2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Valla benim doktor çok sıradan bir doktordu ona bakmayarak kürtajı iyi yaptı..ben anestezi aldığım için bilmiyordum eşim dedi çok kısa çekti..hatda ben çocuğun kalbini duymuştum yani büyüktü ama sıfır ağrı vardır bende
Anladım canım teşekkür ederim inşallah bir an önce biter bu ızdırap

Canm neden okuyorsunkı bunları hıc tavsıye etmem okumanı.kısacık bı ıslem ayrıca genel anestezı fln degıl sedasyon verdıklerı şey.genel anestezı almıs bırı olarak bırak yanından gecmeyı tamamen alakasız ıkısı.zaten vakum rahme zarar vermıyor kazıma olmadıgı ıcın asıl kanama pıhtılıysa ve kurtaj olmazsan yapısıklık kalıyor rahımde (bende korkmustum dr tek tek anlatmıstı) sadece ıyı bır dr a ol oyle ıyı olmayan bıyerde olma.sonrasındada bır sorun yasamazsın.sabah kesene baktm sankı bos gebelıge benzıyordu belkı sendede kan pıhtılasması vardır.sonrasında sende bı genetık test yaptır bence.okuma lutfen sacma seylerıde.bıraz spontane yasamalıyız basımıza gelen seylerı,bıze sor yada.Cok ıyı ol en kısa zamanda toparlarsın ınsallah🙏en azından hamıle kalabılıyorsun,sabahkı cocuktan vazgecme fıkrınıde anlıyorum dusuk ve dıs gebelıkten sonra benımde hazır hıssetmem 1,5 yılı almıstı.hersey olacagına varır.sıkıntı etme hıcbıseyı,sonra saglıgımız gıdıyor
O kadar haklısın ki canım . İşte insan başına ne geleceği bilmediği için araştırmak istiyor kaçış yok ama yine de bilmek sanki iyi gelcek gibi bakıyor artışından çok eksisi oluyor tabi o ayrı .doktorum aslında bilgili bir insan em azından kem küm etmeden doğruları söylüyor sürece adepte olalım diye . Tabi elinin ayarını bilmiyorum . Vajinal muane de Bile hafifti eli ama inşallah kürtajda da öyledir . Bitecek inşallah bu günler 😞🙏🏻

Kızlar, bugün biraz modum moralim her şeyim düşük. Migrenim falan tuttu aldığım haber sonrasında hatta. Ev sahibimiz kiraya aşırı yüksek zam yapmak istiyor. Ne moral kaldı ne bişi.

Bulunduğumuz bina 2 kat. Üstümüzde ev sahibimiz oturuyor. Bu seneki kiramız 2.300 dü. Geçen ay eşimi çağırdı 5000TL yapıyorum dedi. Biz düşündük taşındık, tamam dedik. Bu ay tekrar çağırmış eşimi, vazgeçtim 10.000TL yapıyorum kiranızı dedi. 1 ay süreniz var düşünün taşının beğenmiyorsanız başka yer bulun demiş.

Gerçekten o an düşündüğüm tek şey çocuk oldu. Biz nasıl geçinicez dedim. Eşim de ben de öyle yüksek maaşlar alan kişiler değiliz. Benim maaşım kiraya gidecek. E ne yicez ne içicez. Sinirim bozuldu.

Oturdum kiralık evlere baktım 11-12 bin TL den başlıyorlar. Yani evden çıksak başka yere gitsek daha pahalı. Ayrıca taşınma masrafı var.

Şimdi biraz sakinleşip düşüneceğiz bir iki gün. 2 farklı arkadaşım da aynı durumu yaşadı. Biri çıktı kendine ev aldı kredi çekip cesaret etti, biz yapamayız çünkü bankalar kredi vermiyo. Diğeri mahkemelik oldu hala sürüyo mahkemeleri. Ancak mahkemelik olsak aynı binada o kadar zor olur ki. Ben şu an endişeliyim çocuk yapma fikrine karşı. İlk defa böyle hissediyorum.

Canınızı sıktıysam şimdiden özür dilerim. Buraya kadar okuyup beni dinleyenlere de teşekkür ederim 🙏
Aynı durumu biz yaşadık mecbur evden çıktık ve 3+1’de oturuyorken 2+1’e taşınmak zorunda kaldık eşyalarımızın bir kısmını eşimin dayısının alt katı boştu oraya bıraktık ev yapmaya çalışacaklar bakalım. Zor gerçekten Allah sizin de yardımcınız olsun.

Kürtaj sonrası hiç duymadım ağrıdan mahvoldum diyeni. Sessizce regl bekleyen çok oldu. Anestezi alacaksan sakın korkma zaten bebeğim. Ve gelecek aylara odaklan genetik test vereceksen eğer. lütfen düşme hemen moral açısından herşey güzel olacak♥️ 1fafeyla 1fafeyla
Elimizde değil kuzum biliyorsun çok yıpratıcı bir süreç ama yine de hiç olmadığım kadar güçlüyüm sanırım içten içe . Çünkü bazı şeylerin benim elimde olmadığını biliyorum. Sadece dua ediyorum bir an önce bitsin diye . Hepimiz için de dua etmeye devam etcem ♥️♥️

Kesinlikle katılıyorum 1fafeyla 1fafeyla olumluya odaklanıyoruz lütfen, benim bi arkadaşım kürtaj olup yanıma gelmişti, çay kahve içtik poaça yedik, bu muymuş birşey yok ki kürtajda diyordu. Herkesin tecrübesi başka. Sen olumluya odaklan bebeğimmm ♥️
Arkadaşını tebrik ediyorum gerçekten bayılıyorum böyle güçlü kadınlara.. hep dimdik duran biri olmak bende isterdim bana rüzgar değse ağlıyorum bu duygusallık mahvetti beni 😂😂

1fafeyla 1fafeyla canım Rabbim hayırlısını hayırlı vakitlerde nasip edecek inşallah, biz kullar olarak elimizden geleni yapıyoruz takdir Rabbimin... Ama O neylerse güzel eyler, bunu hiç unutmayalım hiç birimiz...
Sizleri çok seviyorum ya unuturmuyum hiç gülsem de ağlasamda kendimi buraya atıyorum ailem oldunuz güç kuvvet oldunuz bana 🥰🥹

1fafeyla 1fafeyla kesinlikle oyle daha bir ay once kurtaj oldum 15 dakika surdu ciktigimda sadece hafif bir adet sancim oldu sonra bir hafta hafif lekelenmem oldu hicbir agri sizi olmadi. Asla korkutacak seyler okuma bir tanidigim anestezisiz bile olmustu cok basitti hic agrimadi dedi. Seninki de insallah cok guzel gecer🤲
Teşekkür ederim canım amin atlatıcam inşallah yine burda kızlar ovu testi pik hamilemiyim diye gelirim artık 😁 bi saat ikna edersiniz beni kan ver test yap diye yakındır o günler 🥲🥲

Back
X