- 29 Ocak 2023
- 326
- 280
- 33
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.821
Umarım dönerCanım inşallah döner testindönenler oldu. Senin de olur umarım
Canım regl kaç gün kaldı
O doktorun gözüne sok bunu ne demek denemezsin ne yapacağız denemeyeceğiz kuzum hamileyiz dedim ben sizeKocam evde yok 9.30 da gelecek o gelene kadar salaklıgımı dagıtmam ayılmam lazım. Ya eger gerçekten varsa doktorumda çok şaşıracak olmazsa artık denemezsin dedi en son gittigimde biz elimizden geleni yapıyoruz demişti
Ya aşkımmmmAşkım ben sana bu ayın başında hamileyiz dedim mi demedim mi aşkım söyle bana dedim mi demedim mi. Sen hemen Karalar bağla. Testini gördüm Şuan ağlıyorum hıçkırarak. Uyuyakalmışım telefon elimde bildirim yenilerken.
30 agustos kuzum ama ikinci bir yumurtla çatladı 10. Günüm bugünCanım regl kaç gün kaldı
Evet evet bekliyoruz
Canım ben regl oldum sat:22 temmuz bat:22 eylül hamilesin diye seni yormak istemedimKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitikbadeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicek @bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaidhaseada @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
Her zaman giydiğin bir pantolona bak kapanıyor muÖyle oluyor canım çalış bekleme hiç mesela ben hep diyordum amaaan zaten hamile diğilimbenimde randevum 29 karnıma bakıyorum büyüdümü acaba
Ayy amiiin
Nasıl güzel bir tablooooooooUmutlanıyorum arkadaşlar
Nolur umudum yerle bir olmasın Allahım nolurmelegim can melisaa93 A Afratafrac Papatyamaviss Merve3553 T tweeetyyy edahandro golden-snitch
Sagol aşkımmm gördün demi daha koyu testimle sizleri etiketlicemtim kuzum ya hala şaşkınımBu test kalieteli bundan varsa bundan alıp yapmaya devam et sağlıkla koyulaşsın inşallah
Hamilesin çünkü balım pazartesiyi dört gözle bekliyorumAşkım 37 görmezdim hiç
Ben çarşambayı beklemeyi düşünüyorum inatla aşkımAyy amiiinsen ne zaman yapacaksın
Kardeşim bizde ya bana dedi resmini çek birde pazar günü çek karnın bende duramadım sabah çektim anneme gösteriyorum diyor büyümüşHer zaman giydiğin bir pantolona bak kapanıyor mutabi sıkıştırmaya çalışma
Kuzum ne güzel yükseliyor maşallahUmutlanıyorum arkadaşlar
Nolur umudum yerle bir olmasın Allahım nolurmelegim can melisaa93 A Afratafrac Papatyamaviss Merve3553 T tweeetyyy edahandro golden-snitch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?