2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kız nöbetçi eczane değil. Cumartesi hepsi açık bugün. Pazarları kapalı olur eczaneler. Bütün eczaneler açık şuna hepsi gebelik testi alman için bekliyorlar
o zaman izmir e özgü bişi. Çünkü izmir de hiç bir eczane açık değil cumartesileri uzun. süredir.

Evet kuzum benimde 16 agustos çatladı bugün 10. Günüm inan ben ateşim yine sabit çıkınca sırf siz yapın dediniz diye yaptım yoksa umutsuzdum ayyy iyikide yap demişsiniz hepinize teşekkür ederim

Sagol kuzum amin inşallah koyulaşma görmeden inanamıcam galiba
Oy kuzum benim yaaaa Allah'ın izniyle gün ve gün koyulaştığını göreceğiz Bu kadar dua, bu kadar enerciiiiii, bu kadar emek karşılığını verdi çok şükür. Sağlıkla artsın değerin MİNNOŞUMMM. Umudumuzsun sen bizim

Alla allaaa sadece izmir mi kapalı yahu. Bizim buurası komple kapalı cumartesileri.
Ben İstanbul’da oturuyorum canım ondan da olabilir bak mesela atacağım resimdeki iki eczane bizim buradaki açık

Eklentiler

• 27D55BB7-C809-4B2B-9891-790419768B98.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 46
Evet kuzum benimde 16 agustos çatladı bugün 10. Günüm inan ben ateşim yine sabit çıkınca sırf siz yapın dediniz diye yaptım yoksa umutsuzdum ayyy iyikide yap demişsiniz hepinize teşekkür ederim
Eneymmmmmm arka arkaya çatlamışız Allah'ım nasip et. Kııız sen HAMİŞSİN tazeecikk HAAMİİŞŞŞ dua et bana bize hep bunu demek istemiştim, bu günleri de gördük çok şükür

Canım ben regl oldum sat:22 temmuz bat:22 eylül hamilesin diye seni yormak istemedim bu ay çakşır suyu ve inofolic combi kullanmaya başladım bu ay hamileyim diyorum kendime hamile olarak kodladım
Çörek otu kürünü de yap kuzum. Hepsinin kombinasyonu çok iyi etki ediyor. Ayrıca pikten sonra aralıksız 4 gün değerlendirin. Değerlendirme sonrası en az yarım sat kalça yukarıda yatıyorsun.

Test yaptım canım dünkü ile aynı sanki.

Şu an ne kadarlık oldu minnoş, kan testi verdin mi canım
Bugün tam 6 haftalık son adet tarihime göre ama geç döllenmiş de olabilir, onu tam bilemiyorum, sadece idrar testi yaptım, kan da vermedim doktora da gitmedim, tatilde öğrendim, çocukla 3000 e yakın km yaptım, sonra geldim annem ayağını kırmış onunla ilgilendim temizliğini yaptım, evimiz badana oldu vs vs öylesine yoğun bı süreç oldu ki, inşallah bebeğim sağlıklıdır, bi de benim şekerim de biraz yüksek çıkıyor insülin direncim olabilir, bol su içmeye hamur işi falan yememeye, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum şimdilik sadece, randevum haftaya saliya inşallah kalp atışını duyarız Sen gittin mi doktora? Bi de geçen sefer kaybimiz olduğu için hiç kimseye söylemeyi düşünmüyoruz, sadece anneme mecburen söyledim, sen söyleyecek misin çevrene?

Gerçekten hepinizi çok seviyorum .hepinize dua ediyorum bana nasip ettiyse allah inşallah hepinize nasip edecek.ben her yönden sıkıntılıydım. Zaten menopoz başlangıcı başlı başına hamile kalmaya sorun hormonlar bozuldugu için. Amh düşük. Luteal faz eksikligi var e2 tavan yapıyordu hatırlıyorsanız ama duanın gücü herşeye yeter allah isterse olur yoktan var eder. Takviyelerim 3 aydır kullanıyorum
Hayıt macunu ve propolis balı
Mfk athena
Mfk fodega
Mfk adviktor
Hepsinin faydası olacagına inandım ve oldu allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…