- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #33.001
Bende baktım daha bir saatlik üye her yere yazmış bir saatte ne kadar cevap bekliyorsaHanımefendi başkalarının konularına yazıyorsunuz. Mesajlarınızın görülmemesi çok normal. Saçma sapan yorumlar yapmak yerine forumu kullanmayı öğrenirseniz işiniz daha kolaylaşır.
Belki kv olunca otomatik güncelleme geliyordurÖff bu kayınvalideler neden böyle yaaaa. Biz de olcaz günün birinde ama yani böyle olmayalım
Kesınn kesıınnBelki kv olunca otomatik güncelleme geliyordur
Eşim gidecek de ben gitmeyeceğim zaten bişey uydurcaz artıkAman boşver hastayım deyin gitmeyin. Hamilelikte bir nevi hastalık gibi geçiyor kuzum kafa kalkmıyordün 700 küsür km yol geldik gece nasıl yattığımı bilmiyorum işkence. He bir de başlarda yorulmamak önemli bence. Yoruldukça lekelenme oldu ben de
Aynen riske atmaya hiç gerek yokEşim gidecek de ben gitmeyeceğim zaman bişey uydurcaz artıkacaba gitsem mi dedim de eşim de boşver tehlikeye gerek yok dedi
Ben mecbur dedim bende düşük riski olunca doktor yatırdı beni hastaneye 1 günlük sonrada dedi 16 haftaya kadar yatıcan kesinlikle kalkmıcan öyle deyince de hemen aklıma kendi annem geldi onunda gelmesi Azerbaycan'dan ve bu kadar kalması normal diğil çünkü babam orda tek kalıyor bunu eşimin ailesi biliyor..zaten annem geldiği günden her kes hoş geldine geliyorlar demeseydim mecbur yine iş yapıcaktım ama şimdi gelince görüyorlarki ben yatıyorum.Bir tek kaynım eltim bilmiyorKuzum beni yanlış anlama ama ben senin yerind olsam o zaman hemen duyurmazdım em az bi 3 aylık olana kadar en azından
Zaten önemli olan onların bilmemesiBen mecbur dedim bende düşük riski olunca doktor yatırdı beni hastaneye 1 günlük sonrada dedi 16 haftaya kadar yatıcan kesinlikle kalkmıcan öyle deyince de hemen aklıma kendi annem geldi onunda gelmesi Azerbaycan'dan ve bu kadar kalması normal diğil çünkü babam orda tek kalıyor bunu eşimin ailesi biliyor..zaten annem geldiği günden her kes hoş geldine geliyorlar demeseydim mecbur yine iş yapıcaktım ama şimdi gelince görüyorlarki ben yatıyorum.Bir tek kaynım eltim bilmiyor
Tabi çünkü ilk gebelikte her kes mutlu oldu onlardan başka bunuda eşimin ailesi gördü ve şaşırdılar..şimdide kendileri diyorki aman söyleme.Zaten önemli olan onların bilmemesi
Kız bu bizim meteorcu mu acabaBende baktım daha bir saatlik üye her yere yazmış bir saatte ne kadar cevap bekliyorsaharam etmiş bir de hakkını. Allah akıl fikir versin
Ayyyy nolur gelmesinBelki kv olunca otomatik güncelleme geliyordur
En mantıklısı bu kuzum gerçekte. Sen iyi ol daEşim gidecek de ben gitmeyeceğim zaten bişey uydurcaz artıkacaba gitsem mi dedim de eşim de boşver tehlikeye gerek yok dedi
Kuzum dün aşırı olan regl ağrılarım bugün geçti ama dün testte çıkmamıştı bilmiyorum yarın bat zaten sabahtan gelmezse bi test daha patlatırım haber vericemKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicek @bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52The Little Mermaid @Soren05 @turuncummm @gunesin ezgisi imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
Kendilerinin gördüğü daha iyi. Sen demiş olsan kötü sen olursunTabi çünkü ilk gebelikte her kes mutlu oldu onlardan başka bunuda eşimin ailesi gördü ve şaşırdılar..şimdide kendileri diyorki aman söyleme.
SanmamKız bu bizim meteorcu mu acaba
19 yaşında bir erkek kardeşim var yeni üniversiteye başlayacakAyyyy nolur gelmesin
Canım hani senin testin?? Sen de yapacaktım hani? Senin de çatlamadan sonra 10. Günün değil miydimelegim can hamile misinn Çokk çook sevindim canım benim gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlesin annesine güzelce tutunsun
Galiba hamileyim kuzum. İnşallah inşallah sımsıkı saglıkla tutunsun. Darısıda sana olsun inşallahmelegim can hamile misinn Çokk çook sevindim canım benim gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlesin annesine güzelce tutunsun
Ben sadece FSH dan anlıyorum. O da güzel canım. Kaç aydır deniyorsun?Merhaba kızlar ben de bu ay erkenden adet oldum kafaya takmak istemiyorum artık daha sonra ikinci günü gittim hormon testimi verdim orda Amh da bakılmış. Bi değerlerime bakar mısınız.
FSH 8
LH 9
AMH 2.8
Bir ay sonra da rahim filmi çekilmek istiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?