağ kasığım çekiliyor sanki
Yumurtlamayı gördüm ertesi gün çatlamıştı gecesi çatladı anladım ağrıdan 8 de diyebiliriz belki aynı gün çatladı çünkü kuzumGördüm ben dee7 olduğuna emin misiin 8-9 olabilir misinn
Benim diğer hamileliğimde de oldu ondan emin gibi bişeyim şuan inşallah yanılmam kuzumBenim de iğneler batıyor gibiydi belirtimm
İnşallah kuzum çok aminÇok silikte olsa bir çizgi gördüm sankiinşallah vardırr
Hamileyken kulllandıysan şimdi de kullanılıyordur heralde canım. Bir an önce iyi ol inşallahBilmiyorum bir sürü ilac ama ben fitil kullandım sadece o hemen toparlıyor ben hamilelik de de olurdum o zaman verdiği fitil sen verdi gene onu kullandım sadece belim ağrıyor tek sıkıntı
Amin canım teşekkürlerHamileyken kulllandıysan şimdi de kullanılıyordur heralde canım. Bir an önce iyi ol inşallah
Ya yeşil çayı ben de severim ve zayıflamaya yardım ediyor diye içerdim. Ama ödem attırıyor diye içmemem önerildiBen çok aramam normalde de içmezdim zaten kırk yılda bir içerimben su-maden suyu -kefir bunlar yeter bana yeşil çay da çok içerdim ama onu da azalttım bazen çay filtr kahveyi sevmeye başlamıştım son zamanlar ama dediğim gibi şu süreçte içmedim
Hayırlısı olsun gelmedik reglden ümit kesilmez ama olmadıysa da bi dahaki aya inşallah sen tatilini yap çok güzel geçsinCanım vermedim gece eşim test almış gelmiş onu yapıp öyle gideyim dedim yok silik bile çıkmadı direk negatif bende bisey yok artık emin oldum cnm. Nasip olmadı bu ay da. Sen ne yaptin adet oldun mu ? Olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi alicam bi de onu deneyeceğim. Bu arada hala adet olmadım ama düzensiz bi adet dönemim var 1 kere 40 gün bile olmadigim oldu.
Sabahki yaptığım test
Hamile kalmaktan değil de bebek varsa ona zarar vermesin diye çekincemCanım hiç sanmam bende türk kahvesi içiyorum. Ama ne sigara ne alkol kullanmıyorum hayatımda hiç kullanmadım. Sigara içen hatta alkol kullanıpta hamile kalanlar bile var. Benim eşimde sigara ve alkol kullanmaz hiç bi şekilde yani şu an da ben niye hamile kalamadım anlam veremiyorumEşim bi cok fazla çay içiyordu onu bile bıraktı
Kavgadan sonra daha bi güzel oluyo sanki yaAma bugün değil bugün cıngar çıkartıcam. Az sonra eşime şöyle okkalı bi fırça atıcam. Planlı bişey değil ama A Afratafrac gibi yapabilirsem işin sonunda bebek gelebilir de belli olmazönce hunharca kavga edem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?