2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Merhabaaa bugün pcos teşhisi kondu 1 kızım var tekrar gebelik istiyorum 2 kimyasal geçirdim 3 lemeden genetik ve hormon testi yapmamızın bi anlamı yok dedi doktorum. Şimdi kilo verip hamilelik için devam etmek istiyorum sürekli burdayım yazdıklarınızı okuyorum. Benide aranıza dahil ederseniz sevinirim 🐥 sat:21 temmuz bat:21 ağustos gazam mübarek olsun diyip ya allaah diyorum 🤗

Nıye gunde ıkıymıs kı allah allah sasırdım bende.Ikı kısıde boşsa evdeyse olurda çalısan ınsanlar ıcın ütopık bı ıstek olmus.gun asırıya noldu😂😂
Şimdi iğneyi yaptıktan sonra 24-36 saatte çatlamaya başlıyor şeklinde hesap yapıyordu. 24 ve 36. Saate denk gelen saate mutlaka ilişki o da genelde akşam işten gelince ve sabaha denk geliyordu işe gitmeden😂 sonra akşamına sonra tekrar sabahına sonra tekrar akşamına şeklinde 2-3 günü mutlaka böyle planlıyordu uygun saatlerimizi sorarak😂

Ben de o kadar iğne yedim doktor hiç günde 2 demedi. Bu doktorlar da bi acayip günde 2 nasıl olsun hareketli sperm kalmaz 😅
Sperm testine baktıktan sonra bir sorun olmadığı için böyle tavsiye ediyordu valla canım. Ne kadar çok ilişki karşılaşma ihtimalleri o kadar fazla diyordu.

Yok ne işi varmış elin memleketin de bizim ülkemiz cennetmiş 🤣 tamam güzel ülkemiz var ama biraz dışarlara da açıl nolcak ki 🤭
Doğru Türkiye çok güzel asla güzellik konusunda geçemez ama maddiyat olarakta ortada yani hem kültür olarak 😅

Doğru Türkiye çok güzel asla güzellik konusunda geçemez ama maddiyat olarakta ortada yani hem kültür olarak 😅
Refah seviyesi olarak Danimarka iyidir Türkiye de refah alt safa da ama yinede ölürüm Türkiyem 🫶🏻😍 sadece deneyim olarak yaşamak isterdim bir süre

Back
X