2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kizlar merhaba
Ben adetin son gunu esimle iliski yasadim korunmasiz antideprasan kullaniyordum biraktim onu da 2 hafta kadar oldu suan bas donmelerim azaldi ama kusma bulanti karin rahatsizligi koku hassasiyeti var biraz yedikten sonra bulanti oluyor bat im 30 temmuz test yaptim 2 gun once ama negatif erken gebelik testi degil gibiydi tam bilmiyorum yabanciyim buraya yurtdisindayim. Sol tarafim agriyor iki tarafim yaniyor boyle arada tansiyonum dusuyor biraz da atesim cikiyor simdi kan verdim de sizce var midir hamilelik?
Bence yoktur. Adetin son günü bana imkansız geldi canım.

Geçen gün bi başlık okudum burda. Adete yakınken test yapmış yapar yapmaz da biraz silik ama belirgin çizgi çıkmış. Yorumlara artımed testi olduğunu yazmış. Ben başlığı açan kişi umutlandığı için üzülürken, konu sahibi kan testi yapıyor, sonuç pozitif 😁 Acaba bu artımed hamileyken varla yok arası çizgi değil de baya belirgin çizgi mi veriyor? Kendinden pakete dahil çift çizgi😁hamileysen o çizgi koyu çıkıyor falan😄 Senin adete kaç gün var? Biraz daha koyu çıkması lazımdı sanırım. Hamileyken artımed denemiş olanlar daha iyi bilir tabi.
Bat 4 Ağustos 16sı yumurtlama

afratafrac nasıl etiket yapılır bilmiyorum ama ben regl oldum tarihimi güncelleyebilirsin

Sat 26 temmuz
bat 23 temmuz
Bebişim etiket yapmak için birinin nick inin başına önce @ bu işareti koymalısın boşluk bırakmadan devamında nickini yazmalısın.

Canım sadece ultrasonla polikistik over sendromu teşhisi konulmuyor bana da doktor ultrasonda baktığında yumurta sayın fazla polikistik görünümde demişti ama hormonlarım düzenli , adetlerim düzenli her şey yolundaydı. O yüzden bence sen de öyle düşünme ama ideal kiloda olmak hamile kalmak için önemli . Düzenli yürüyüş de yapabilirsin 🥰
Duzenli adet oluyorum demistim bende şaşırıp zaten ama yürüyüş yapmaya kilo kontrolü yapmaya çalışıyorum 30 kg fazlam vardı 10 kg verdim 3 ayda devam ediyorum diyete ve yuruyuse

Aşkolar adetin 11.gününden selaammm. Elimde 2 tane test kalmıştı biliyosunuz birini bugün yaptım. Hafif akıntım başlamış bugün, diğerini de 13.gün yaparım artık

Eklentiler

• IMG_3370.webp
    IMG_3370.webp
    45 KB · Görüntüleme: 46
Duzenli adet oluyorum demistim bende şaşırıp zaten ama yürüyüş yapmaya kilo kontrolü yapmaya çalışıyorum 30 kg fazlam vardı 10 kg verdim 3 ayda devam ediyorum diyete ve yuruyuse
Maşallah ne güzel kilo vermişsin azmini takdir ettim 👏👏 benim kilo sorunum yok ama çok hareketsizim ben de sabahları sahilde yürüyüşe başlıcam ama hava sıcak 😂

Kız ne yiyip ne içiyon kaç saat yürüyon. HAdi azıcık paylaş da motivasyonumuz artsın 🥰 Bravo

Kızlar ben adetime 10 gün varken ilişkiye girdim bir senedir vajinismustum bir aydır eşimle ilişkiye giriyorum ama git gel yapamadığı için içime boslama olmadı fakat pazar günü yaptık hatta dünde oldu bat 03 temmuz sizce hamile kalma ihtimalim olur mu çok istiyoruz eşim de bende 1 sene bu problemden sonra ilaç gibi gelecek bize

Kızlar ben adetime 10 gün varken ilişkiye girdim bir senedir vajinismustum bir aydır eşimle ilişkiye giriyorum ama git gel yapamadığı için içime boslama olmadı fakat pazar günü yaptık hatta dünde oldu bat 03 temmuz sizce hamile kalma ihtimalim olur mu çok istiyoruz eşim de bende 1 sene bu problemden sonra ilaç gibi gelecek bize
Pardon yanış yazdım bat 3 ağustos

Kuzum iki derecelik bir yükseliş var ama normalde daha fazla yükseliyor yerleşme düşüşünde yarını beklicez yarına da iki üç derece yükselir belki
bana da öyle geldi canım. geçen ay tablolarımda fakat adetin 23. günü böyle bir düşüş yaşanmamış hiç ama. bilmiyorum kafam karıştı. erken gebelik testinde hangi markaları önerirsiniz? yarın en kötü alıp bir bakmak istiyorum.

Back
X