- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.421
Çok şükür canım iyiyiz, biraz daha rahatladım sanırım. Bulantılar kusmalar azaldı gibi... Sizi takipteyimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım iyiyiz, biraz daha rahatladım sanırım. Bulantılar kusmalar azaldı gibi... Sizi takipteyimmmm
Çok sağol canım benimCanım çok geçmiş olsun![]()
Antepteyim ben kuzum. Bizim çok yakınımızda olmuşSen nerdesin bebeğim geçmiş olsun. O günü andırdı gerçekten çok şükür daha hafifti.İnşAllah yıkıcı değildir diye düşünüyorum![]()
Kesinlikle öyle. O anda bana dert olan her şey uçup gidiyorNe kadar çaresiz ve küçüğüz aslında.![]()
Evet canım Adana’da olmuş. Ben Kayseri’den epey hissettim İnşAllah Adana’dakiler iyidirdepremmi oldu canım çok gecmiş olsun bişey yok inşallah![]()
canım test gayet koyu çıkmış bu akşam yada yarın yumurtlama olur o yüzden bence hem bugünü hem yarını değerlendirKızlar yumurtlama var mı lütfen bakar mısınız nolur herkes yorumunu söylesin ilk defa test yapıyorum ilk defa böyle çıktı Eki Görüntüle 3277095
Çok az kalmış bence canımKızlar yumurtlama var mı lütfen bakar mısınız nolur herkes yorumunu söylesin ilk defa test yapıyorum ilk defa böyle çıktı Eki Görüntüle 3277095
Takip ediyorum artçılar daha düşük şiddette devam ediyor bu kadar büyük tekrar olmaz İnşAllah bebeğim. Enerjisi boşaldı çünküAntepteyim ben kuzum. Bizim çok yakınımızda olmuş![]()
canım test gayet koyu çıkmış bu akşam yada yarın yumurtlama olur o yüzden bence hem bugünü hem yarını değerlendir
benim anne tarafı da hep adanada aradım şimdi iyilermiş bı sıkıntı yokmuş kısa sürdü dediler ama tabi herkes panik olmuş rabbim bi daha yaşatmasınEvet canım Adana’da olmuş. Ben Kayseri’den epey hissettim İnşAllah Adana’dakiler iyidir![]()
Bence gelsin bebeğim bugün yarın ve sonraki gün önemli.bebiş istiyorsa biraz çaba göstermelimelisaa93 kızlar bugün eşim yok yarını değerlendircem sadece sizce bugün de şart mı ona göre gelicek eşim
Amiiin bebeğim.şubatta olandan daha kısa sürdü ama yinede hemen bitmedi. Rabbim beterinden korusunbenim anne tarafı da hep adanada aradım şimdi iyilermiş bı sıkıntı yokmuş kısa sürdü dediler ama tabi herkes panik olmuş rabbim bi daha yaşatmasın![]()
Şiddeti çok değil ama yüzeye çok yakın olmuş ondan iyi hissettik galibaburasıda sallandı,tam evden cıkcaktım lambalar sallanmaya basladı,yıne bı ıcım urperdı kokrtum artacakmı dıye.melegim can nasılsın canım benım cok gecmıs olsun
Allahım beterınden saklasın
Herkese geçmiş olsun canımbenim anne tarafı da hep adanada aradım şimdi iyilermiş bı sıkıntı yokmuş kısa sürdü dediler ama tabi herkes panik olmuş rabbim bi daha yaşatmasın![]()
İnşallah enerjisini boşaltan deprem bu olmuştur da daha büyüğü gelmez. Şu bölgede nerde deprem olsa biz de mahvoluyoruz. Kayseri de öyle benceTakip ediyorum artçılar daha düşük şiddette devam ediyor bu kadar büyük tekrar olmaz İnşAllah bebeğim. Enerjisi boşaldı çünkü
HAyır canım yok. "MAX" yazan beyaz yere yakın olan çizginin diğer çizgiden daha koyu olması gerekiyor.Kızlar yumurtlama var mı lütfen bakar mısınız nolur herkes yorumunu söylesin ilk defa test yapıyorum ilk defa böyle çıktı Eki Görüntüle 3277095