- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.021
Amin kuzum amin inşallah sizlerede nasip olsun inşallahAllah kopkoyu pembe olduğunu da göstersin bunlarınBaya netler
Hahahhaha ağzımız durmuyor ki sayfa sayfa konuşuyoruz umarım sonu da güzel biter tablonun çünkü benim hep yüksek gidip birden düşüyorWow maşallahBirazcık ben de kurcaladım bu ateş olaylarını . Çok güzel çıkmış ateşin.
Mesajları yeni okuyorum sabah 7ye yeni geldim
İnceden bir sızı var gibi aşkım
Aslında 1 yıldır korunmuyorum ama bu 1 yılın içinde 7 ay eşimin görevi vardı sadece hafta sonları görüştük yumurtlama günlerine bir yada iki kere denk gelmiştir mayıstan itibaren artık beraberiz yumurtlama günlerine dikkat ediyorumBen sadece FSH dan anlıyorum. O da güzel canım. Kaç aydır deniyorsun?
Derhal pozitifi görelim diyorsun yaniBence Pazartesiden başla sen de. Bekletme bu kadar insanı.
Aşkım sen ne zaman yapacaktınTamam bebeğimsonucunu merakla bekliyorum
Mucizen seninle aşkım buna yürekten inan ben çok inandım bu ay hepimizi bu inançla hamile çıkaracağım hahahhaha Allahıma inanıyorum ona sığınıyorum hadi inşallahYa aşkımmmmhep sevinç gözyaşlarımız olsun inşallah bebegim arkamdan hepinizi bekliyorum inandık ve başardık allahın izniyle inşallah mucizem benimledir
Bencede bekletme bak ben 10. Gün yaptım seninde ilk yumurtaya göre 10. Gün aşkım.ilk yükselen ateşten saymaya başlaDerhal pozitifi görelim diyorsun yani
Bence gayet iyi değerlerinMerhaba kızlar ben de bu ay erkenden adet oldum kafaya takmak istemiyorum artık daha sonra ikinci günü gittim hormon testimi verdim orda Amh da bakılmış. Bi değerlerime bakar mısınız.
FSH 8
LH 9
AMH 2.8
Bir ay sonra da rahim filmi çekilmek istiyorum bakalım
Çörekotu bal karışımının faydası nedir kuzumEki Görüntüle 3291935
merhabalar hanımlar 8 aydır deniyoruz eşimde veya bende bir sorunda yok doktora gittik ama olmuyor nedense bu ay ovi takibi yaptım 3 agustosta regl oldum 18 agustos yumurtlama gördüm reglin 16.günü yumurtlama oldu öncesinde 2 günü ve 18-19-20-21 degerlendirdik bu süreçte çörek otu bal karışımını düzenli olmasada yedim bu süreç çok heycanlı buay ilk defa bukadar dikkat ettik düzenli denedik bugun 2 tane predictor erken gebelik testi aldım(maşallah oda olmuş 134 tl :) demem oki yumurtalamanın üzerinden 8 gün geçti acaba bu predictor bunu gösterirmi çok sabırsızım çok heycanlıyım fikirlerinize ihtiyacım var
Atıcaz tabiİnşallah aşkım biz de pozitifleri atacağız buraya değil mi kızlaaaaarmelisaa93
Sonu da güzel olur inşallah aşkım yaKuzum ne güzel yükseliyor maşallah
İnşallah kuzumBence gayet iyi değerlerin
Aşkım senin ilk yumurtaya göre mi 10. Günün. Sende de iki tane oldu yaaaaBencede bekletme bak ben 10. Gün yaptım seninde ilk yumurtaya göre 10. Gün aşkım.ilk yükselen ateşten saymaya başlaburalar çok karışacak
10. Günü bekle benceEki Görüntüle 3291935
merhabalar hanımlar 8 aydır deniyoruz eşimde veya bende bir sorunda yok doktora gittik ama olmuyor nedense bu ay ovi takibi yaptım 3 agustosta regl oldum 18 agustos yumurtlama gördüm reglin 16.günü yumurtlama oldu öncesinde 2 günü ve 18-19-20-21 degerlendirdik bu süreçte çörek otu bal karışımını düzenli olmasada yedim bu süreç çok heycanlı buay ilk defa bukadar dikkat ettik düzenli denedik bugun 2 tane predictor erken gebelik testi aldım(maşallah oda olmuş 134 tl :) demem oki yumurtalamanın üzerinden 8 gün geçti acaba bu predictor bunu gösterirmi çok sabırsızım çok heycanlıyım fikirlerinize ihtiyacım var
Ahahahahaah o bana da yüklendi benim de 18 yaşında kardeşim var. Adayları beğenmiyorum19 yaşında bir erkek kardeşim var yeni üniversiteye başlayacakbazen kızlar yazıyor gıcık gıcık cevaplar yazdırıyorum görümcelik otomatik yüklendi
Aminn inşallah bütün bekleyenlere nasip olsunAmin kuzum amin inşallah sizlerede nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?