2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Hanımefendi başkalarının konularına yazıyorsunuz. Mesajlarınızın görülmemesi çok normal. Saçma sapan yorumlar yapmak yerine forumu kullanmayı öğrenirseniz işiniz daha kolaylaşır.
Bende baktım daha bir saatlik üye her yere yazmış bir saatte ne kadar cevap bekliyorsa haram etmiş bir de hakkını. Allah akıl fikir versin

Eşim gidecek de ben gitmeyeceğim zaten bişey uydurcaz artık acaba gitsem mi dedim de eşim de boşver tehlikeye gerek yok dedi

Kuzum beni yanlış anlama ama ben senin yerind olsam o zaman hemen duyurmazdım em az bi 3 aylık olana kadar en azından
Ben mecbur dedim bende düşük riski olunca doktor yatırdı beni hastaneye 1 günlük sonrada dedi 16 haftaya kadar yatıcan kesinlikle kalkmıcan öyle deyince de hemen aklıma kendi annem geldi onunda gelmesi Azerbaycan'dan ve bu kadar kalması normal diğil çünkü babam orda tek kalıyor bunu eşimin ailesi biliyor..zaten annem geldiği günden her kes hoş geldine geliyorlar demeseydim mecbur yine iş yapıcaktım ama şimdi gelince görüyorlarki ben yatıyorum.Bir tek kaynım eltim bilmiyor

Zaten önemli olan onların bilmemesi

Kuzum dün aşırı olan regl ağrılarım bugün geçti ama dün testte çıkmamıştı bilmiyorum yarın bat zaten sabahtan gelmezse bi test daha patlatırım haber vericem

Merhaba kızlar ben de bu ay erkenden adet oldum kafaya takmak istemiyorum artık daha sonra ikinci günü gittim hormon testimi verdim orda Amh da bakılmış. Bi değerlerime bakar mısınız.
FSH 8
LH 9
AMH 2.8
Bir ay sonra da rahim filmi çekilmek istiyorum bakalım

Ben sadece FSH dan anlıyorum. O da güzel canım. Kaç aydır deniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…