- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.181
İnsanlar ne kadar tuhaf benim ilk düşüğümde kv benden çok ağlamıştı . Şehir dışındaydı sırf raporluylken evde tek kalmayayım diye gelip kaç gün bana bakmıştı . Bir kere bile Allah için bana bebeği hatırlatacak bir söz söylememişti . O dönem ki sıcak yaklaşımından dolayı şimdi ben annemden ayrı görmüyorum . Bebek doğsun aranızda nöbet dönersiniz diyorum senin annen benim annem kavramına gerek kalmadı . Ama aynı zorbalığı görseydim heralde doğunca bile göstermek istemezdim kızımın yüzünü eşimin ailesinden hiçbirineYaşlı mı?
Seni kıskanıyor mu?
İlk düşükte benim kv de bana oncacık şeyden nolcak demişti hala başına kakarım.Kendinin mol gebeliği filan olmuş çok kanaması vs olmuş zamanında.
172 olan biraz yüksek sanki aka diğerleri bence iyi referans aralığına göreKızlar 0. Dakika 76, 60. Dakika 172, 120. Dakika 117 çıkmış nasıl?
Bana da öyle geldi bakalım doktora gideceğim o ne diyecek inşallah kötü bişey demez172 olan biraz yüksek sanki aka diğerleri bence iyi referans aralığına göre
sen ilk 50'lik mi 75 'lik mi glukoz içtin ?Bana da öyle geldi bakalım doktora gideceğim o ne diyecek inşallah kötü bişey demez
geçmiş olsun çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz bebeğinize allah sağlıklı güzel ömürler versin. benimde ilk hamileliğimde preeklamsi riskim vardı şimdi de daha önce yaşadığım riskten dolayı yine dikkatli davranıyorum sürekli tansiyonumu ölçüyorum tuzu çok çok azalttım çok kafama takmamaya çalışıyorum birşeyleri falan.. tansiyonunuz kaç olmuştu da doğuma karar verdi doktorunuz? birde ilaç kullanıyorum demişsiniz ne ilacı kullanıyordunuz acabaEvet 6 gün kuvözde kaldı.
Vurulmadım.
Nisan ayında tansiyonum çıkmıştı ve ilaca başlamıştım. Takip ediyordum. Tansiyonum normal seviyelerdeydi ancak o hafta kendimi kontrol edemedim ve üzüldüğüm şeyler oldu. Öncesinde de tansiyonum hafif çıkıyordu ve ben 9 ay boyunca kusmuştum hamileliğimde yine kusmalarım devam etti. Fakat şiddeti ve formu değişti. Eşim doktorumu arayıp hem kusuyor hem de tansiyonu yükseliyor diyince doktor mutlaka gelin dedi gittik o gece hastahaneye yattım. Ertesi sabah 11 de doğurdum. Tansiyon inanılmaz önemli. Ben zayıfım, ben sağlıklıyım, ben fitim, bana birşey olmaz vs gibi gibi şeyler asla düşünmeyin. Heran tetikte olun.
Teşekkür ederim. Hepimizin evlatlarını bağışlasın
Bio Natural kullanıyorum. Natural ve baby turco kullandım. Baby turcodan nefret ettim. Buluta hiç iyi gelmedi. Yapışıyor bez çocuğun poposuna.
Süt sağmak çok gerekli. Ben pompa almayacaktım güya neyime güvendiysem ama iyiki almışım. O olmasa sütüm olmazdı. İyi araştırın alıp almamayı iyi düşünün.
Saymadım ama 10-12 arası gidiyordur.
Ben yapmadım çok niyetlendim ama cesaret edemedim. Pişik olur birşey olur. Ben önermem açıkcası.
