- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.061
Ben de 5+4 gittim 9+5 ye gel dedi bana da çok uzun geliyorKızlaar napıyorsunuz umarım iyisinizdir. Biz kalp atışını 6+5 de felan duyduk şu an 7+5. Bir daha ki randevuyu verdi doktorum yani 12 ci haftaya denk geliyor. Sizce normal mi?
İnan benim de öyleBenimde içim ferah aslında ama yinede tedirgin oluyorum. umarım kesilir bir an önce.hicbir belirtin yok benim hala.sadece arada adet ağrısı benzeri ağrılar gelip gidiyor
Amiiin hayırlı olsun kalbide sağlıkla duyun inşallahEki Görüntüle 3237852 selam kızlar saglıkla bebişlerimize kavusuruz inşallah.bugun keseyi görduk sukur. Gecen sene kalp durmasi sonucu gebelik kaybim var diye doktorum oksapar4000 verdi yan etkileri var mi kullanmaya baslayinca kanama fln gelir mi hicbir sorunum yok suan. kesenin sekli yuvarlak degil dedi doktor ona da takildım biraz
Yine senin iyi çok uzun bir süre değil. Ben 6 hafta beklicem şimdiBen de 5+4 gittim 9+5 ye gel dedi bana da çok uzun geliyorama sağlıklı olsun bekleyeyim
Amin İnsallah cok tesekkur ederim 3hafta sonra kalbini de duyariz dedi karindan bakti sadece bakalim zaman nasıl gececekAmiiin hayırlı olsun kalbide sağlıkla duyun inşallahkese şekli önemli değil diye biliyorum ama özellikle doktorun öyle söylemesi benimde garibime gitti hatta öyle şöyle bir inanış var yuvarlak kese kız fasulye şeklinde olan kese erkek derler ama bilemedim bi dahaki kontrolde sor mutlaka niye öyle dediğini doktora
İnan bana geçmiyor 5+3 oldum ama nasıl oldum Allah biliyorAmin İnsallah cok tesekkur ederim 3hafta sonra kalbini de duyariz dedi karindan bakti sadece bakalim zaman nasıl gececek
Beta değerine baktı mı canım ? Benim beta bugün 1050 olmuş ama keseyi göremedik çarşamba tekrar gidicemEki Görüntüle 3237852 selam kızlar saglıkla bebişlerimize kavusuruz inşallah.bugun keseyi görduk sukur. Gecen sene kalp durmasi sonucu gebelik kaybim var diye doktorum oksapar4000 verdi yan etkileri var mi kullanmaya baslayinca kanama fln gelir mi hicbir sorunum yok suan. kesenin sekli yuvarlak degil dedi doktor ona da takildım biraz
Beta değerine baktı mı canım ? Benim beta bugün 1050 olmuş ama keseyi göremedik çarşamba tekrar gidicem
Hareketlerini hissedince rahatlamıstim kizimda ilk gebelik en iyisiymis. 2.cocuk isteyince hep acı tecrube oldu umarim bu seferki saglikla gelirİnan bana geçmiyor 5+3 oldum ama nasıl oldum Allah biliyorhaftaya gideceğim bende doktora 4+1 ken gitmiştim en son
Bir de bana sorYine senin iyi çok uzun bir süre değil. Ben 6 hafta beklicem şimdi
İlk gebelik cahillikten kolay geçiyor aslında benimde öyle oldu hem plansız hem süreç sancısız geçmişti şimdi öyle değilHareketlerini hissedince rahatlamıstim kizimda ilk gebelik en iyisiymis. 2.cocuk isteyince hep acı tecrube oldu umarim bu seferki saglikla gelir
Aynı fikirdeyim.şöyle doğum cantasi hazirlik kismina ışınlansak :) Allah yardimcimiz olsunİlk gebelik cahillikten kolay geçiyor aslında benimde öyle oldu hem plansız hem süreç sancısız geçmişti şimdi öyle değil
Ah keşkeAynı fikirdeyim.şöyle doğum cantasi hazirlik kismina ışınlansak :) Allah yardimcimiz olsun
Kesinliklecikolatakistim gerçekten olumsuz bir şey görülmediği sürece söylenmemeli bence de. o günden beri tüm moralim bozuldu halbuki her şey yolunda diye sevinmeliydim.
Hiç bişi olmaz bende kullanıyorum yan etkisi yok. Biraz göbüş morarıyor zamanla o kadarEki Görüntüle 3237852 selam kızlar saglıkla bebişlerimize kavusuruz inşallah.bugun keseyi görduk sukur. Gecen sene kalp durmasi sonucu gebelik kaybim var diye doktorum oksapar4000 verdi yan etkileri var mi kullanmaya baslayinca kanama fln gelir mi hicbir sorunum yok suan. kesenin sekli yuvarlak degil dedi doktor ona da takildım biraz
Rennie çiğneme tableti kullanıyorum.Kızlar şuan bulantım yok şükür ama yanma ekşime aşırı var ağızımın tadı bakır yemişim gibi bugün tüm gün öyleydim sabah bulantısından sonra bunlar için çok erken aslında ama herşeyim erken başladı nedense aranızda böyle olan var mı varsa geçirmek için ne yapıyorsunuz soda ve gaviskon dışında önerileriniz var mıdır
Kaçıncı haftada burun kemiğine bakılıyor.Ben sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktiracağım inşallah bunlarda sorun olmazsa ikili test vb yaptırmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?