2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Eğer doğru ölçüm yaptıysan, her gün aynı saatte dil altından yataktan çıkmadan ölçüm yapıp kaydettiysen yerleşme düşüşü olmuş olabilir diye düşünüyorum canım
Canım Femometer in ateş ölçerinden var. Direkt ovülasyon için kullanılan. Her gün aynı saat olmuyor ama yaklaşık saatlerde dil altından ölçüyorum. Erken gebelik testi de alasım var bugün ama bilmiyorum. Adete 5 gün kaldı.

3 kimyasal bide şimdiki yaşadığım durum var boş gebelik galiba Buda . Bende artık bir çaresine bakcam . Durum kesinleşsene kadar da çocuk düşünmüyorum uzun bi süre
Maalesef bende aynı seylerı yasadım sayamadıgım kadar cok kımyasal gebelık gecırdım neredeyse her ay sevincimiz kursağımızda kalıyordu. Rahim filmi sonrası keseler olusmaya basladı ama hıc kalp atısı alamadık ve bir sebep de bulunamadı 😔 bütün tahlıllerı yaptırdık doktor en sonunda kalıtesız sperm yumurtadır dedı. Düşük yapmaktan o kadar korkuyorum ki bu son dedım kendı kendıme bir daha düşük yasarsam tekrar deneyecegımı sanmıyorum bir oğlum var tüp bebekle inşallah bir kardes nasip olur sizlere de hayırlı saglıklı evlatlar ınsallah

Varsa testte çıksın diye akşam 8 den beri su icmiyordum sabah 11 de yaptım testi idrarın o yüzden bayağı koyuydu ilk 5 dakkada gözle görülen çok hafif bir çizgi vardı fotoda belli olmuyor pek 10 dakikadan sonra belirginlesti bat 3 gün var 2 gün önce yaptığım test tamamen beyazdı şimdi sabah yaptığım testleri atıyorum yorumlarmisiniz
İkinci çizgi çok net görünüyor bat 3 olmasına rağmen 🥰 inşallah hamilesindir 🙏

Varsa testte çıksın diye akşam 8 den beri su icmiyordum sabah 11 de yaptım testi idrarın o yüzden bayağı koyuydu ilk 5 dakkada gözle görülen çok hafif bir çizgi vardı fotoda belli olmuyor pek 10 dakikadan sonra belirginlesti bat 3 gün var 2 gün önce yaptığım test tamamen beyazdı şimdi sabah yaptığım testleri atıyorum yorumlarmisiniz
Ben bu teste aylardır işiyorum hiç gölge bile çıkartmadı bende. Ayyyy var gibi kuzum 🥰🥰🥰

O değilde bu sıcakta nası su içmedin ya sen 😂😂😂😂

Daha önce böyle bişey yaşadım 3 testte de çizgi vardı ama hamile değildim öyle olmasından korkuyorum yine açtığım konularda var bakabilirsin.İnsallah hamileyimdir ya
3 yılda yaptığım testlerin sayısını bilmiyorum bile gerçekten hamile olduğumda böyle çizgi çıkıyordu. Diğer hayalet çizgilere ben anlam yüklüyordum ama bat 4 gün 3 gün kaldığında böyle çakması bence gebelik haberi ☺️ sen yine de sabah ilk idrarla tekrar dene

canım neden üzülüyorsun onlar sadece olasılık sen kendi içini ferah tut hayırlısıyla bişey olmaz ay bende ikizlerim olsun cok isterdim hayırllısı olsun kuzun istersen özelde iyi bi doktora tekrar görün 😍
Amin kuzum inşallah sıkıntı olmaz 🙏 ben de ikiz çok isterim 🙏 gideceğim kuzum İstanbul da

K

Kuzum ben mesajlara bakmadım hiç sendeki problem ne? Bende iki kese alttan muayene ile gözükmüştü ancak keselerden biri çok aşağıdaydı doktorumda bu kese gelişmeyebilir kendi kendine kaybolma ihtimali var demişti. Ama çok şükür iki bebeğimde gelişim gösterdi. Hatta normalde ikizlerden birinin kesesi çok daha geç gözükürmüş aynı anda döllenme olmadığı için ama benim 2-3 gün arayla döllenme oldu galiba iki keseyide gördük aynı gün
Kuzum böyle iki farklı kese var benim de. Biri ortada biri fundus da dedi. Biri kaybolabilir biri gelişebilir dedi. Şekli tam iyi değil falan dedi. Alttan muayene ile dedi bunları

Eklentiler

• IMG_20230726_134317.webp
    IMG_20230726_134317.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 53
Back
X