2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben tsh ölçümü yaptırmıştım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 4.45 çıkmıştı hemen dahiliyeye gittim troid ilacı başladılar troid hamilelikte çok tehlikeli
Canim benimde tsh 4.44 cikmis daha doktor kontrolüne de gitmedim panik oldum şimdi yaa

Canim benimde tsh 4.44 cikmis daha doktor kontrolüne de gitmedim panik oldum şimdi yaa
Git canım beklemeden. Sana da ilaç verirler. Tsh ın ilk trimesterde 2.5 altı olması lazım. İlacını da başlayınca aksatma sakın. Gebelikte iyice yükseliyor çünkü tsh

Git canım beklemeden. Sana da ilaç verirler. Tsh ın ilk trimesterde 2.5 altı olması lazım. İlacını da başlayınca aksatma sakın. Gebelikte iyice yükseliyor çünkü tsh
Giderim canim cuma günü hastaneye gidicem onun içinde giderim artık ilk hamileligimde de vardı

Coraspin ve progesteron verilebiliyor durumuna gore. Bence ilk muayeneye 6. Haftada gitmekte fayda var.
Kanama yoksa progestan içme dedi.
Sizde kanama var mı?
Progestan mı içiyorsunuz?
11 14 arası doktor Kendi bakıyor özel bir işlem değil
Anladım ,teşekkür ederim.
Ben tsh ölçümü yaptırmıştım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 4.45 çıkmıştı hemen dahiliyeye gittim troid ilacı başladılar troid hamilelikte çok tehlikeli
Ölçtürdüm. Şükür sorun yok.

Dostlar gebelikte donaxyl fitil kullanan oldu mu? Doktor verdi sarı akıntı sebebiyle ama korkuyorum daha kullanamadım

Kızlar selam dün 4+4 Dr gittim değerim 1057 çıktı Perşembe gunu cagardi kese görünür dedi 5 haftalık olucak sizce gözükür mu
Selam benim de tam tamına senin Perşembe günü gideceğin zamanki değerlerde alttan görülmüştü canım ama görünmezse de hiç panik yapma çok normal çünkü

Dostlar gebelikte donaxyl fitil kullanan oldu mu? Doktor verdi sarı akıntı sebebiyle ama korkuyorum daha kullanamadım
Ya benim de ara sıra sarı akıntım oluyor doktora söyledim ısrar testi yaptırdık hiç bir şey çıkmayınca ilaç da vermedi şimdi doktor sana fitil verince bir düşünmedim değil bana neden vermedi acaba

Dahiliyeci hemen ilaç yazdı 2.5 altında istiyoruz diye bence vakit kaybetmeden bir görünün

Kanama yoksa progestan içme dedi.
Sizde kanama var mı?
Progestan mı içiyorsunuz?

Anladım ,teşekkür ederim.

Ölçtürdüm. Şükür sorun yok.
Benim çok şükür kanamam vb yok ama oncesinde kaybım olduğu için coraspin ve duphanson başlamıştı özeldeki doktorum devletteki de kanama alanı gordu duphanson bitince progesterona başla dedi

Evet bana troid çok taklitçi bir hormondur dedi dahiliye doktoru hamilelikte hamilelik hormonunu taklit ederek troid sorunu olmayanlarda bile kendini gösterir dedi. Düşük erken doğum ve bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyor dedi bana da 50 mg letovorik başladı 2 gün sonra kadın doğumda TSH istedi doktorum 1.85 inmişti 25 mg düşürdüm

Medpamid verdi doktorum kullanan var mıydı kızlar? Dayanamıyorum artık 6+4 gunluğum ama 10 gundur yatıyorum sadece cok midem bulanıyor kustum bi kaç kerede

TSH sıkıntılı olabilen bir hormon , bir anda yükselip düşebiliyor
Benim vücüdumda prolaktin yükselmesine neden olmuş
Benim vücüdun prolaktin yüksek olunca kendini hamile sanmış.Ve olması gereken döllenmeleri engellemiş.
Allahtan tedaviler hızlı sonuç veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…