2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar 0. Dakika 76, 60. Dakika 172, 120. Dakika 117 çıkmış nasıl?

Yaşlı mı?
Seni kıskanıyor mu?
İlk düşükte benim kv de bana oncacık şeyden nolcak demişti hala başına kakarım.Kendinin mol gebeliği filan olmuş çok kanaması vs olmuş zamanında.
İnsanlar ne kadar tuhaf benim ilk düşüğümde kv benden çok ağlamıştı . Şehir dışındaydı sırf raporluylken evde tek kalmayayım diye gelip kaç gün bana bakmıştı . Bir kere bile Allah için bana bebeği hatırlatacak bir söz söylememişti . O dönem ki sıcak yaklaşımından dolayı şimdi ben annemden ayrı görmüyorum . Bebek doğsun aranızda nöbet dönersiniz diyorum senin annen benim annem kavramına gerek kalmadı . Ama aynı zorbalığı görseydim heralde doğunca bile göstermek istemezdim kızımın yüzünü eşimin ailesinden hiçbirine

geçmiş olsun çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz bebeğinize allah sağlıklı güzel ömürler versin. benimde ilk hamileliğimde preeklamsi riskim vardı şimdi de daha önce yaşadığım riskten dolayı yine dikkatli davranıyorum sürekli tansiyonumu ölçüyorum tuzu çok çok azalttım çok kafama takmamaya çalışıyorum birşeyleri falan.. tansiyonunuz kaç olmuştu da doğuma karar verdi doktorunuz? birde ilaç kullanıyorum demişsiniz ne ilacı kullanıyordunuz acaba

10 gun hastanede yattım ev perısan haldeydı geldıgımde, esım hastsneyle işyeri arasında mekık dokudu resmen, eve geldıgımde bacaklarım titriyordu, banyoyu oturtarak esım yaptırdı, gıttı dısardan corba, yemek aldı geldı 2 3 gun oyle ıdare ettık, sonra yavas yavas toparlandım.
Benım annem cok yaslı, o halıyşe 700 km yol gelecektı, kaynanadayım bana bakıyor dedım uzulmesın dıye.

Ay ne içimi döktüm, kusura bakmayın kızlar, biraz kafa ütülemiş olabılırım, kapatıyorım bu konuyu, sustum

Allah var benim kv hep saçımı okşadı kürtaja girmeden sonra eve götürdü yemek yaptı ertesi gün beni yıkadı, ben gurbette olduğum için hiç yanımdan ayrılmadı. Allahtan sadece kötüleri yok

Bana da hediye geldi bu marka bu renk. Karsilastiracagim bir ornek yok ama guzel geldi gozume. Daha buyuk olabilir miydi bilmiyorum. Bir de ayrica termos canta vardi yaninda
Zeytinburnu bana yakin keske gidebilsem.

Donnanin tanesini 1870 e aldim. Banka ve HB den arti 200 er tl puan gelecek.
Yatas sunger yatak da tanesi 680 e aldim. Yine ekstra puanlar fln

Hepsiburada da link paylasmayi ogretenden allah razi olsun

canım yalnız değilsin.biz her zaman sana desteğiz

Aynen öyle valla kendileri kaşındı yoksa sesim çıkmazdı benimde mesafe her zaman iyidir herkesle belli mesafe olmalı aranda

Allah ıslah etsin gerçekten ne kadar kötü kalpli insanlar var insan hamileyken nasıl böyle düşünebilir ben hep dua ediyorum herkes icin ama yüzüne karşı böyle denir mi insanin. Dua edecekse icinden etsin sana dua ettik olmuyor diye ne demek. Kalpsizler

Her şeyin bir zamanı var, yeri gelecek yüzlerine vuracağım ben vurmasam da Allah görüyor o döktüğüm göz yaşların hesabını illa ki sorar

Çok güzel bişi yaa benimki yardım ediyo düşüklerde geldi çorbamı yaptı evi topladı ama onun dışında sağolsun hergün yanımda bebek muhabbeti, çocuğun düşme sebebini benim ihmalim olduğunu beyan etmesi bilmem ne. Depresyona girdim onların sülalesinin sabahtan akşama kadar bebek muhabbeti yapması yüzünden ve ağır ankisiyete falan hepsi karıştı. Kendimi sürekli hasta hissettim psikolojik destek aldım da kafam rahatladı biraz. Bütün değerlerim düşmüş normalde bir yumurtalığımda 6 diğerinde 5 yumurtam falan oluyodu, amh değerim bi düşmüş herşey menepoz değerine inmiş iki yumurtalıkta toplam 1 ya da 2 yumurtam olmaya başlamıştı. Ama kafa kaldıracak gibi değildi yanlarında durmayım bebek muhabbeti duymayım diye eve gidiyordum bu sefer telefon açıp hamilelikle ilgili bişeler anlatıyorlardı. O kadar çok bunaldımki tahmin de ediyordum ben hamile kalınca uzaklaşacam bunlardan diye öyle de oldu. Hiç bir süreçte yanımda olmalarını istemiyorum şuan kendi kendime bebeğime bakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…