- 20 Ağustos 2022
- 4.788
- 3.892
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.841
Bebiş varrrrrrKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayımfnd_50 melisaa93 @edahandro A Afratafrac Merve3553 acil yardım
Aşkım ben çarşamba yapayım diyorumHamilesin çünkü balım pazartesiyi dört gözle bekliyorum
Gördüm gördüm görmemmi daha güzellerini de görelim inşallahSagol aşkımmm gördün demi daha koyu testimle sizleri etiketlicemtim kuzum ya hala şaşkınım
Evet biliyorum ya biliyorum bende umutlanmadım değilAşkım 37 görmezdim hiç
Çok sevindim hayırlı olsun. Seninle birlikte Kasım annesi olacaktık ben o zaman da okumuştum yazdıklarını takip etmiştim, önce senin sonra benim gebeliğim sonlandı ama şimdi birlikte Nisan annesi olacağız inşallahBak benim 9. Gün böyleydi telefonda gozukebilsin çizgi diye ne açılarla uğraştımşimdi de ikincisi gibii senin de öyle olacak inanıyorum ben
Dışarıdayım geç yazabilirim merak etmeyin aklım kalbim burada meleğim beni o kadar mutlu ettin ki içim içime sığmıyor mucizen seninle inan bunaYa aşkımmmmhep sevinç gözyaşlarımız olsun inşallah bebegim arkamdan hepinizi bekliyorum inandık ve başardık allahın izniyle inşallah mucizem benimledir
Bu forumdan herkes hamile cikacak inşallahŞimdi tablona tekrar baktım bebeğim yerleşme düşüşü olmamış ama hamilesindemek ki düşüş olmasa da oluyor. Hadi inşAllah birinci pozitif görüldü darısı kalanlara
Yaaa öyle miiÇok sevindim hayırlı olsun. Seninle birlikte Kasım annesi olacaktık ben o zaman da okumuştum yazdıklarını takip etmiştim, önce senin sonra benim gebeliğim sonlandı ama şimdi birlikte Nisan annesi olacağız inşallah
Sağlıkla doğsun da Nisan Mayıs farketmezYaaa öyle miiçok sevindim canimm saglikla devam etsin inşallah sureclerimiz 05.05 gözüküyor benim ama Nisanda da gelme ihtimali var artık Nisan annesi mi olacağım Mayıs mi bilemedim
İnşallah bebegim seninde güzel haberini bekliyorum ve inanıyorum oldugunaDışarıdayım geç yazabilirim merak etmeyin aklım kalbim burada meleğim beni o kadar mutlu ettin ki içim içime sığmıyor mucizen seninle inan buna
Şu an ne kadarlık oldu minnoş, kan testi verdin mi canımSağlıkla doğsun da Nisan Mayıs farketmez
Ben regli oldum sat 22 agustos bat 24 eylulKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurbSunshine597 @Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicek @bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05 @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
Daha 8. Günün kuzum düşüş sayılmaz o korkma bak benim ateş 36.5 de sabit kaldı bekliyorum testini pozitif pozitifAteşim 36.6 ya düştü bugün 0.2 düşüş yaşandı testte yapıcam birazdan Allahım nolur yamelegim can fnd_50 melisaa93
Amin canım benim aminnn
Hamişsin kuzum tebrik ederim seniiiiiDaha 8. Günün kuzum düşüş sayılmaz o korkma bak benim ateş 36.5 de sabit kaldı bekliyorum testini pozitif pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?