10 gun hastanede yattım ev perısan haldeydı geldıgımde, esım hastsneyle işyeri arasında mekık dokudu resmen, eve geldıgımde bacaklarım titriyordu, banyoyu oturtarak esım yaptırdı, gıttı dısardan corba, yemek aldı geldı 2 3 gun oyle ıdare ettık, sonra yavas yavas toparlandım.İnsanlar ne kadar tuhaf benim ilk düşüğümde kv benden çok ağlamıştı . Şehir dışındaydı sırf raporluylken evde tek kalmayayım diye gelip kaç gün bana bakmıştı . Bir kere bile Allah için bana bebeği hatırlatacak bir söz söylememişti . O dönem ki sıcak yaklaşımından dolayı şimdi ben annemden ayrı görmüyorum . Bebek doğsun aranızda nöbet dönersiniz diyorum senin annen benim annem kavramına gerek kalmadı . Ama aynı zorbalığı görseydim heralde doğunca bile göstermek istemezdim kızımın yüzünü eşimin ailesinden hiçbirine
Allah var benim kv hep saçımı okşadı kürtaja girmeden sonra eve götürdü yemek yaptı ertesi gün beni yıkadı, ben gurbette olduğum için hiç yanımdan ayrılmadı. Allahtan sadece kötüleri yokİnsanlar ne kadar tuhaf benim ilk düşüğümde kv benden çok ağlamıştı . Şehir dışındaydı sırf raporluylken evde tek kalmayayım diye gelip kaç gün bana bakmıştı . Bir kere bile Allah için bana bebeği hatırlatacak bir söz söylememişti . O dönem ki sıcak yaklaşımından dolayı şimdi ben annemden ayrı görmüyorum . Bebek doğsun aranızda nöbet dönersiniz diyorum senin annen benim annem kavramına gerek kalmadı . Ama aynı zorbalığı görseydim heralde doğunca bile göstermek istemezdim kızımın yüzünü eşimin ailesinden hiçbirine
Benim için de ellerini öpAllah var benim kv hep saçımı okşadı kürtaja girmeden sonra eve götürdü yemek yaptı ertesi gün beni yıkadı, ben gurbette olduğum için hiç yanımdan ayrılmadı. Allahtan sadece kötüleri yok
Bana da hediye geldi bu marka bu renk. Karsilastiracagim bir ornek yok ama guzel geldi gozume. Daha buyuk olabilir miydi bilmiyorum. Bir de ayrica termos canta vardi yanindaSohrab canım sen annebebek çantasını bu marka almıştın dimi doğru hatırlıyorum. Hepsiburada da sepet indirimi ile 454,30 TL' ye düşüyor. Kalitesi güzelse kaçırmayayım bende
Eki Görüntüle 3296544
Zeytinburnu bana yakin keske gidebilsem.Ahaalacak da para da kalmayınca
Sohrab kv nin kaybı var mı?.üç beş düşüğü doğup ölen bebeği filan. Benim annem de doğup ölen çok olmuş o da benzer bir şey söylemişti dertleşir gibi yıllar sonra konuşurken sen bir haneye dayanamıyorsun benim 7 tane dedi göğsümden süt lohusalık yaşadım vs demişti. Duygusuzdur biraz yaşadıklarından ötürü.
Kızlar semiha şakir eski adı yeni adıyla istanbul eğitim araştırma Zeytinburnu'nda olan hastane varya orda da var gebe okulu.
Yedikule deki şube değil bu zeytinburnunda olan.
Zeytinburnu na yakın olan oranın gebe okuluna da başvurabilir.
S saskito beşikleri kaça aldın tanesini?
Keyifle kullanın anne yanı özelliği de var fazla inmese de aşağıya.
canım yalnız değilsin.biz her zaman sana desteğiz10 gun hastanede yattım ev perısan haldeydı geldıgımde, esım hastsneyle işyeri arasında mekık dokudu resmen, eve geldıgımde bacaklarım titriyordu, banyoyu oturtarak esım yaptırdı, gıttı dısardan corba, yemek aldı geldı 2 3 gun oyle ıdare ettık, sonra yavas yavas toparlandım.
Benım annem cok yaslı, o halıyşe 700 km yol gelecektı, kaynanadayım bana bakıyor dedım uzulmesın dıye.
Ay ne içimi döktüm, kusura bakmayın kızlar, biraz kafa ütülemiş olabılırım, kapatıyorım bu konuyu, sustum
Aynen öyle valla kendileri kaşındı yoksa sesim çıkmazdı benimde mesafe her zaman iyidir herkesle belli mesafe olmalı arandaya müslüm gürsesin bir şarkısı var ya ben böyle değildim yaşarken oldum diye heh işte o şarkı bize gelsinben de eskiden daha sakin ve daha ciddiye almayan biriydim şimdi bakıyorum ki benim çenem olmasa suratımı mahkeme duvarına çevirmesem ya ben kafayı yermişim ya beni yerlermiş ama hayatın her alanında böyle işte de aşkta da ailede de arkadaşlıkta da. annen bile uyumlu olan takmayan evlat sensen sana yüklenir. ama ben sesimi çıkardıkça sınırımı çizdikçe herkesle ilişkim düzeldi. en azından korkuyor insanlar.
hayat bize kişisel sınırlarımızı korumayı öğretiyor bir şekilde. herkesle biraz mesafe lazım. en iyisini yapıyorsun.
