2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bir de doktora 8.haftada gitmeyi düşünüyorum.
Folic asite başladım zaten bu süreçte başka kullanmam gereken ilaç vs yok sanırım.
Hem kalp atışını dinleriz. Hem bebeğin sağlık durumuna bakılır diye düşünüyorum.

Sizler ne sıklıkla gidiyorsunuz?

5.-8.hafta arası ekstra kullanılan ilaç dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?

Arkadaşlar salam sosis sucuk vs çıkarttınız mı hayatınızdan? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cerrahpaşa sucukları, köy lezzeti, kaliteli, güvenilir mottolarıyla epeyce karşıma çıkıyor son günlerde. internette satışı varmış. Lakin daha öncesinde tamamı ile hayatımdan çıkartmıştım. fakülteden arkadaşlar bahsetti bu yeni oluşumdan tavsiye ederim. hayatından çıkartmadan önce bunu denemelisin.

Coraspin ve progesteron verilebiliyor durumuna gore. Bence ilk muayeneye 6. Haftada gitmekte fayda var.

Merhaba kızlar bende 7 hafta 4 günlük hamileyim kismet olursa aralik da doğum yapcam dün doktorum kalp atisi var dedi ama dinleyemedik ne zaman daha net dinleriz?

Ben tsh ölçümü yaptırmıştım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 4.45 çıkmıştı hemen dahiliyeye gittim troid ilacı başladılar troid hamilelikte çok tehlikeli

Kızlar dün canım inanilmaz lahmacun çekti aslinda midemde iyi degildi ama dayanamadım dün geceden beri doğru düzgün uyumamış durumdayım gece istifra ettim sabah oldu hala istifra edecek gibiyim nasıl geçecek bu gerçekten akılsızlık ,ağır gidalardan uzak durun hele baharatlı:/

Sakız çiğnemek iyi geliyir

Ben tsh ölçümü yaptırmıştım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 4.45 çıkmıştı hemen dahiliyeye gittim troid ilacı başladılar troid hamilelikte çok tehlikeli
Benimde TSH değerim yüksekti. Hatta TSH yüksek olduğu için PROLAKTİN ( SÜT HORMONU) yüksek çıkıyordu ve gebeliğe engel oluyordu.
2 ay önce Tiroit ilacı başlattı doktor. 4 civarındaydı TSH değerim sıkıntı demişti.
EUHYROX 25 mcg kullandım 1,5 ay düzenli şekilde Tiroit değerim 2,60 indi.
Sağlıklı gebelik süreci için Tiroit değerinin 2,5 altında tutmaya çalışıyorlar.Ben hamile olduğumu öğrenince ilaç apır gelir diye Tiroit ilacını 1 hafta almadım hemen yükselmiş 3.25 olmuş değerim.Günlük dolajı 2 katına çıkartarak hızlıca tiroiti düşürmek gerektiğini söylediler.
İlacı düzenli kullanınca hemen fayda gösteriyor. Ve hamilelik süresince genelde tiroit ilacı devam ediyor. Doktorun kararına göre dozajınıda arttırabiliyorlar.

Kızlar Merhaba ben 18 nisanda 5+2 de gittim beta 2234 çıktı ama keseyi göremedik doktor 27 nisanda çağırdı bu perşembe tekrar gidicem umarım keseyi görürüm vajinal bakmadı keşke baksamıydı bilemedim bu bir hafta bana geçmedi

6+3 oluyorsun kese görünür diye umut ediyorum canım moralini bozma stres herşeyden daha kötü..

Kızlar dünden beri sabah WC ye koşuyorum mide bulantısı çok yok ama ne varsa gidiyo bianda öğürtü geliyo tutamıyorum da kendimi

güne sabah 8de başlıyorum uyanır uyanmaz da kahvaltı yapıyorum saat 10-10:30 arasında felaket bi bulantı kusma yaşıyorum başka zaman olmuyo

Ooo çok kötü olmuş bu zamanlarda ağır yiyecekleri bende çıkarttım hayatımdan patates kızartmasını airfryer de yapıyorum tuzlu bastırıyor az yağlı olduğu için iyi oluyor
Kaçıncı haftadasın
Ben de 5.hafta da gitmiştim karindan baktı göremedi vajinal istedim hem kese yolk kalp gördü diğer gittiğinde istersen söyle
Kızlar dünden beri sabah WC ye koşuyorum mide bulantısı çok yok ama ne varsa gidiyo bianda öğürtü geliyo tutamıyorum da kendimi
Ayyy benimde dün akşamdan beri ogurme geliyor daha kusma bölümüne geçmedim ilaç al prilam
güne sabah 8de başlıyorum uyanır uyanmaz da kahvaltı yapıyorum saat 10-10:30 arasında felaket bi bulantı kusma yaşıyorum başka zaman olmuyo
Kaçıncı haftan çok geçmiş olsun zaten hamilelikte genelde sabah bulantısı olur ama benim sabah akşam oluyordu şimdi sabahları çok kötü

7+1deyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…