2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bebek doğunca bi güncelleme gelecek onlara değişik tripler falan hazırlıklı olun

Ne kadar rahat insanlar gerçekten, insan önce kendi çocuğuna bakar

su da mı içmeyeceğiz 8 saat

Benimde öyle karnın büyük mu benim ki kocaman ondan komik oluyor

Evet saat 10 gibi yemeyi birakman gerekiyor bazı arkadaşlara su serbest demişlerdi ama o glukozu içince su filan yasak dediler bana 12ye kadar aç duruyorsun 180. Dakikaya kadar istediler artık halim yoktu gece 10dan 12ye kadar aç kaldım hastane önünde tost yapan yer vardı hemen tost söyledi eşim baktı halim yok tansiyonum düşecek

içilmiyor canım
sabah erkenden 08:00 gibi açlık kan şekerinin ölçümünü alarak başlatıyorlar süreci.
Sonra sana 50-75 yada 100mg şekerli su veriyorlar. Hangisi ile başlanacağına doktorun karar veriyor.Benim ailemde şeekr var beni direkt 75lik ile teste alacağını söyledi.İçeceği içip saat başı test veriyorsun N nimolik bugün verdi o detayına daha hakim.
Öğlen 12 ye kadar ortalama 2-3 kere test vermiş oluyoruz.
50 mg olanda aç-tok fark etmiyormuş ama 75 ve 100 içmek gereken durumlarda aç gelinmesi gerekiyormuş.En sağlıklı yine doktorun yönlendirir.

Bende perşembe günü test vereceğim inşalah kusma v.s olmadan atlatabilirim o günü
Perşembe hazır full izin almışken iş yerimden gebelik check up programına aldıracağım kendimi
**sabah erken saatte Açlık Kan Şekeri + Tam İdrar Tahlili + Tam Kan testi + Tiroit ( Yaptırabilirsem sabahtan indirekt coombs testi ( kan uyuşmazlığı için antikor oluşup oluşmadığını görmek adına)
***Öğleden sonra sağlık ocağında Tetenoz aşısı
Bu tempo sonrası halen yaşıyor olursam deneyeimlerimi paylaşırım

Son düzenleme:
Kızlar doğum çantasına koymak için kendinize ne alacaksınız ilk doğumda depend almıştım çok rahat etmiştim normal doğumdu şuan 61 kiloyum m beden mi l beden mi alsam bilemedim

Aynen öyle o yüzden en güzeli kendi başımızın çaresine kendimiz bakmak. Direk annen gelmesin demek yerine ben yapabiliyorum ya iyiyim sağolun idare edebiliyorum vs demek lazım. Lohusalıkta falan hiç çekilmez çünkü Allah korusun

Kasım anneleri bebeklerinin hıçkırıklarını duymaya başlamış..
Nasıl özendim nasıl canım çektii biran önce bizimkileride duyabilsek keşke
Ben duyuyorum şaka maka son 94 gün kalmış ben hiç bir şey almadım beşik kızlarımın var gelecek ay eşimle doktora gideceğiz o zaman alışveriş yapmayı planlıyorum benim 3. Gebeliğim bundan önce bir kaybım var 2 tanede prensesim var biri 4 biri 3 yaşında

Kızlar doğum çantasına koymak için kendinize ne alacaksınız ilk doğumda depend almıştım çok rahat etmiştim normal doğumdu şuan 61 kiloyum m beden mi l beden mi alsam bilemedim
Bende depend almayı düşünüyorum ama kilo alırsam hangi bedeni olur diye şimdi almadım

Kizlar bizim saglik ocagi 50lik yapiyormus. Yuksek cikarsa digerlerini veriyormus. Doktora sordum dun ac olman gerekiyor dedi. Ama sabah kullandigim ilaclarimi icebilirmisim. Etkilemez testi dedi

Aynen canım sen öyle san öyle diyince gelmezler

bende alıcam ama popom o güne kadar büyür mü emin olamadım.
Kalça ölçüsüne bakılarak alınıyor galiba ben halen gebelik öncesi kilomda sayılırım.
Son dönemde almayı planlıyorum

Kizlar bizim saglik ocagi 50lik yapiyormus. Yuksek cikarsa digerlerini veriyormus. Doktora sordum dun ac olman gerekiyor dedi. Ama sabah kullandigim ilaclarimi icebilirmisim. Etkilemez testi dedi
Ben sağlık ocağına sordum her birmde şeker yükleme olmuyormuş.Ben mecbur hastaneye gidicem
Aç gitmekte fayda var oldu ki ilk test yüksek çıktı 75mg ve 100mg e geçtiklerinde sıkıntı olmasın

Ben sağlık ocağına sordum her birmde şeker yükleme olmuyormuş.Ben mecbur hastaneye gidicem
Aç gitmekte fayda var oldu ki ilk test yüksek çıktı 75mg ve 100mg e geçtiklerinde sıkıntı olmasın
1w den sonra bi sey yeme dedi ama ilaclarini ic mutlaka sabah. 1 bardak su etkilemez gibi soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…