- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.141
120 canımKaç tane kan istediler canım en son 180 mi 120 mi
O zaman 2 kere daha vereceksin değil mi bende 180di saat 12ye kadar sürdü öğleden sonra sonuçlar çıktı120 canım
Evet 10.45de vereceğim bide 11.45de vereceğim sonra direk kahvaltı etmeye gideceğimO zaman 2 kere daha vereceksin değil mi bende 180di saat 12ye kadar sürdü öğleden sonra sonuçlar çıktı
Bisey olmaz Allahin izniyle canım 7 kat var dışarıyla onlar arasında su var Allah Azze ve celle oyle güzel yaratmış onları öyle korunaklı bir yere koymus ki kolay kolay zarar görmezler insallahKızlar gece eşim dönerken eli yukarıdan göbeğime çarptı uyandım minik hareket ediyor birşey olmuş mudur
Nerde oturuyorsun canım. Sizin oralarda da bu tarz hastaneler varsa genelde eğitim oluyorAy bana uzak ora yaa yoksa giderdim
Bilmiyorum ki canim sizinkinin içeriğinimedipolün kendi eğitimleri var ama anne baba birlikte katıldığımız acaba içerikleri farklı mı? buna da katılayım ona göre
İlk saat kaçta verdin?120 canım
İlk 9.40 da verdim şimdi 10.40da verdim bide 11.40da verip çıkacağım. 2 saat sürüyor yaniİlk saat kaçta verdin?
Hangi saat aralıkları ile tahil sonuçlara bitene kadar hastanede olman gerekiyormuş?
Son 7 dakika kalmışİlk 9.40 da verdim şimdi 10.40da verdim bide 11.40da verip çıkacağım. 2 saat sürüyor yani
içeriği benzer şekilde açıklamıştı bize de danışman ebemiz, doğum süreci bebek bakımı lohusalık süreci, doğuma hazırlık egzersizleri, emzirme, nefes egzersizleri vs demiştiBilmiyorum ki canim sizinkinin içeriğini
Bu hastanenin sitesindeki tanıtımı ben beğendim sahsen
Evet canım, seceneklerdekı 2.sırada sıyah olanı aldım ben, begendım benSohrab canım sen annebebek çantasını bu marka almıştın dimi doğru hatırlıyorum. Hepsiburada da sepet indirimi ile 454,30 TL' ye düşüyor. Kalitesi güzelse kaçırmayayım bende
Eki Görüntüle 3296544
Iyimis ücretli mi peki medipol de bu egitimleriçeriği benzer şekilde açıklamıştı bize de danışman ebemiz, doğum süreci bebek bakımı lohusalık süreci, doğuma hazırlık egzersizleri, emzirme, nefes egzersizleri vs demişti
krem rengini aldım bende az önce favorilerimdeydi güzel inmiş fiyatıEvet canım, seceneklerdekı 2.sırada sıyah olanı aldım ben, begendım ben
Bakim yakındaki hastanelereBisey olmaz Allahin izniyle canım 7 kat var dışarıyla onlar arasında su var Allah Azze ve celle oyle güzel yaratmış onları öyle korunaklı bir yere koymus ki kolay kolay zarar görmezler insallah
Nerde oturuyorsun canım. Sizin oralarda da bu tarz hastaneler varsa genelde eğitim oluyor
Bilmiyorum ki canim sizinkinin içeriğini
Bu hastanenin sitesindeki tanıtımı ben beğendim sahsen
Çıktım kahvaltıya geldim şimdi çok açımSon 7 dakika kalmış
Sohrab canım sen annebebek çantasını bu marka almıştın dimi doğru hatırlıyorum. Hepsiburada da sepet indirimi ile 454,30 TL' ye düşüyor. Kalitesi güzelse kaçırmayayım bende
Eki Görüntüle 3296544
Ayy söylediğiniz iyi oldu kızlar bende çanta arıyordum fiyatı da iyimis puanı da yüksek insallah pişman olmamEvet canım, seceneklerdekı 2.sırada sıyah olanı aldım ben, begendım ben
Şarjlı süpürge aldım robot mu o mu arasında kalmıştım robota pek güvenemedim ben ya tam çekmiyor kalıyor vs o yüzden şarjlı almıştım allahtan almışım yoksa normal süpürgeyle asla süpüremiyorum gücüm yetmiyorSenin robot supurge alman lazim. O hergun evi supurse senin isin hafifler. Bunu dusun bi. Cok yorma kendini
Sahiden 99 gün yazıyor maşallah sana nasıl hafıza var sende hatırladın hepimiziZ Zecmel Z Zeyzey2134 S Seray94 @turkuaznokta @gunesliiigunlerr kızlar artık bu geceden itibaren 2 haneli sayılara düşüyoruz
AhaBende ama almıyorum değil alamıyorum
Güzel günlerde kullanınkrem rengini aldım bende az önce favorilerimdeydi güzel inmiş fiyatı
Canım kayıbı var bırsuru kendı ıstegıyle kurtajı var, ve bunlarla hep övünürdü, ben şu kadar kere hamıle kaldım diye. Cunku benım tüp bebek, ve cok ugrastım, normal gebe kalamadım hiç. Yanı kayıplarını umursayan bırı deıl, benımkını de o yuzden umursamıyor..Ahaalacak da para da kalmayınca
Sohrab kv nin kaybı var mı?.üç beş düşüğü doğup ölen bebeği filan. Benim annem de doğup ölen çok olmuş o da benzer bir şey söylemişti dertleşir gibi yıllar sonra konuşurken sen bir haneye dayanamıyorsun benim 7 tane dedi göğsümden süt lohusalık yaşadım vs demişti. Duygusuzdur biraz yaşadıklarından ötürü.
Kızlar semiha şakir eski adı yeni adıyla istanbul eğitim araştırma Zeytinburnu'nda olan hastane varya orda da var gebe okulu.
Yedikule deki şube değil bu zeytinburnunda olan.
Zeytinburnu na yakın olan oranın gebe okuluna da başvurabilir.
S saskito beşikleri kaça aldın tanesini?
Keyifle kullanın anne yanı özelliği de var fazla inmese de aşağıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?