2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Şimdi baktım birkaç ay önce beta baktırmışım 0.05 çıkmış. İkimizi kıyaslarsak sende benim vücuduma göre 25 kat daha fazla beta hcg var. Bundan dolayı gölgeler çıkıyo olabilir. Tam renk görmedikçe kan verme yıpratma kendini bebeğim
Öyle yapıcam 🙏🏻

Moral vermek diyince de sen 😳 bu mesajdan sonra nasıl rahat olsun kız. Moral motivasyon çok önemli kızları strese sokacak şeyler yazmamaya özellikle dikkat etmeliyiz canım. Hepimizin kötü tecrübeleri oldu ama herkeste olacak değil. Mottomuz her şey güzel olacak 💐
Amacım gercekten kötü düşündürmek ya da üzmek değildi özür dilerim böyle anlasildiysam gerçekten 😥😥yanlış anlaşıldım. Aynen mottomjz güzel günler bizi bekler benimde görüşüm bu. Yoksa bu motivasyonda olamaz bu zamanlara çok zor gelirdim

Amacım gercekten kötü düşündürmek ya da üzmek değildi özür dilerim böyle anlasildiysam gerçekten 😥😥yanlış anlaşıldım. Aynen mottomjz güzel günler bizi bekler benimde görüşüm bu. Yoksa bu motivasyonda olamaz bu zamanlara çok zor gelirdim
İnsan bazen içini dökerken farkedemeyebiliyor canım biz biliyoruz seni 🥰

Ben de vakumlu kürtaj oldum canım. Uyandığımda regl ağrısı gibi ağrım vardı. Hiç ağrısı olmayanları da okumuştum. Yemek yedim hemen ağrı kesici vurdular. Eve geldiğimde hiç ağrım kalmamistı, doktorun yazdığı ağrı kesiciyi hiç kullanmadim yani. Önemli olan antibiyotigi düzenli kullanmak bir de Dr demir vermisti bana. Bir hafta sonra kontrol oluyor zaten doktor orada söylüyor kalıntı kalmış mi sıkıntı var mı diye.
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler için inşallah dertsiz tasasız atlatırım bu süreci 🙏🏻

Back
X