2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Herşeyin videosu izlenmemeli herşeyin nasıl yapıldığı okunmamalı aslında size komik bir şey anlatayım da gülün. Gözlerimi çizdirecektim bir gece önceden de gideyim bakayım nasıl yapıyolar diye açtım youtube izledim. Benim yaptıracağım no touch lazerdi böyle ışıklar atıyolar göze o kadar. Ben de oturdum lasik ameliyatı da izledim böyle gözün irisini kaldırıyo kesip falan ıyy çok kötüydü dedim ki ayy iyiki bunu olmuyorum ne kötüymüş. Sabah kalktık ameliyata aldılar beni sağ gözümün irisini bi kaldırdı doktor kenara attı falan ay ben bir panik noluyo noluyo bu ne dedim. Lasik ameliyat yapıyoruz sakin ol dedi. Dedim no touch olcaktım ben ama ne bu. Yoo lasik diye anlaştık ya hani dedi doktor o sırada🤣🤣🤣🤣 Benim şaşkoloz kocam bulmuştu o hastaneyi meğer orası lasik ameliyat merkeziymiş çıkınca gözlerin kapalı kocamı yumruklamıştım sinirden bu da böyle bir anımdır🤣🤣🤣🤣
Ayy bebısımmm cok gecmıs olsuun🙏❤️pess yanıı varyaaaa ucuz atlatmısınn 🥲😀

Kızlar testim netleşti iyice koyulaştı. Hoçça ğalın giyom ben ♥️

Eklentiler

• IMG_20230724_214128.webp
    IMG_20230724_214128.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20230724_214019.webp
    IMG_20230724_214019.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 68
Annem bayıldı beni öyle görünce sonra kocam o sırada park ettiği arabayı almaya gitmişti kaldım mı annemle ben yalnız esnaf yetişti annemi kaldırmaya çalışıyo beni kör sandılar hahahahaha ay delirmelik bir olaydı yazık kızı da körmüş neden bayıldı kadıncağız diyolardı🤣🤣🤣🤣
Aaaa film gibi😂 çok geçmiş olsun bebeğim hem sana hem annene. Kocana çok üzüldüm şimdi sen adamı yiyip bitirmişindir 😂

Aaaa film gibi😂 çok geçmiş olsun bebeğim hem sana hem annene. Kocana çok üzüldüm şimdi sen adamı yiyip bitirmişindir 😂
Valla arada bayılıyo çenemden ama tam gaz devam🤣🤣🤣 o yüzden artık ne okurum ne video izlerim. Herkesin vücudunun verdiği reaksiyon bambaşka. Gerek yok moral bozmaya☺️

Back
X