- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
- #31.241
İnşallah doğum sonrası Hürrem Sultan'ın bir fotosu varya onun gibi olmayızOnu fotoğraf çekimi için aldım :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah doğum sonrası Hürrem Sultan'ın bir fotosu varya onun gibi olmayızOnu fotoğraf çekimi için aldım :))
Canım, benim hareket kısıtım vardı yoksa ben de çok istiyordum yürümeyiKızlar doktordan hareket engeliniz yoksa mutlaka yürüyün haftada 3-4 gün yarımsaat. Doğum için hareket önemli, sezaryan da olsa çabuk toparlamak için
Ben de bunun pembesini aldim bugun. S beden aldim. Ben de emin degilim bedeni olur mu diye. Simdilik 50 kiloyum amaEki Görüntüle 3306350 Kızlar bu geceliğe hamile lohusa geceliği yazıyor şimdi ben bunun S bedenini alsam 62 kiloyum suan 29+2 haftada doğumdan sonra olur gibime geliyor ama siz ne diyorsunuz M beden yok XL var bir de ? Olur mu doğum sonrası falan
Bugünde hm ye gap a falan baktım bişi almadan çıktım amaBen de aldım dün güya bir şey almıcaktım dayanamadım bir takım daha aldım bebeğe![]()
En iyisi hiç bakmamakBugünde hm ye gap a falan baktım bişi almadan çıktım amazor oldu
Önümüzdeki aya hazırlık yapıyorum alacaklarımın fotosunu çektim hepEn iyisi hiç bakmamak![]()
İnşallah doğum sonrası Hürrem Sultan'ın bir fotosu varya onun gibi olmayız![]()
Hamile geceliği ise ben m alacaktım mağazasında denedim bu halime m büyük geldi . S aldım doğumdan sonra şimdiki halime dönsem s olur . S şimdiki halime daha iyi oldu . LCWEki Görüntüle 3306350 Kızlar bu geceliğe hamile lohusa geceliği yazıyor şimdi ben bunun S bedenini alsam 62 kiloyum suan 29+2 haftada doğumdan sonra olur gibime geliyor ama siz ne diyorsunuz M beden yok XL var bir de ? Olur mu doğum sonrası falan
Ya birisi almıştı lohusa geceliği bedeninizi alın falan demişti yanlış hatırlamıyorsam o yüzden sordum amaBen de bunun pembesini aldim bugun. S beden aldim. Ben de emin degilim bedeni olur mu diye. Simdilik 50 kiloyum ama
Ben bi sürü süs püs aldım da fotoğraf çekimi için kimseyi ayarlamadıminşallah , aman zaten eşim ben bebiş güzel bi tane fotomuz olsun yeter anı misali . Fotoğrafçı ayarlamadık
Bence de s olur gibi ya inşallah aminHamile geceliği ise ben m alacaktım mağazasında denedim bu halime m büyük geldi . S aldım doğumdan sonra şimdiki halime dönsem s olur . S şimdiki halime daha iyi oldu . LCW
Gelince bi deneriz. Olmazsa geri gonderirizBence de s olur gibi ya inşallah amin![]()
Pamuk değil de başka türlüsü var mı acaba
Bakayim teşekkür ederimCanım ipek ve yün olanları da var yıkayıp tekrar kullanabiliyorsun, ben Almanya’dan getittirdim özellikle yün olanın iyileştirme özelliği var aynı gümüş kapaklar gibi.amazonda ipek olanlardan görmüştüm
Ben doğum yapınca 6-7 aylık hamile karnına iniyor karnımız genelde ona göre alabilirsiniz dedimYa birisi almıştı lohusa geceliği bedeninizi alın falan demişti yanlış hatırlamıyorsam o yüzden sordum ama![]()
Kızlar iki tane sorum var ☺
1) emzirme atleti alırken gebelik öncesi bedeninizi mi aldınız??
2)Bebeğin kıyafetlerini 15 dklık programda yıkamayı düşünüyorum, kısa programda yıkanır mı?
Kızlar ben de elimden geldiğince pamuk ve su kullancam ama ıslak mendil de alayım diyorum birkaç kutu da olsa. Islak mendil içim hangi markayı öneriyorsunuz? Araştırma işinden hiç anlamıyorum![]()
Ben alıyorum o zamanBen doğum yapınca 6-7 aylık hamile karnına iniyor karnımız genelde ona göre alabilirsiniz dedim