Allah ıslah etsin gerçekten ne kadar kötü kalpli insanlar varBen düşük yaptım 6 ay olmadı, eşimin kuzeni evlendi hemen bir sonra ki ay hamile kaldı. O kadar rahatsız edici ki bakışları herkesin sana çok dua ettim işte olmuyor diye dediklerinde çok üzüldüm çok ağladım doktorlara gittik acaba sorun mu var diye hiç birine hakkımı helal etmiyorum. Şu an benden 2 hafta önde kuzeni, ve bana nasihatta bulunmaya çalışıyor, insanlar gerçekten çok komik
Evet canım maalesef bende de var bebek büyüdükçe yer daralıyor o yüzden diyorlarKızlar uzandığım yerde bile nefesim daralıyor size de oluyor mu?
sırt üstü yatmamaya çalış. Nefes darlığı en çok o zmn oluyorKızlar uzandığım yerde bile nefesim daralıyor size de oluyor mu?
Her şeyin bir zamanı var, yeri gelecek yüzlerine vuracağım ben vurmasam da Allah görüyor o döktüğüm göz yaşların hesabını illa ki sorarAllah ıslah etsin gerçekten ne kadar kötü kalpli insanlar varinsan hamileyken nasıl böyle düşünebilir ben hep dua ediyorum herkes icin ama yüzüne karşı böyle denir mi insanin. Dua edecekse icinden etsin sana dua ettik olmuyor diye ne demek. Kalpsizler
Çok güzel bişi yaa benimki yardım ediyo düşüklerde geldi çorbamı yaptı evi topladı ama onun dışında sağolsun hergün yanımda bebek muhabbeti, çocuğun düşme sebebini benim ihmalim olduğunu beyan etmesi bilmem ne. Depresyona girdim onların sülalesinin sabahtan akşama kadar bebek muhabbeti yapması yüzünden ve ağır ankisiyete falan hepsi karıştı. Kendimi sürekli hasta hissettim psikolojik destek aldım da kafam rahatladı biraz. Bütün değerlerim düşmüş normalde bir yumurtalığımda 6 diğerinde 5 yumurtam falan oluyodu, amh değerim bi düşmüş herşey menepoz değerine inmiş iki yumurtalıkta toplam 1 ya da 2 yumurtam olmaya başlamıştı. Ama kafa kaldıracak gibi değildi yanlarında durmayım bebek muhabbeti duymayım diye eve gidiyordum bu sefer telefon açıp hamilelikle ilgili bişeler anlatıyorlardı. O kadar çok bunaldımki tahmin de ediyordum ben hamile kalınca uzaklaşacam bunlardan diye öyle de oldu. Hiç bir süreçte yanımda olmalarını istemiyorum şuan kendi kendime bebeğime bakmak istiyorumİnsanlar ne kadar tuhaf benim ilk düşüğümde kv benden çok ağlamıştı . Şehir dışındaydı sırf raporluylken evde tek kalmayayım diye gelip kaç gün bana bakmıştı . Bir kere bile Allah için bana bebeği hatırlatacak bir söz söylememişti . O dönem ki sıcak yaklaşımından dolayı şimdi ben annemden ayrı görmüyorum . Bebek doğsun aranızda nöbet dönersiniz diyorum senin annen benim annem kavramına gerek kalmadı . Ama aynı zorbalığı görseydim heralde doğunca bile göstermek istemezdim kızımın yüzünü eşimin ailesinden hiçbirine
Evet canım maalesef bende de var bebek büyüdükçe yer daralıyor o yüzden diyorlar
Ayy hiç bir pozisyondan rahat edemiyorum ki artık ne yapacağımı şaşırdım, 3 ay daha nasıl dayanacağız kisırt üstü yatmamaya çalış. Nefes darlığı en çok o zmn oluyor
Dün nefesim kaçtı sağa yatıyodum birden oldu nolduğunuda anlayamadım bebek büyüdüğü için baskı yapıyo galibaKızlar uzandığım yerde bile nefesim daralıyor size de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?