• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bebeğim senin Bat'ın 29 Temmuz gözüküyor. Daha çok erken değil mi?
Evet canım belirtiler olunca yapayım dedim ben 9 gün kala başladım yapmaya 🙈😂 kaset teste çıkınca predictor aldım 1 saatlik idrarımla yaptım böyle gölge var diyor kızlar ama onu ciddiye almadım çünkü haset testte daha belliydi

Evet canım belirtiler olunca yapayım dedim ben 9 gün kala başladım yapmaya 🙈😂 kaset teste çıkınca predictor aldım 1 saatlik idrarımla yaptım böyle gölge var diyor kızlar ama onu ciddiye almadım çünkü haset testte daha belliydi
Predictor o gölgeyi bana da çıkarttı 2 farklı ay ama hamile değildim kuzum. Sen kaset testleri dikkate al. Koyulaşma takibi yap.

Bende hep erken hissediyorum belirtilerden geçen ay kimyasal yaşadım ondaki belirtilerin aynısı var şuan da o yüzden yaptım testi de kuzum
Eğer ani hareket yaptığında kasığında tuhaf bir ağrı desem değil acı desem değil nasıl anlatılır bilmiyorum ama birşey hissedersen ki ben bundan şüphelenip yaptım testlerimi o zaman olum yani zaten bence bir anne anlıyor Hamile olduğunu adet dönemine benzemiyor gebelik başlangıcı

Back
X