- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.081
Cerrahpaşa sucukları, köy lezzeti, kaliteli, güvenilir mottolarıyla epeyce karşıma çıkıyor son günlerde. internette satışı varmış. Lakin daha öncesinde tamamı ile hayatımdan çıkartmıştım. fakülteden arkadaşlar bahsetti bu yeni oluşumdan tavsiye ederim. hayatından çıkartmadan önce bunu denemelisin.Arkadaşlar salam sosis sucuk vs çıkarttınız mı hayatınızdan? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Coraspin ve progesteron verilebiliyor durumuna gore. Bence ilk muayeneye 6. Haftada gitmekte fayda var.Bir de doktora 8.haftada gitmeyi düşünüyorum.
Folic asite başladım zaten bu süreçte başka kullanmam gereken ilaç vs yok sanırım.
Hem kalp atışını dinleriz. Hem bebeğin sağlık durumuna bakılır diye düşünüyorum.
Sizler ne sıklıkla gidiyorsunuz?
11 14 arası doktor Kendi bakıyor özel bir işlem değilKaçıncı haftada burun kemiğine bakılıyor.
Kim bakıyor?
Ben tsh ölçümü yaptırmıştım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 4.45 çıkmıştı hemen dahiliyeye gittim troid ilacı başladılar troid hamilelikte çok tehlikeliBir de doktora 8.haftada gitmeyi düşünüyorum.
Folic asite başladım zaten bu süreçte başka kullanmam gereken ilaç vs yok sanırım.
Hem kalp atışını dinleriz. Hem bebeğin sağlık durumuna bakılır diye düşünüyorum.
Sizler ne sıklıkla gidiyorsunuz?
Sakız çiğnemek iyi geliyirKızlar dün canım inanilmaz lahmacun çekti aslinda midemde iyi degildi ama dayanamadım dün geceden beri doğru düzgün uyumamış durumdayım gece istifra ettim sabah oldu hala istifra edecek gibiyim nasıl geçecek bugerçekten akılsızlık ,ağır gidalardan uzak durun hele baharatlı:/
Benimde TSH değerim yüksekti. Hatta TSH yüksek olduğu için PROLAKTİN ( SÜT HORMONU) yüksek çıkıyordu ve gebeliğe engel oluyordu.Ben tsh ölçümü yaptırmıştım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 4.45 çıkmıştı hemen dahiliyeye gittim troid ilacı başladılar troid hamilelikte çok tehlikeli
6+3 oluyorsun kese görünür diye umut ediyorum canım moralini bozma stres herşeyden daha kötü..Kızlar Merhaba ben 18 nisanda 5+2 de gittim beta 2234 çıktı ama keseyi göremedik doktor 27 nisanda çağırdı bu perşembe tekrar gidicem umarım keseyi görürüm vajinal bakmadı keşke baksamıydı bilemedim bu bir hafta bana geçmedi
allah yardımcın olsun arkadaşımKızlar dünden beri sabah WC ye koşuyorum mide bulantısı çok yok ama ne varsa gidiyo bianda öğürtü geliyo tutamıyorum da kendimi
6+6 şuan kese amiiinn hepimize inşallahallah yardımcın olsun arkadaşımkaç haftalıksın şuan
Ooo çok kötü olmuş bu zamanlarda ağır yiyecekleri bende çıkarttım hayatımdan patates kızartmasını airfryer de yapıyorum tuzlu bastırıyor az yağlı olduğu için iyi oluyorKızlar dün canım inanilmaz lahmacun çekti aslinda midemde iyi degildi ama dayanamadım dün geceden beri doğru düzgün uyumamış durumdayım gece istifra ettim sabah oldu hala istifra edecek gibiyim nasıl geçecek bugerçekten akılsızlık ,ağır gidalardan uzak durun hele baharatlı:/
Ben de 5.hafta da gitmiştim karindan baktı göremedi vajinal istedim hem kese yolk kalp gördü diğer gittiğinde istersen söyleKızlar Merhaba ben 18 nisanda 5+2 de gittim beta 2234 çıktı ama keseyi göremedik doktor 27 nisanda çağırdı bu perşembe tekrar gidicem umarım keseyi görürüm vajinal bakmadı keşke baksamıydı bilemedim bu bir hafta bana geçmedi
Ayyy benimde dün akşamdan beri ogurme geliyor daha kusma bölümüne geçmedim ilaç al prilamKızlar dünden beri sabah WC ye koşuyorum mide bulantısı çok yok ama ne varsa gidiyo bianda öğürtü geliyo tutamıyorum da kendimi
Kaçıncı haftan çok geçmiş olsun zaten hamilelikte genelde sabah bulantısı olur ama benim sabah akşam oluyordu şimdi sabahları çok kötügüne sabah 8de başlıyorum uyanır uyanmaz da kahvaltı yapıyorum saat 10-10:30 arasında felaket bi bulantı kusma yaşıyorum başka zaman olmuyo
Benimde midem dünden beri kötü hepimiz aynı amda başladık 12.haftaya kadar devam ediyor genelde ama benim 16.haftada bitmiştiBen de bu sabah ilk defa kustum. Dişlerimi fırçalarken öğürme geldi kahvaltı bile yapmamıştım daha
7+1deyizOoo çok kötü olmuş bu zamanlarda ağır yiyecekleri bende çıkarttım hayatımdan patates kızartmasını airfryer de yapıyorum tuzlu bastırıyor az yağlı olduğu için iyi oluyor
Kaçıncı haftadasın
Ben de 5.hafta da gitmiştim karindan baktı göremedi vajinal istedim hem kese yolk kalp gördü diğer gittiğinde istersen söyle
Ayyy benimde dün akşamdan beri ogurme geliyor daha kusma bölümüne geçmedim ilaç al prilam
Kaçıncı haftan çok geçmiş olsun zaten hamilelikte genelde sabah bulantısı olur ama benim sabah akşam oluyordu şimdi sabahları çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?