- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #24.241
bebek doğunca bi güncelleme gelecek onlara değişik tripler falan hazırlıklı olunAllah hayırlısını versin kızlar. Çok geçmişe takılı kalmamak lazım biraz ağzımıza etmişler ama bundan sonra yola bebeklerimizle devam edecez. Zor günler geçti daha zor günler bizi bekliyorAllah bilir daha neylerimize karışacaklar biz hazırlıklı olalım
Ne kadar rahat insanlar gerçekten, insan önce kendi çocuğuna bakargülme valla zoruma gitti de insanlardan beklentiyi düşük tutmayı öğrendim40 kilo domatesten menemen yapmış bekar görümcem var ona da yapmış üst katında yaşıyor görümcem ve bu kadının evinde yiyor içiyor kızı hastaydı geçen sene sinir krizleri geçiriyordu öyle bıraktı tek başına köye gitti sonra kız iyice fenalaştı hastanelik olmuştu beni aradı ilgilenir misin diye 1 hafta kızına baktım evimde yatırdım enayi ben
ay evet nerden anladın
Bebeqon ve insta.bebe.giyimKızlarrr isimli hastane çıkışı yaptıran var mı yada önerebileceginiz bir sayfa falan
su da mı içmeyeceğiz 8 saatBiz daha isim seçemedik.Bebek diye seslencez kızımıza kararlıyım.
İsime karar verebilenlere imrenerek bakıyorum.
Bu arada 50 mg şeker içeceği ile test verilecekse aç olunma şartı yok
75 ve 100 mg şeker testi isteniliyorsa geceden 8-10 saat öncesi yeme içmeyi bırakman gerekiyor
Benimde öyle karnın büyük mu benim ki kocaman ondan komik oluyorAhahah yaşarken benimde sinirlerim bozulmuştu ama anlatırken gülüyorum artık
Ahahahahaayyy çılgınsın ya yemin ederim koptum gözlerimden yaş geldi karnımın icinde deprem oldu resmen çocuğu da hoplattık sayende
Şaka maka gülerken karnım çok zıplıyor benim ya sizinde böyle oluyor mu
Evet saat 10 gibi yemeyi birakman gerekiyor bazı arkadaşlara su serbest demişlerdi ama o glukozu içince su filan yasak dediler bana 12ye kadar aç duruyorsun 180. Dakikaya kadar istediler artık halim yoktu gece 10dan 12ye kadar aç kaldım hastane önünde tost yapan yer vardı hemen tost söyledi eşim baktı halim yok tansiyonum düşeceksu da mı içmeyeceğiz 8 saat
içilmiyor canımsu da mı içmeyeceğiz 8 saat
Valla bence büyük çok kilo da almadım aslında ama karnım çok hızlı büyüdü gibi hissediyorumBenimde öyle karnın büyük mu benim ki kocaman ondan komik oluyor
Aynen öyle o yüzden en güzeli kendi başımızın çaresine kendimiz bakmak. Direk annen gelmesin demek yerine ben yapabiliyorum ya iyiyim sağolun idare edebiliyorum vs demek lazım. Lohusalıkta falan hiç çekilmez çünkü Allah korusunbu kurnazlığa da hastayım oğlunun yanında melek yokken yılan. şimdi gelmesin desen sen kocanla kötü olcaksın annesini istemediğin için ama o da görmüyor o yokken biz neler çekiyoruz. aynı şeyleri yaşıyormuşuz canım ne kadar uzak o kadar iyi benim için de. zaten pek yardım etme taraftarı değillerdir de eşim isteyip yardıma geldiğinde de burnumdan getirirler.
Ben duyuyorumKasım anneleri bebeklerinin hıçkırıklarını duymaya başlamış..
Nasıl özendim nasıl canım çektii biran önce bizimkileride duyabilsek keşke
Bende depend almayı düşünüyorum ama kilo alırsam hangi bedeni olur diye şimdi almadımKızlar doğum çantasına koymak için kendinize ne alacaksınız ilk doğumda depend almıştım çok rahat etmiştim normal doğumdu şuan 61 kiloyum m beden mi l beden mi alsam bilemedim
Ben kilo aldım ama benim karnım büyük 8 aylık gibi duruyorValla bence büyük çok kilo da almadım aslında ama karnım çok hızlı büyüdü gibi hissediyorum
Aynen canım sen öyle san öyle diyince gelmezlerAynen öyle o yüzden en güzeli kendi başımızın çaresine kendimiz bakmak. Direk annen gelmesin demek yerine ben yapabiliyorum ya iyiyim sağolun idare edebiliyorum vs demek lazım. Lohusalıkta falan hiç çekilmez çünkü Allah korusun
Ben annemin evine ankaraya gidip orada doğurmayı düşünüyorum oraya da gelirse yuh artık yuhAynen canım sen öyle san öyle diyince gelmezler
bende alıcam ama popom o güne kadar büyür mü emin olamadım.Kızlar doğum çantasına koymak için kendinize ne alacaksınız ilk doğumda depend almıştım çok rahat etmiştim normal doğumdu şuan 61 kiloyum m beden mi l beden mi alsam bilemedim
Ben sağlık ocağına sordum her birmde şeker yükleme olmuyormuş.Ben mecbur hastaneye gidicemKizlar bizim saglik ocagi 50lik yapiyormus. Yuksek cikarsa digerlerini veriyormus. Doktora sordum dun ac olman gerekiyor dedi. Ama sabah kullandigim ilaclarimi icebilirmisim. Etkilemez testi dedi
Ben annemin evine ankaraya gidip orada doğurmayı düşünüyorum oraya da gelirse yuh artık yuhgerçi gelir mi gelir nasılsa misafir olarak kurulacak baş köşeye Allahım sen koru
1w den sonra bi sey yeme dedi ama ilaclarini ic mutlaka sabah. 1 bardak su etkilemez gibi soylediBen sağlık ocağına sordum her birmde şeker yükleme olmuyormuş.Ben mecbur hastaneye gidicem
Aç gitmekte fayda var oldu ki ilk test yüksek çıktı 75mg ve 100mg e geçtiklerinde sıkıntı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?