2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bak benim 9. Gün böyleydi telefonda gozukebilsin çizgi diye ne açılarla uğraştım şimdi de ikincisi gibii senin de öyle olacak inanıyorum ben
Çok sevindim hayırlı olsun. Seninle birlikte Kasım annesi olacaktık ben o zaman da okumuştum yazdıklarını takip etmiştim, önce senin sonra benim gebeliğim sonlandı ama şimdi birlikte Nisan annesi olacağız inşallah

Ya aşkımmmm hep sevinç gözyaşlarımız olsun inşallah bebegim arkamdan hepinizi bekliyorum inandık ve başardık allahın izniyle inşallah mucizem benimledir
Dışarıdayım geç yazabilirim merak etmeyin aklım kalbim burada meleğim beni o kadar mutlu ettin ki içim içime sığmıyor mucizen seninle inan buna

Yaaa öyle mii çok sevindim canimm saglikla devam etsin inşallah sureclerimiz 05.05 gözüküyor benim ama Nisanda da gelme ihtimali var artık Nisan annesi mi olacağım Mayıs mi bilemedim

Günaydın kızlar, benim pik 12. gün oldu ama 13. gün de pik gibi 14. gün çatladığı görünüyor. Biz 7,8,9,11,12,13. günleri değerlendirdik. bugün 14. gün dinlenmek istiyorum, belimin ağrısından öldüm 15. günü de değerlendiriz sonra mola vercez, 22. günden itibaren test yapmaya başlarım. 26. günde regli oluyorum. Ne dersiniz? Nasıl plan? yoksa 14. günü de değerlendirmem gerekiyor mu?

Eklentiler

• IMG_3284.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 41
Ben regli oldum sat 22 agustos bat 24 eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…