2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben evde benimle kalacak olanlara iş kitlicem açıkcası bebekle ilgilenicem gelip emziremeyecekleirne göre ev işlerine yardım kalacak annem ile KV 'ye torun morun dinlemez 2 haftaya yorulur kaçarlar zaten . Bende kimseyi kırmamış olucam böylece

Benim kv gelince iş yapmaz sorun orda kadın kendi evine bile bakmıyor gelip benimkiyle mi uğraşacak bana karışmaya gelir

Bende depend almayı düşünüyorum ama kilo alırsam hangi bedeni olur diye şimdi almadım

bende alıcam ama popom o güne kadar büyür mü emin olamadım.
Kalça ölçüsüne bakılarak alınıyor galiba ben halen gebelik öncesi kilomda sayılırım.
Son dönemde almayı planlıyorum
Benimde birden aklıma geldi alışverişi 600 TL ye tamamlamaya çalışıyordum kupon kullanmak için m beden kullanmıştım yorumları okuyunca 70 kiloyla m beden kullananda var l beden kullananda en fazla 70 olurum heralde diye düşündüm yani insallah olmam o kadar

İşte insan hesaplayamiyor bilemiyorsun ki son aylarda bulantı oluyor geri geliyor diyorlar öyle bir şey olursa o da zayıflama söz konusu ya da kilo alma var ben o yüzden şimdi almayı tercih etmiyorum bebek alezi filan aldın mı onlara bakabilirsin

Kayınvalidem ben düsük yapınca ne gecmiş olsun dedi ne de yemek yaptı yatak döşek hasta oldu 3 gelini daha var bir tanesi kapısını çalmadı ben altından bile aldım en çokta namusuma laf edip eşime şikayet edip beni evden kovması hadi onuda geçtim deprem bölgesideyim o depremde evinde istemedi kovdu kızı Antep'ten geldi bizi sığdırmadı arabada yattık gidecek yerimizde yoktu Allah'a havale ediyorum bu bebeğimi öğrendiğinde yine kız doğurur bu demiş annesine çekmiş biz 3 kız kardeşiz 25 yaşındayım böyle cahillik görmedim evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur demek yok eltilerimin oğulları var bir tane de kızları benimde iki prensesim var çok şükür varlar tek yaşama sebebim evlatlarım eşimde anneci bunca yapılana rağmen o nederse onu yapar ah bu beebği aldır bile dedi bana ben unutmadım sadece hepsine mesafe koydum diğerleri gibi yapmalıymışım anlayamadım başta şimdi anlıyorum bunada şükür evlatlarım sağ

ben 2 öğün yiyorum ara öğünüm düzenli değil gebelikte bende değişen tek şey her sabah 3 ceviz kırıp yemek ve ilaçlarımı düzenli kullanmak, onun dışında beslenmem gebelik öncesi ile aynı. Çok şükür bebişin sağlığı boyu kilosu iyi

Oncelikle bebegin cinsiyetinin oglunun belirledigini ogrensin cahil.... kiz dogurdu erkek dogurdusu mu var. Erkek sprem mi kiz sperm mi dolledi ona bagli. Eger illa birinin beceriksizligi ise oglunun olmus oluyor ki gectim dedigin gibi erkegi kizi mi kaldi bu devirde.

o kabızlığı allah yaşatmasın ben 2 gün tuvalete çıkmayınca kabız oldum sanıyordum kabız değilmiş o, pazar günü kabız oldum ağlayacaktım

Böylesi insanlari eve koymamali çok yanlış herşeyin başta sağlıklısı hayırlısı istenmeli

Biz ilk zamanlar aklımızda bir isim yokken aralarinda kararsız kaldığımız isimleri küçük kağıtlara yazıp tombala gibi kura çektik yanılmıyorsam 2 defa Hamza cikti ve ikimizde çok beğendik bu şekilde karar verdik tavsiye ederim çok düşününce işin içinden çıkılmiyor

o kabızlığı allah yaşatmasın ben 2 gün tuvalete çıkmayınca kabız oldum sanıyordum kabız değilmiş o, pazar günü kabız oldum ağlayacaktım
Benimde şuan sıkıntılı sürece girdi WC den sonra totomun üstüne oturamıyorum elma salatalık yiyorum ama işte incir yediğimde etki etmemesi mümkün değildi şimdi o da pek işe yaramıyo

ay çok zor olucak aç kalmak o kadar saat birde benim aç kalınca midem daha çok bulanıyor bakalım nasıl atlatıcam

şimdiden kolay gelsin canım yoğun bir gün olacak senin için

ben ilk doğumda 1 hafta sonra daha fazla tahammül edemediğim için gönderdim annesini herkes evine ben kendim yaparım diye. babam rahatsız diye annem gelememişti o zaman bu sefer kendi annem gelecek zaten kısmetse eşimde dönüşümlü kalırlar dedi geçen dedim ilkinde annen kalmıştı bu sefer benim annem kalsın dedim inşallah ısrar etmez dediğin gibi lohusalıkta hiç çekilmiyor herşeyi kendin yapmaya razı oluyorsun

Bana geceden su içilmez falan demediler. Hatta sabah kalktım su içtim. 8de kalktım 8.30da yola çıktık. 9.15rr randevum vardı doktora girdim çıktım kayıt açtırdım falan derken kan alması 9.40ı buldu. Sonra içtim 10.40da ve 11.40da tekrar test verdim. Benim doktorum tam idrar tahlili, tam kan tahlili falan da istemiş. Onlarda çıktı bu sürede. 11.40da verip kahvaltı etmeye gittim öğleden sonradan da sonuçlarımı gösterdim. Sadece şekerli suyu içtikten sonra su içmek yasak dedi. Ben 75 mg içtim. 2 saatlik verdim. Ama öncesinde su içmiştim.

Teşekkür ederim, çok şükür bin şükür. Oğlum da bende iyiyiz. Olabilecekleri düşününce bugünümüze binlerce şükür.

Ben nisan ayında tansiyon sebebiyle dahiliyeye gittim. Holter takıldı. O zaman tansiyonum 18/13 gibi değerlerdeydi. Alfamet başlandı. Bu hamilelerin bitkisel kökenli tansiyon ilacı. Hamilelik boyunca onu kullandım.

Çok iyi yapıyorsunuz. Mutlaka dikkat edin. Tansiyon şakaya gelmiyor hamilelikte allah korusun. Eşimin dikkati, doktorumun zamanında müdahalesi ile bugün oğlumla birlikteyiz.

Kusma ve düşmeyen tansiyon ile doktoruma haber verdik. O gece yatırdı farklı tansiyon ilaçları vermelerine rağmen düşmedi 15/11 seviyelerindeydi. Artık bebekte yorulmaya başladı dedi muthemelen nst den bunu gördü. Ancak doktorum bana hep 12/8 in üzerine çıkan değerler senin için riskli diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…