2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlaar napıyorsunuz umarım iyisinizdir. Biz kalp atışını 6+5 de felan duyduk şu an 7+5. Bir daha ki randevuyu verdi doktorum yani 12 ci haftaya denk geliyor. Sizce normal mi?
Ben de 5+4 gittim 9+5 ye gel dedi bana da çok uzun geliyor ama sağlıklı olsun bekleyeyim

selam kızlar saglıkla bebişlerimize kavusuruz inşallah.bugun keseyi görduk sukur. Gecen sene kalp durmasi sonucu gebelik kaybim var diye doktorum oksapar4000 verdi yan etkileri var mi kullanmaya baslayinca kanama fln gelir mi hicbir sorunum yok suan. kesenin sekli yuvarlak degil dedi doktor ona da takildım biraz

Amiiin hayırlı olsun kalbide sağlıkla duyun inşallah kese şekli önemli değil diye biliyorum ama özellikle doktorun öyle söylemesi benimde garibime gitti hatta öyle şöyle bir inanış var yuvarlak kese kız fasulye şeklinde olan kese erkek derler ama bilemedim bi dahaki kontrolde sor mutlaka niye öyle dediğini doktora

Amin İnsallah cok tesekkur ederim 3hafta sonra kalbini de duyariz dedi karindan bakti sadece bakalim zaman nasıl gececek

Amin İnsallah cok tesekkur ederim 3hafta sonra kalbini de duyariz dedi karindan bakti sadece bakalim zaman nasıl gececek
İnan bana geçmiyor 5+3 oldum ama nasıl oldum Allah biliyor haftaya gideceğim bende doktora 4+1 ken gitmiştim en son

Beta değerine baktı mı canım ? Benim beta bugün 1050 olmuş ama keseyi göremedik çarşamba tekrar gidicem

19nisanda1631 cikmisti bugun bebek de görünür dedim ama kese gördük sadece karından baktı vajinal ultrasonda belki görülürdü diye düsünüyorum
Beta değerine baktı mı canım ? Benim beta bugün 1050 olmuş ama keseyi göremedik çarşamba tekrar gidicem

İnan bana geçmiyor 5+3 oldum ama nasıl oldum Allah biliyor haftaya gideceğim bende doktora 4+1 ken gitmiştim en son
Hareketlerini hissedince rahatlamıstim kizimda ilk gebelik en iyisiymis. 2.cocuk isteyince hep acı tecrube oldu umarim bu seferki saglikla gelir

Yine senin iyi çok uzun bir süre değil. Ben 6 hafta beklicem şimdi
Bir de bana sor gün sayıyorum korkuyorum her gün göğüslerime dokunuyorum kendimi sapik gibi hissediyorum hareketlerini hissedince kaygı azaliyirmus

Hareketlerini hissedince rahatlamıstim kizimda ilk gebelik en iyisiymis. 2.cocuk isteyince hep acı tecrube oldu umarim bu seferki saglikla gelir
İlk gebelik cahillikten kolay geçiyor aslında benimde öyle oldu hem plansız hem süreç sancısız geçmişti şimdi öyle değil

Hiç bişi olmaz bende kullanıyorum yan etkisi yok. Biraz göbüş morarıyor zamanla o kadar pıhtılaşmaya karşı tedbir amaçlı vermiştir

Kızlar şuan bulantım yok şükür ama yanma ekşime aşırı var ağızımın tadı bakır yemişim gibi bugün tüm gün öyleydim sabah bulantısından sonra bunlar için çok erken aslında ama herşeyim erken başladı nedense aranızda böyle olan var mı varsa geçirmek için ne yapıyorsunuz soda ve gaviskon dışında önerileriniz var mıdır

Rennie çiğneme tableti kullanıyorum.
Bunların dışında canım soğuk süt, elma ilk gebeliğim de bana iyi geliyordu.

Kızlar ıhlamur günde kaç bardak içebiliriz?
Ben çayın yerine alternatif ıhlamuru koydum.
Ama ne kadar içeceğimi kestiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…