- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.041
Benim salı günü 10. Gün oluyor öncesinde yapsamda çıkmaz benceAşkım sen ne zaman yapacaktın
ölemi dersiniz ay ama çok heycanlıı off böle oldugunda pıt diye öğrenebilcegmiz testler yöntemler üretseler allahımmm:):)10. Günü bekle bence
Bir elim tatlı yapıyor bir elim burada ayrılamıyorumBencede bekletme bak ben 10. Gün yaptım seninde ilk yumurtaya göre 10. Gün aşkım.ilk yükselen ateşten saymaya başlaburalar çok karışacak
Önce sen sonra ben çarşamba arka arkaya yapalım pozitifleri atalımBenim salı günü 10. Gün oluyor öncesinde yapsamda çıkmaz bence
yani bende burda okudum canım benim çörek otu bal tarçın karışımı eşimede yedirdim bende yedimm çok faydalıymışÇörekotu bal karışımının faydası nedir kuzum
Stressiz dene lütfenİnşallah kuzumdoktora göstericem bakalım hafta içi sonra da ultrason randevum var en son rahim filmiymiş hayırlısı olsun
Bir de oğlumuz olsa iyice fena oluruzAhahahahaah o bana da yüklendi benim de 18 yaşında kardeşim var. Adayları beğenmiyorum
Ahh keşkeölemi dersiniz ay ama çok heycanlıı off böle oldugunda pıt diye öğrenebilcegmiz testler yöntemler üretseler allahımmm:):)
Ayyy aynı gün mü yapsakÖnce sen sonra ben çarşamba arka arkaya yapalım pozitifleri atalım
Canım daha çatlamdan sonra 7 gün olmuş çok erken kuzum. Erken gebelik de olsa göstermeyebilirEki Görüntüle 3291935
merhabalar hanımlar 8 aydır deniyoruz eşimde veya bende bir sorunda yok doktora gittik ama olmuyor nedense bu ay ovi takibi yaptım 3 agustosta regl oldum 18 agustos yumurtlama gördüm reglin 16.günü yumurtlama oldu öncesinde 2 günü ve 18-19-20-21 degerlendirdik bu süreçte çörek otu bal karışımını düzenli olmasada yedim bu süreç çok heycanlı buay ilk defa bukadar dikkat ettik düzenli denedik bugun 2 tane predictor erken gebelik testi aldım(maşallah oda olmuş 134 tl :) demem oki yumurtalamanın üzerinden 8 gün geçti acaba bu predictor bunu gösterirmi çok sabırsızım çok heycanlıyım fikirlerinize ihtiyacım var
Doğru diyorsun herşey de olduğu gibi kafaya bunu da taktımStressiz dene lütfen
Ya sen pazartesi test yapmayacak mıydın ?Önce sen sonra ben çarşamba arka arkaya yapalım pozitifleri atalım
Stres engel oluyor işteDoğru diyorsun herşey de olduğu gibi kafaya bunu da taktım
Rahim filmi için sordum canım. Hani bir yıl olduysa yaptırman da fayda var diye ama sen bilirsin kuzum. Bir kaç yumurtlama denk geldi diyorsan bir kaç ay daha bekleyebilirsin gibi geldi banaAslında 1 yıldır korunmuyorum ama bu 1 yılın içinde 7 ay eşimin görevi vardı sadece hafta sonları görüştük yumurtlama günlerine bir yada iki kere denk gelmiştir mayıstan itibaren artık beraberiz yumurtlama günlerine dikkat ediyorum
evet dimi bende onu düşünüyrm testi boşa harcamim ben ozaman ayy ama beklemek çok zor bide diyorumki kan mı versem çıkarmıki kanda :):)Canım daha çatlamdan sonra 7 gün olmuş çok erken kuzum. Erken gebelik de olsa göstermeyebilir
Canım 2 gün daha sabret garanti olsunEki Görüntüle 3291935
merhabalar hanımlar 8 aydır deniyoruz eşimde veya bende bir sorunda yok doktora gittik ama olmuyor nedense bu ay ovi takibi yaptım 3 agustosta regl oldum 18 agustos yumurtlama gördüm reglin 16.günü yumurtlama oldu öncesinde 2 günü ve 18-19-20-21 degerlendirdik bu süreçte çörek otu bal karışımını düzenli olmasada yedim bu süreç çok heycanlı buay ilk defa bukadar dikkat ettik düzenli denedik bugun 2 tane predictor erken gebelik testi aldım(maşallah oda olmuş 134 tl :) demem oki yumurtalamanın üzerinden 8 gün geçti acaba bu predictor bunu gösterirmi çok sabırsızım çok heycanlıyım fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?