- 14 Ekim 2015
- 3.934
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.161
Kızlar kimse yazmazmış folik asit ne kıllanıyorsunuzKızlar hepinize marhaba :* gecenin bu saati uyku tutmadı bende kk bakayım dedim ve benim gibi gebelik planlayanlar ne cokmuş onu gördüm inşallah hepimiz gönlümüzdekine en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşuruz :) şimdi size bişey danışmak istiyorum adetten çıktım yumurtlama günü çalışmalara başlayacağım. Folbetake kullanıyorum yaklaşık 1 ay kadardır, normalda folikasitim ve d vit düşük çıkmıştı. Sorum şu bu ilaca devam etmeli miyim? Bunların günlük dozu çok fazlaymış ve ilerde sorun olabilirmiş diye duydum sizin fikriniz nedir? Randevu düşüremiyorum bir türlü
Kız kıyafetmiydi oBence kapalıvalla ırkçılık olarakta anlayan çıkar
Kız etiketle beniDeğil aşkım fotoda öyle çıkmışdur bak kendi fotomu atayım sileyim hemen
Ay atmadım profil yapmıştım dur atıyorum hemen görKız etiketle beniattıysan görmedim.
Yok değilmiş güneşten dolayı çıkmış karaKız kıyafetmiydi oalgılayamamış ya ben. Hey allam. Bugün de bunu anlamadım hadi bakalım. Boş geçmediğim gün yok.
Şuan bu haldeyim ahajKız etiketle beniattıysan görmedim.
Benide görün dur bende yapayımKız etiketle beniattıysan görmedim.
HadiiiBenide görün dur bende yapayım
Kuzum evden çalıştığın için annenler gittikten sonra bir kendine gel ve hemen işlere başla.İyiyim bebeğim annemler bugün gidecek onlarla vakit geçiriyorumBir haftalık misafir maratonum bugün bitiyor sonra iş temposu başlıyor.işlerim öyle birikti ki nasıl içinden çıkıcam bilmiyorum
Sen nasılsın iyi misin
Profilmi yapayım burayamı atayım buraya attıktan sonra silebiliyormuyumHadiii
Bir kaç dk içinde silmen gerek bence profil yapProfilmi yapayım burayamı atayım buraya attıktan sonra silebiliyormuyum
Ay teşekkür ederim senin güzel gören gözlerinKız sen ne güzel şeymişsin
Yaptım olduğu bilmiyorumHadiii
Yaa maşallahhhProfilmi yapayım burayamı atayım buraya attıktan sonra silebiliyormuyum
Demekki olmuşYaa maşallahhh
Sarılı olmadı hiç bende böyle iç kısmı. Ben çok kullandım bu markayı. Bozuk olabilir canım o. T çizgisi de C den daha koyu oldu bende pik olunca
Geçen ay hamileyken gerçi kimyasaldı ama yine de oynadım kardeşimin düğününde şimdi bebek de gittiBen sana hoplamadan zıplamadan oyna dedim yaaa
Ay maşallah sana da. Bizim topik kızları baya Miss Turkey 2023Yaptım olduğu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?