2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şimdi senden cesaret alığp benimde su içesim geldi.

şimdiden kolay gelsin canım yoğun bir gün olacak senin için
İş yerim sağ olsun ilk aylarda defalarca izin aldım. Hiç problem çıkartmadılar.
Şimdi kendimi iyi hissediyorken ısrarla izinde izin isterim demek istemiyorum.Belki biraz beni yoracak ama tüm gün izinliyken yapılacabileck herşeyi tek günde halletmek bana 1 ay kafa rahatlığı sağlayacaktır

Bende tetanoz yaptıracaktım eve geldim pijamaları giydim aklıma geldi

hmm mantıklı ben buradan yürüyebilirimmm

Ah ahh hiç öyle olmuyor. Bende doğumdan önce öyle diyordum da o lohusa kafasıyla azıcık minicik fenalık varsa kayınvalide de babanne modunada girerse benimkinin dediği gibi biz buraya torun bakmaya geldik diyebilir sana hdjjdjdj

Cahillik başa bela erkekteki XY kromozumu cinsiyeti belirler. Bayanın burada zerre etkisi yok ama gelde anlat kara cahillere
Ben ve eşim kızımız olacağı için mutluuz. eşimin aileside kız delisi erkekte pek gözleri yoktu . Cinsiyete en çok onlar mutlu oldu açıkcası.Benim ailemde 3 kız kardeş olduğumuz için ne vefa destek hepsini bizden gördüler. Babam hep der 10 tane erkek çocuğum olmasındansa iyiki 3 kızım var. Onların vicdanı desteği olduğu sürece sırtım yere gelmez der. Babamın sevdiği tek erkek çocuk eşim . Hazır büyütülmüş oğlan seçip aldığı için memnun.

mutluanne2779 sen kimseye bakma herkes içinin kötülüğünü dışa vurmaya pek meraklı. Sen bebeğin ile geçireceğin güzel günlere odaklan

ay benim de karnım sallanıyo gülerken ve baktıkça daha çok gülüyorum
Kız onlara bişi olmaz olan hep bize olur bide iyi bi gelin çıkar hep şanslarına nedense ya da uyum sağlarlar geline
yok bu tam kaynana olur biri oğluna öte kay dese tansiyonu oynuyo inanılmaz yönetiyo oğlunu 30 yaşında adam hala annesi ne derse o
Ne kadar rahat insanlar gerçekten, insan önce kendi çocuğuna bakar
o kadar haklısın ki insanlar
Biliyoruz da yapmıyoruz yani ben yapmıyorum uğraşmak istemiyorum sanırım
perşembeyi bekliyorum ödemeler çıksın sonra para harcamaya başlıyorum ben yaparım valla kocam inanılmaz müsrif birimiz tutumlu olmazsak batarız

Bencede ilk kendi annen kalsa daha mantıklı. Tüm insanlar o durumda yanında şartları uygunsa annesinin kalmasını ister biraz anlayışlı olmak lazım
Ne zaman ihtiyaç duyarsan sen kendin çağırırsın onu. Bi arkadaşımın doğumdan sonra yanında kayınvalidesi kalıyordu kıza sütün yetmiyo çocuk aç sütün yağsız kalitesiz çocuk kilo alamadı diye diye üzüntüden kızın sütü kesilmişti. Benimkinde de o ışığı gördüğüm için uzun bir süre benden uzak olsun istiyorum

Eltimle bana ikili oynuyor arada bana seni çok seviyorum diyor , eltimede aynısını o yüzden çok güvenmiyorum ama şimdilik zararı yok genel kv terörlerine bakınca

Bide benim kv temizlik hastası otur desende oturmuyor
O yüzden otur demeyeceğim

benimkinde de her şeyi ben bilirim deyip beni cinlendirecek bir hava var. ha işime karışamaz o ayrı ama onunla cebelleşmek istemediğimden biraz ekstra mesafe iyidir

Yaa ne güzel temizlesin dursun o zaman faydalı olacaksa gelsin yani bizim sitemimiz gelip boş boş oturup laf çakanlara

Aayyy tam fenalık Allah geline sabır versin oğlana da akıl

Onun yüzünden döktüğüm gözyaşalrımın haddi hesabı yok, helal etmiyorum hakkımı ona. Ben gorumceme demstim, ben de bi annenın evladıyım, bu kadar merhametsız davranması nedn dıye, yaşlı, aklı ermıyor dıyor ne desın kadıncağız, ama kaynana kendını sürekli över ben akıllı bır kadınım diye. Valla suan dogumdan snra bana karısırsa ne cevap verecegımın hayalıyle yasıyorum, agzının payını misliyle alıcak bu sefer, önce elim kolum baglıydı
İş varsa kacan tiplerden kesın, bızımkı de yemeğe gezmeye gıderken koşarak hazırlanır, iş yapmaya gelınce ayaklarının ustune basamaz, agrıdan uyuyamaz
Kendı kendımıze yetecegız Rabbimin yardımıyla

Ay kızlar az kalsın boğuluyordum, uyumuşum bıraz, midem agzıma geldı, az miktar kustum ama bogazım mahvoldu. Uyku esnasında yakalanmak çok kotu ya

bencede en iyisi canım

Selam kızlar
Muayeneden geldim.
Amniyon sıvın artmış.
70 den 85 e fırlamış.
Yarın sabah şeker yüklemesine gideceğim.
Doktor karnımın gerginlik ve sertliğinin sebebini amniyon artması olduğunu söyledi.
Aynı ikiz hamile gibisin bebek büyüdükçe sıvı da artıyor dedi.
Balon gibi düşün şiştikçe gerilir sonunda patlar dedi.
Gittiği yere kadar gidecek dedi.
İki sebebi olabilir ya şeker ya genetik hastalık dedi.
Önce yükleme yapalım. Şeker çıkarsa insülin başlarız dahiliye ile görüşüp dedi.
Eğer ki şeker değilse fetal DNA yaptır bakalım dedi.
Neye şaşıracağımı nasıl dua edeceğimi şaşırdım. Nerdeyse şeker çıksın diye dua edicem. Genetik hastalık vs artık neye korkacağımı şaşırdım.
Bugün kızımı kaybettiğim gün üstelik 13 sene önce bu gün. Şimdi lgs sürecinde sınav telaşımız olacaktı kısmet olmadı.
Tekrar evlat acısıyla erken doğumla küvözle imtihan olmak istemiyorum. Beşinci gebeliğim Allah büyük. Benim için hakkımda hayırlısı diye dua eder misiniz.

D d_g_g gamze şeker yüklemesine nasıl gideceğim nelere dikkat edeceğim?
Bana baştan anlatır mısın?

O kadar diyet kan ölçme vs hiç biri işe yaramamış.

Fetal DNA nipt yaptıran kızlar bana özelden ya da burdan kliniklerin telefon adres bilgilerini atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…