Benim kaynana hiç susmaz mı yaa 1 hafta köye gittim cenesi yordu herşeye bişi diyo cocumm 1 hafta da eridi köyde cok yedirme dokunur gaz yapar tamam verme daha yediğide cay kasıgı ucunda ha cocuk aç istiyo

toplum içinde ne yapsam kadına bişi oluyo eline her zaman aldığı bişi veriyorum.ağzını acıtır die aldı elınden ağlıo geri verdim. baktım elınden cekerken ağzını kaynanam acıttı sonra bak acıttı verme diyip uzağa fırlattı neye uğradığımı şasırdım

herkez güzel bakıyosun der. kaynanam bezi dolmuş halbuki dolmamış uuu sen nasıl cocuk bakıyosun anlamış deilm altı pişik olcak.ben istanbulun sıcağında hiç biyerini pişik isilik yapmadım burda mı yapıcam dedim. çünkü biliyo 2 oğlumu da hiç pişik isilik bile yapmadım.herşeyime bir kulp diyo yemek yapıorum kısık sesle şarkı mızırdandım içerde eşime demiş ben dier gelinden görmedim vs.anne kızın canı sıkılmış söylemiş sende zamanında söylüyodun ne var demiş.helva yaptım tatsız dedi sonra şekerli iyi dedi

arabanın camı acıyorum ayy kapat kapat toz gelıo gözlerime bir hareketler gör eşim dio şuan abarttıyosun anne araba yavas gıdıo toz yok yaniii kapattırmak ıcın elınden geleni yaptı