2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar gece eşim dönerken eli yukarıdan göbeğime çarptı uyandım minik hareket ediyor birşey olmuş mudur
Bisey olmaz Allahin izniyle canım 7 kat var dışarıyla onlar arasında su var Allah Azze ve celle oyle güzel yaratmış onları öyle korunaklı bir yere koymus ki kolay kolay zarar görmezler insallah
Ay bana uzak ora yaa yoksa giderdim
Nerde oturuyorsun canım. Sizin oralarda da bu tarz hastaneler varsa genelde eğitim oluyor
medipolün kendi eğitimleri var ama anne baba birlikte katıldığımız acaba içerikleri farklı mı? buna da katılayım ona göre
Bilmiyorum ki canim sizinkinin içeriğini
Bu hastanenin sitesindeki tanıtımı ben beğendim sahsen

içeriği benzer şekilde açıklamıştı bize de danışman ebemiz, doğum süreci bebek bakımı lohusalık süreci, doğuma hazırlık egzersizleri, emzirme, nefes egzersizleri vs demişti

Sohrab canım sen annebebek çantasını bu marka almıştın dimi doğru hatırlıyorum. Hepsiburada da sepet indirimi ile 454,30 TL' ye düşüyor. Kalitesi güzelse kaçırmayayım bende

Bakim yakındaki hastanelere

Evet canım, seceneklerdekı 2.sırada sıyah olanı aldım ben, begendım ben
Ayy söylediğiniz iyi oldu kızlar bende çanta arıyordum fiyatı da iyimis puanı da yüksek insallah pişman olmam

Senin robot supurge alman lazim. O hergun evi supurse senin isin hafifler. Bunu dusun bi. Cok yorma kendini
Şarjlı süpürge aldım robot mu o mu arasında kalmıştım robota pek güvenemedim ben ya tam çekmiyor kalıyor vs o yüzden şarjlı almıştım allahtan almışım yoksa normal süpürgeyle asla süpüremiyorum gücüm yetmiyor
Z Zecmel Z Zeyzey2134 S Seray94 @turkuaznokta @gunesliiigunlerr kızlar artık bu geceden itibaren 2 haneli sayılara düşüyoruz
Sahiden 99 gün yazıyor maşallah sana nasıl hafıza var sende hatırladın hepimizi

Bende ama almıyorum değil alamıyorum
Aha alacak da para da kalmayınca

Sohrab kv nin kaybı var mı?.üç beş düşüğü doğup ölen bebeği filan. Benim annem de doğup ölen çok olmuş o da benzer bir şey söylemişti dertleşir gibi yıllar sonra konuşurken sen bir haneye dayanamıyorsun benim 7 tane dedi göğsümden süt lohusalık yaşadım vs demişti. Duygusuzdur biraz yaşadıklarından ötürü.

Kızlar semiha şakir eski adı yeni adıyla istanbul eğitim araştırma Zeytinburnu'nda olan hastane varya orda da var gebe okulu.
Yedikule deki şube değil bu zeytinburnunda olan.
Zeytinburnu na yakın olan oranın gebe okuluna da başvurabilir.

S saskito beşikleri kaça aldın tanesini?
Keyifle kullanın anne yanı özelliği de var fazla inmese de aşağıya.

Canım kayıbı var bırsuru kendı ıstegıyle kurtajı var, ve bunlarla hep övünürdü, ben şu kadar kere hamıle kaldım diye. Cunku benım tüp bebek, ve cok ugrastım, normal gebe kalamadım hiç. Yanı kayıplarını umursayan bırı deıl, benımkını de o yuzden umursamıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…