- 9 Mart 2022
- 8.298
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.299
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
- #14.301
Aminn ablammHoşgeldin canım hayırlısı olsun hakkımda kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn ablammHoşgeldin canım hayırlısı olsun hakkımda kuzum
Neresi orasıBuralar hep serin nadir sıcak oluyo![]()
DanimarkaNeresi orası
Evet güzel seviyorum bende tek problem soğuk olmasıHarika yerdesin![]()
Ee normalEvet güzel seviyorum bende tek problem soğuk olması![]()
Şimdi iğneyi yaptıktan sonra 24-36 saatte çatlamaya başlıyor şeklinde hesap yapıyordu. 24 ve 36. Saate denk gelen saate mutlaka ilişki o da genelde akşam işten gelince ve sabaha denk geliyordu işe gitmedenNıye gunde ıkıymıs kı allah allah sasırdım bende.Ikı kısıde boşsa evdeyse olurda çalısan ınsanlar ıcın ütopık bı ıstek olmus.gun asırıya noldu![]()
Gel senide alayım yanıma birlikte bol bol test yaparızEe normal![]()
Valla gelmek isterim ya öyle bir hayalim var yurtdışında yaşamak gibiGel senide alayım yanıma birlikte bol bol test yaparız![]()
Sperm testine baktıktan sonra bir sorun olmadığı için böyle tavsiye ediyordu valla canım. Ne kadar çok ilişki karşılaşma ihtimalleri o kadar fazla diyordu.Ben de o kadar iğne yedim doktor hiç günde 2 demedi. Bu doktorlar da bi acayip günde 2 nasıl olsun hareketli sperm kalmaz![]()
Burası güzel işte gel burayaValla gelmek isterim ya öyle bir hayalim var yurtdışında yaşamak gibi![]()
Benim koca gelmez ben gelirim koşa koşa daBurası güzel işte gel buraya![]()
Kesin anasını bırakamazdır dimiBenim koca gelmez ben gelirim koşa koşa da![]()
Yok ne işi varmış elin memleketin de bizim ülkemiz cennetmişKesin anasını bırakamazdır dimi![]()
Doğru Türkiye çok güzel asla güzellik konusunda geçemez ama maddiyat olarakta ortada yani hem kültür olarakYok ne işi varmış elin memleketin de bizim ülkemiz cennetmiştamam güzel ülkemiz var ama biraz dışarlara da açıl nolcak ki
![]()
Refah seviyesi olarak Danimarka iyidir Türkiye de refah alt safa da ama yinede ölürüm TürkiyemDoğru Türkiye çok güzel asla güzellik konusunda geçemez ama maddiyat olarakta ortada yani hem kültür olarak![]()
Birgün eşin ikna olurda bu fırsatı yaratırsınız kuzumRefah seviyesi olarak Danimarka iyidir Türkiye de refah alt safa da ama yinede ölürüm Türkiyemsadece deneyim olarak yaşamak isterdim bir süre
Ay biz Kayseri’de üşüyoruzGünde iki kez ne kız. Hava çok sıcak alev almayı sonra![]()
Hiç sanmamBirgün eşin ikna olurda bu fırsatı yaratırsınız kuzum![]()