2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Merhaba kizlar çatlatma iğnesi vurundum bende 36 saat sonra ilişki demişti doktorum eşim göreve gittigi için 50. saatte yapabildik sizce çatlama olur mu gec mi kalmisizdir herşey boşa mı gitti
Hayır canım hemen 36.saatte çatlamayabilir. 36 saat sonra çatlama başlayabilir bu 3 gün sonra da olabilir o yüzden sık sık ilişki olmalı hala ihtimaliniz yüksek bence ☺️

Ya inşallah vardır çünkü bayağı çıkarmış bu kadar da kalleşlik yapmasın bu test ya
Valla kan vermiştim bir gün önce adetim de gecikti hiç olacak gibide değilim ya hastane düzgün bakmadı direk yapıştırdı 1.20 yi çünkü benim adetim gecikmez birkaç gün daha olmazsam kan veririm

Kandan bir gün sonra elimde Kalan bu lanet testi yaptım sonuç yine değişmemiş arkadaşlar 🤣 çişime kezzap atsam düzelir mi ? 🥴
Ya ben niye çok umutlandım var resmen ya yarın başka test de alır mısın meraktan ölür insan bat ne zamandı hiç gecikme olur muydu

Bi
Valla kan vermiştim bir gün önce adetim de gecikti hiç olacak gibide değilim ya hastane düzgün bakmadı direk yapıştırdı 1.20 yi çünkü benim adetim gecikmez birkaç gün daha olmazsam kan veririm
Biliyorum canım kan verdiğini falan her şeyi takipteyim :) ister misin sana bir sürpriz olsun♥️♥️♥️

Ya ben niye çok umutlandım var resmen ya yarın başka test de alır mısın meraktan ölür insan bat ne zamandı hiç gecikme olur muydu
Erken olurum geç olmam, normalde dündü adet günüm ama yumurtlamama göre bugündü diğer bir uygulamaya göre de yarın adet günüm 🙈 eşime söylerim alırsa yaparım yarın

3 farklı test birde hadi bir tanesi hatalı olsun ama 3 tane bozuk testte gelecek kadar şansız değilimdir ya
Seni anlıyorum valla. Ben de o yalancı artimedde çizgi gördüm, gittim predictor express aldım o bile çıkardı gölgeyi sonra sen misin kan veren al sana 0 😂 adet oldum 😅

Seni anlıyorum valla. Ben de o yalancı artimedde çizgi gördüm, gittim predictor express aldım o bile çıkardı gölgeyi sonra sen misin kan veren al sana 0 😂 adet oldum 😅
Ama gölge değil pembelikte var ilk 5 dakikada çıkması çoook saçma

Back
X