2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaşlı mı?
Seni kıskanıyor mu?
İlk düşükte benim kv de bana oncacık şeyden nolcak demişti hala başına kakarım.Kendinin mol gebeliği filan olmuş çok kanaması vs olmuş zamanında.

Dün düğün vardı mecbur gittik sandalyede oturdum 3 kez lavaboya kalktım artık son saat plastik sandalyede oturmaktan sağdan belım ve bacağım haşat etti zor gittim eve yataga serildim. Bel ağrısı çekiyorum şimdi işte masabası ama bel ağrısı başladı.
Sizde de oluyormu lavaboya gidiyorum saatte bir. Enfeksiyon çıktı uro care içtim sonra gectı sandım tekrar tahlilde cıkmadı bol su iç dedi doktor. Gectı sanıyorum ama bu tuvalet olayı yoruo devamlı doluyum resmen. Kasıklarım dolu. İznimi beklıyorum 1 hafta ara iyi gelir. Yatıcam bol bol kısmetse.
iç çamaşırı devamlı ıslanma hissi veriyor yanıma aldım yedek. Evde oturanlar keyfinize bakın.
Doktor gecen rahım yumusak dedı kafaya taktım rahim ağzı kapalı ama sıvıda fazlaymış işte korkum bunlar erken doğuma sebep.

Cok su içtiğin için çok lavaboya çıkıyor olabilir misin ben çok çıkmıyorum lavaboya. Benimde iç çamaşırım surekli ıslak su gibi akinti var bazen altıma kaçırdım saniyorum bende çalışıyorum valla beni de uykusuzluk çok zorluyor Allah yardımcın olsun. İyi düşün iyi olsun nerdeyse yaşam sınırını aştık sayılır az kaldı. Sağ salim kucağımıza alicaz insallah bebeklerimzii

Yaşlı mı?
Seni kıskanıyor mu?
İlk düşükte benim kv de bana oncacık şeyden nolcak demişti hala başına kakarım.Kendinin mol gebeliği filan olmuş çok kanaması vs olmuş zamanında.
Yaşlı canım, ben o kadına asla iyi niyetli yaklasamıyorum. Bazı insanlar kötü cıdden.

Valla ole cok su da içmiyorum en fazla 2 lt dir. Oda belkı 1.5 olabılır. Cmtesi gidicem tekrar.

gerçekten çok üzüldüm böyle insanlarla muhatap olmak zorunda kalmana. kötü kalplilik bu yaptığı. halbuki kendisinin seni anlaması gerekir bazı insanlar travmalarıyla empatisi kuvvetli daha anlayışlı bireylere dönüşüyor gül gibi dalları kırılınca daha kuvvetli ve güzel bir ağaca dönüşüyor, bazılarıysa hayata öfkesiyle sertleşip kötü sert ve sevgisiz bireylere dönüşüyor. bence evliliğin en zor yanı başka insanlara tahammül etmeye çalışmak zorunda kalmak.

Kızlar ilk iki sonucum çıkmış 0. Dakika 76,
60. Dakika 172. Biraz fazla geldi 60. Dakika olan inşallah 120. Dakika iyi gelir

İnsallah bişi olmiicak, enfeksiyon hemen hemen hepimizde var, geçmiyor… ben de saat başı WC deyim hayırlısıyla atlatcaz insallah

Yaşlı mı?
Seni kıskanıyor mu?
Benimki bişi diyince geriye on laf işittiği için daha da pek bişi demiyo. Gerçi bizimki düşüklerden beni suçluyordu genel olarak benim hatam olduğunu lafın altından bi kaç kere demişliği oldu başta çok bişi demedim de sonra Allah bana bi çene verdi ben bile kendimi bu kadar beklemiyodum

Valla ole cok su da içmiyorum en fazla 2 lt dir. Oda belkı 1.5 olabılır. Cmtesi gidicem tekrar.
Ayrintiliya girmeden hemen once tuvalete girmeme ragmen ayrintilida 1 litreye yakin dolu demisti. Mesaneni bosaltamiyorsun , sık sık tuvalete gitmen lazim yoksa idrar tolu enfeksiyonu olursun demisti doktor. Belki sen de bosaltamiyorsundur tam.

Kesınlıkle oyle. Bu kotu tarafı secenlerden. Sırf eşimin annesı diye yıne saygı da kusur etmıyorum, muhatap olmamaya calısıyorum, ıkımızde sevmeyız bırbırımızı herkes bılır. Benden yüz bulamadıgı ıcın de gelıp gıtmez evıme, ben de onunkıne bayramdan bayrama

Ayy söylediğiniz iyi oldu kızlar bende çanta arıyordum fiyatı da iyimis puanı da yüksek insallah pişman olmam
Biz eşimle farklı bir modelini civilde görmüştük eşim beğenmişti . Yorumlarıda iyi bence Sohrab almış . %30 indirime HepsiBurada bu markayı ayda 1 indiriyor ben kaç zamandır kampanyasını bekliyordum

En iyisini yapıyorsun. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Hem yılan gibi sürekli diliyle sokuyorsa onunla iyi olup ne yapacaksın

ya müslüm gürsesin bir şarkısı var ya ben böyle değildim yaşarken oldum diye heh işte o şarkı bize gelsin ben de eskiden daha sakin ve daha ciddiye almayan biriydim şimdi bakıyorum ki benim çenem olmasa suratımı mahkeme duvarına çevirmesem ya ben kafayı yermişim ya beni yerlermiş ama hayatın her alanında böyle işte de aşkta da ailede de arkadaşlıkta da. annen bile uyumlu olan takmayan evlat sensen sana yüklenir. ama ben sesimi çıkardıkça sınırımı çizdikçe herkesle ilişkim düzeldi. en azından korkuyor insanlar.
hayat bize kişisel sınırlarımızı korumayı öğretiyor bir şekilde. herkesle biraz mesafe lazım. en iyisini yapıyorsun.

En iyisini yapıyorsun. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Hem yılan gibi sürekli diliyle sokuyorsa onunla iyi olup ne yapacaksın
Hıcbır eltım sevmez, cunku herkese laf sokar, karısır, kımseyı begenmez. Bı tane kızı var, gorumcem ıyıdır, allah var sulalede sevdıgım tek ınsan, dusunuyorum cenazesınde ondan baska bırı gozyası doker mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…