- 22 Şubat 2023
- 10.263
- 11.374
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.861
İnşallah kuzum. Test yapmaya başlayacağım bir kaç güne. Allah hepimize nasip etsin inşallah mutlu haberleri çok geçmeden alalımUmarım dönerumarım bu ay bitmeden sen de çok güzel haberler alırsın canım
Sagol kuzum amin inşallah koyulaşma görmeden inanamıcam galibaHamişsin kuzum tebrik ederim seniiiii
o zaman izmir e özgü bişi. Çünkü izmir de hiç bir eczane açık değil cumartesileri uzun. süredir.Kız nöbetçi eczane değil. Cumartesi hepsi açık bugün. Pazarları kapalı olur eczaneler. Bütün eczaneler açık şuna hepsi gebelik testi alman için bekliyorlar
Kız korkudan yapamıcam heralde yaa
Alla allaaa sadece izmir mi kapalı yahu. Bizim buurası komple kapalı cumartesileri.Canım yanıltmak gibi olmasın ama gecen hafta ben cumartesi günü almıştım burda eczaneler cumartesi de açık istersen yakınsa git bi bak
Çatlama gününü saymadan ertesi günden itibaren 10 gün say kuzum. 10. Gün testte çıkma ihtimali varKızlar günaydın, döllenme ne zaman oluyor yani yumurtlama günüm pazartesiydi döllenmişmidir hamileysem ve testte ne zaman pozitif görürüm
Evet kuzum benimde 16 agustos çatladı bugün 10. Günüm inan ben ateşim yine sabit çıkınca sırf siz yapın dediniz diye yaptım yoksa umutsuzdum ayyy iyikide yap demişsiniz hepinize teşekkür ederimKız korkudan yapamıcam heralde yaapazartesiyi mi beklesem diyorum 11. Gün garanti olur. Negatif görünce bu yürek kaldıramayacak sanki.. ben 17 Ağustos çatladı. Yarın 10. Günüm değil mi? Hepimiz hem fikir miyiz, yanında laboquik var heralde gösterir varsa fnd_50 melisaa93 melegim can
Oy kuzum benim yaaaaSagol kuzum amin inşallah koyulaşma görmeden inanamıcam galiba
Burda da açık degil kuzum adanada. Çünkü daha öncede gitmiştim kapalıydıo zaman izmir e özgü bişi. Çünkü izmir de hiç bir eczane açık değil cumartesileri uzun. süredir.
Ben İstanbul’da oturuyorum canım ondan da olabilir bak mesela atacağım resimdeki iki eczane bizim buradaki açıkAlla allaaa sadece izmir mi kapalı yahu. Bizim buurası komple kapalı cumartesileri.
Eneymmmmmm arka arkaya çatlamışızEvet kuzum benimde 16 agustos çatladı bugün 10. Günüm inan ben ateşim yine sabit çıkınca sırf siz yapın dediniz diye yaptım yoksa umutsuzdum ayyy iyikide yap demişsiniz hepinize teşekkür ederim
Çörek otu kürünü de yap kuzum. Hepsinin kombinasyonu çok iyi etki ediyor. Ayrıca pikten sonra aralıksız 4 gün değerlendirin. Değerlendirme sonrası en az yarım sat kalça yukarıda yatıyorsun.Canım ben regl oldum sat:22 temmuz bat:22 eylül hamilesin diye seni yormak istemedimbu ay çakşır suyu ve inofolic combi kullanmaya başladım bu ay hamileyim diyorum kendime hamile olarak kodladım
Tamam bebeğimBen çarşambayı beklemeyi düşünüyorum inatla aşkım
Canım çörek otunu pik görünce bırakacak mıyız devam edelimmiÇörek otu kürünü de yap kuzum. Hepsinin kombinasyonu çok iyi etki ediyor. Ayrıca pikten sonra aralıksız 4 gün değerlendirin. Değerlendirme sonrası en az yarım sat kalça yukarıda yatıyorsun.
Test yaptım canım dünkü ile aynı sanki.Kızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicek @bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @Soren05 @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever @sonsuzaskk Y yenibirhayal @catloverk @Valera
Bugün tam 6 haftalık son adet tarihime göre ama geç döllenmiş de olabilir, onu tam bilemiyorum, sadece idrar testi yaptım, kan da vermedim doktora da gitmedim, tatilde öğrendim, çocukla 3000 e yakın km yaptım, sonra geldim annem ayağını kırmış onunla ilgilendim temizliğini yaptım, evimiz badana oldu vs vs öylesine yoğun bı süreç oldu ki, inşallah bebeğim sağlıklıdır, bi de benim şekerim de biraz yüksek çıkıyor insülin direncim olabilir, bol su içmeye hamur işi falan yememeye, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum şimdilik sadece, randevum haftaya saliya inşallah kalp atışını duyarızŞu an ne kadarlık oldu minnoş, kan testi verdin mi canım
Zayıf olduğun için zaten daha çok belli oluyordurKardeşim bizde ya bana dedi resmini çek birde pazar günü çek karnın bende duramadım sabah çektim anneme gösteriyorum diyor büyümüş
Bence Pazartesiden başla sen de. Bekletme bu kadar insanı.Aşkım ben çarşamba yapayım diyorum
Gerçekten hepinizi çok seviyorumOy kuzum benim yaaaaAllah'ın izniyle gün ve gün koyulaştığını göreceğiz Bu kadar dua, bu kadar enerciiiiii, bu kadar emek karşılığını verdi çok şükür. Sağlıkla artsın değerin MİNNOŞUMMM. Umudumuzsun sen bizim
Kuzum çıkmama ihtimali var. sayınca bugün çatlamadan sonraki 7. günün çıkıyor ve yerleşme düşüşü yaşıyor olabilrisin.Ateşim 36.6 ya düştü bugün 0.2 düşüş yaşandı testte yapıcam birazdan Allahım nolur yamelegim can fnd_50 melisaa93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?