2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kesinlikle katılıyorum 1fafeyla 1fafeyla olumluya odaklanıyoruz lütfen, benim bi arkadaşım kürtaj olup yanıma gelmişti, çay kahve içtik poaça yedik, bu muymuş birşey yok ki kürtajda diyordu. Herkesin tecrübesi başka. Sen olumluya odaklan bebeğimmm ♥️
Aynen canım benim arkadaşımda kafayı dağıtmak için evini süpürdü sildi kürtajdan gelip ☺️ Ben şok olmuştum iyi olmasa yapamazdı zaten

Aynen canım benim arkadaşımda kafayı dağıtmak için evini süpürdü sildi kürtajdan gelip ☺️ Ben şok olmuştum iyi olmasa yapamazdı zaten
Maşallah maşallah 1fafeyla 1fafeyla bak nasıl nasıl tecrübeler var. İnşallah sen de kolaycacık atlatacaksın kuzum.

Maşallah maşallah 1fafeyla 1fafeyla bak nasıl nasıl tecrübeler var. İnşallah sen de kolaycacık atlatacaksın kuzum.
Edoş bu ıkı ay ıcınde hamiş kalırsan çocugun adını ben koyacam 🤪🤪😂 senı ben ıkna ettm cunku.sana ne dıller döktüm😁ısım annesı ben olcam o yuzden🐣🐣😍😝

Yok kuzum çıkmadı daha bekliyorum perşembe cuma en geç çıkar dedi sağlık ocağı normal kan sonucum çıkmış beta yarına çıkar herhalde sen ne yaptın kuzum çıktı mı sonuç 🥰
Sana attığım yerde çıkar sonucun devlete gidiyor ben arkadaşa öyle baktırdım

1fafeyla 1fafeyla canım Rabbim hayırlısını hayırlı vakitlerde nasip edecek inşallah, biz kullar olarak elimizden geleni yapıyoruz takdir Rabbimin... Ama O neylerse güzel eyler, bunu hiç unutmayalım hiç birimiz...
Ben senı cok merak edıyorum yalnız tasu hanım😂 kendını bana goster artık senın dusuncelerını tarzınıda asırı sevıyorum o yuzden daha da merak edıyorum😍😊bı profıl degıstırıversen ıkı dakıkacık benım ıcın😊

Edoş bu ıkı ay ıcınde hamiş kalırsan çocugun adını ben koyacam 🤪🤪😂 senı ben ıkna ettm cunku.sana ne dıller döktüm😁ısım annesı ben olcam o yuzden🐣🐣😍😝
Ay ilahi yaa 🙏🤰🥰🧿🍼 inşallah kız hamiş kalayım da gerekirse adını "hsg" bile koyarız artık napalım 🤣🤣🤣🤣🤣 emeğin çok ♥️

Herşeyin videosu izlenmemeli herşeyin nasıl yapıldığı okunmamalı aslında size komik bir şey anlatayım da gülün. Gözlerimi çizdirecektim bir gece önceden de gideyim bakayım nasıl yapıyolar diye açtım youtube izledim. Benim yaptıracağım no touch lazerdi böyle ışıklar atıyolar göze o kadar. Ben de oturdum lasik ameliyatı da izledim böyle gözün irisini kaldırıyo kesip falan ıyy çok kötüydü dedim ki ayy iyiki bunu olmuyorum ne kötüymüş. Sabah kalktık ameliyata aldılar beni sağ gözümün irisini bi kaldırdı doktor kenara attı falan ay ben bir panik noluyo noluyo bu ne dedim. Lasik ameliyat yapıyoruz sakin ol dedi. Dedim no touch olcaktım ben ama ne bu. Yoo lasik diye anlaştık ya hani dedi doktor o sırada🤣🤣🤣🤣 Benim şaşkoloz kocam bulmuştu o hastaneyi meğer orası lasik ameliyat merkeziymiş çıkınca gözlerin kapalı kocamı yumruklamıştım sinirden bu da böyle bir anımdır🤣🤣🤣🤣

Herşeyin videosu izlenmemeli herşeyin nasıl yapıldığı okunmamalı aslında size komik bir şey anlatayım da gülün. Gözlerimi çizdirecektim bir gece önceden de gideyim bakayım nasıl yapıyolar diye açtım youtube izledim. Benim yaptıracağım no touch lazerdi böyle ışıklar atıyolar göze o kadar. Ben de oturdum lasik ameliyatı da izledim böyle gözün irisini kaldırıyo kesip falan ıyy çok kötüydü dedim ki ayy iyiki bunu olmuyorum ne kötüymüş. Sabah kalktık ameliyata aldılar beni sağ gözümün irisini bi kaldırdı doktor kenara attı falan ay ben bir panik noluyo noluyo bu ne dedim. Lasik ameliyat yapıyoruz sakin ol dedi. Dedim no touch olcaktım ben ama ne bu. Yoo lasik diye anlaştık ya hani dedi doktor o sırada🤣🤣🤣🤣 Benim şaşkoloz kocam bulmuştu o hastaneyi meğer orası lasik ameliyat merkeziymiş çıkınca gözlerin kapalı kocamı yumruklamıştım sinirden bu da böyle bir anımdır🤣🤣🤣🤣
Ahahahaha😂😂ay hem güldüm hem kocana ben bile sinir oldum İnşAllah sağlam isabet ettirmişindir 😂

Ahahahaha😂😂ay hem güldüm hem kocana ben bile sinir oldum İnşAllah sağlam isabet ettirmişindir 😂
Annem bayıldı beni öyle görünce sonra kocam o sırada park ettiği arabayı almaya gitmişti kaldım mı annemle ben yalnız esnaf yetişti annemi kaldırmaya çalışıyo beni kör sandılar hahahahaha ay delirmelik bir olaydı yazık kızı da körmüş neden bayıldı kadıncağız diyolardı🤣🤣🤣🤣

Ay ilahi yaa 🙏🤰🥰🧿🍼 inşallah kız hamiş kalayım da gerekirse adını "hsg" bile koyarız artık napalım 🤣🤣🤣🤣🤣 emeğin çok ♥️
Hahahah😂yok canım hsg koymayalım yıgenımın adını kıyamam🐣serenay selin fln koyarız hahah😂😂 sen bu ay cok ıı beslen kuzum takvıye flnda al vıtamın yumosların kalıtesı ıcın.ben ınanıyorum sen ıkı ay ıcınde hamıle kalacaksın🙏🙏🙏

Back
X