2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Wow maşallah Birazcık ben de kurcaladım bu ateş olaylarını. Çok güzel çıkmış ateşin.
Mesajları yeni okuyorum sabah 7ye yeni geldim
Hahahhaha ağzımız durmuyor ki sayfa sayfa konuşuyoruz umarım sonu da güzel biter tablonun çünkü benim hep yüksek gidip birden düşüyor

merhabalar hanımlar 8 aydır deniyoruz eşimde veya bende bir sorunda yok doktora gittik ama olmuyor nedense bu ay ovi takibi yaptım 3 agustosta regl oldum 18 agustos yumurtlama gördüm reglin 16.günü yumurtlama oldu öncesinde 2 günü ve 18-19-20-21 degerlendirdik bu süreçte çörek otu bal karışımını düzenli olmasada yedim bu süreç çok heycanlı buay ilk defa bukadar dikkat ettik düzenli denedik bugun 2 tane predictor erken gebelik testi aldım(maşallah oda olmuş 134 tl :) demem oki yumurtalamanın üzerinden 8 gün geçti acaba bu predictor bunu gösterirmi çok sabırsızım çok heycanlıyım fikirlerinize ihtiyacım var

Ben sadece FSH dan anlıyorum. O da güzel canım. Kaç aydır deniyorsun?
Aslında 1 yıldır korunmuyorum ama bu 1 yılın içinde 7 ay eşimin görevi vardı sadece hafta sonları görüştük yumurtlama günlerine bir yada iki kere denk gelmiştir mayıstan itibaren artık beraberiz yumurtlama günlerine dikkat ediyorum

Ya aşkımmmm hep sevinç gözyaşlarımız olsun inşallah bebegim arkamdan hepinizi bekliyorum inandık ve başardık allahın izniyle inşallah mucizem benimledir
Mucizen seninle aşkım buna yürekten inan ben çok inandım bu ay hepimizi bu inançla hamile çıkaracağım hahahhaha Allahıma inanıyorum ona sığınıyorum hadi inşallah

Bence gayet iyi değerlerin

Çörekotu bal karışımının faydası nedir kuzum

10. Günü bekle bence

19 yaşında bir erkek kardeşim var yeni üniversiteye başlayacak bazen kızlar yazıyor gıcık gıcık cevaplar yazdırıyorum görümcelik otomatik yüklendi
Ahahahahaah o bana da yüklendi benim de 18 yaşında kardeşim var. Adayları beğenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…