2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bu çanta ucuc kuponu ile 199 a falan düşüyor 🤣 sizce pahalı mı

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-23-21-15-02-345_com.dmall.mfandroid.webp
    Screenshot_2023-09-23-21-15-02-345_com.dmall.mfandroid.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 64
IMG_8816.webp
Kızlar bu geceliğe hamile lohusa geceliği yazıyor şimdi ben bunun S bedenini alsam 62 kiloyum suan 29+2 haftada doğumdan sonra olur gibime geliyor ama siz ne diyorsunuz M beden yok XL var bir de ? Olur mu doğum sonrası falan

Kızlar doktordan hareket engeliniz yoksa mutlaka yürüyün haftada 3-4 gün yarımsaat. Doğum için hareket önemli, sezaryan da olsa çabuk toparlamak için
Canım, benim hareket kısıtım vardı yoksa ben de çok istiyordum yürümeyi :( yeni yeni başladım şimdi

Eki Görüntüle 3306350 Kızlar bu geceliğe hamile lohusa geceliği yazıyor şimdi ben bunun S bedenini alsam 62 kiloyum suan 29+2 haftada doğumdan sonra olur gibime geliyor ama siz ne diyorsunuz M beden yok XL var bir de ? Olur mu doğum sonrası falan
Ben de bunun pembesini aldim bugun. S beden aldim. Ben de emin degilim bedeni olur mu diye. Simdilik 50 kiloyum ama

Eki Görüntüle 3306350 Kızlar bu geceliğe hamile lohusa geceliği yazıyor şimdi ben bunun S bedenini alsam 62 kiloyum suan 29+2 haftada doğumdan sonra olur gibime geliyor ama siz ne diyorsunuz M beden yok XL var bir de ? Olur mu doğum sonrası falan
Hamile geceliği ise ben m alacaktım mağazasında denedim bu halime m büyük geldi . S aldım doğumdan sonra şimdiki halime dönsem s olur . S şimdiki halime daha iyi oldu . LCW

😂😂😂😂😂 inşallah , aman zaten eşim ben bebiş güzel bi tane fotomuz olsun yeter anı misali . Fotoğrafçı ayarlamadık
Ben bi sürü süs püs aldım da fotoğraf çekimi için kimseyi ayarlamadım😅 eşimde biz çekelim falan diyo

Pamuk değil de başka türlüsü var mı acaba

Canım ipek ve yün olanları da var yıkayıp tekrar kullanabiliyorsun, ben Almanya’dan getittirdim özellikle yün olanın iyileştirme özelliği var aynı gümüş kapaklar gibi. 😍 amazonda ipek olanlardan görmüştüm

Canım ipek ve yün olanları da var yıkayıp tekrar kullanabiliyorsun, ben Almanya’dan getittirdim özellikle yün olanın iyileştirme özelliği var aynı gümüş kapaklar gibi. 😍 amazonda ipek olanlardan görmüştüm
Bakayim teşekkür ederim ❤️

Kızlar iki tane sorum var ☺
1) emzirme atleti alırken gebelik öncesi bedeninizi mi aldınız??
2)Bebeğin kıyafetlerini 15 dklık programda yıkamayı düşünüyorum, kısa programda yıkanır mı?

Kuzum bence uzun uzadıya sıcak programda yıkamakta fayda var burada arkadaşlar da söylemişti çift durulama da önemli diye deterjan kalmasın vs diye. 15 dakikalık programın asla yeterli olduğunu düşünmüyorum ama sen bilirsin tabii ☺️ kıyafetlerinin yıpranacağını da çok sanmıyorum çünkü bizim gibi yıllarca giyemiyorlar nasılsa 😂

Kızlar ben de elimden geldiğince pamuk ve su kullancam ama ıslak mendil de alayım diyorum birkaç kutu da olsa. Islak mendil içim hangi markayı öneriyorsunuz? Araştırma işinden hiç anlamıyorum 😄

Ben waterwipes aldım indirimde, çok önerildiğini duymuştum, %99.9 su içerikli içime çok sindi. Evde de genel olarak pamuğu ıslatıp kendim kullanırım zaten. 😍

Back
X