2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla canım bu toplanma bende de oluyor.
Sancı da oluyor.
Çok şiddetli değilse korkma.
Uzan dinlen.
Yok canım şiddetli değil bence gerçi ben kontrol diye gittim nstde çıkan sancı değerim 67 di o yüzden kendimede güvenemiyorum bu konuda artık. Yani ağrım hiç olmuyor sadece bebek toplanıyor gibi karnımın bi tarafım şişiyor ve biri içerden karnımı sıkıyor gibi bi hissiyat oluşuyor 20-30 sn kadar öyle sürüyor sonra orası yumuşuyor o hissiyat geçiyor.

Kızlar günaydın nasılsınız ??
Ben bu sabah birşey farkettim karnım aşağı inmiş daha 31. Haftadayız karnı inen veya farkeden var mı aranızda

Sanci cikarsa nst de baslatir belki canim. Sancim var diye dusundukce daha cok kasiliyorum ben. Kafani dagitacak bi seyler yapmaya calis doktora gidene kadar. Insallah gecer hemen.

Ben bu sabah birşey farkettim karnım aşağı inmiş daha 31. Haftadayız karnı inen veya farkeden var mı aranızda
Bende dün bakım dedim hiç anlamam ki kafam karıştı aşağıda mi yukarda benim galiba tam ortada

Hoşgeldin aramıza arkadaşlar grubu okuyup üfleyelim bence. Gidişatımız hiç iyi değiş

Sanci cikarsa nst de baslatir belki canim. Sancim var diye dusundukce daha cok kasiliyorum ben. Kafani dagitacak bi seyler yapmaya calis doktora gidene kadar. Insallah gecer hemen.
Ben bebeklerle pazarlık yapıyorum ay sonuna kadar dayanın size isimli hastane çıkışı yaptırayım diye bu işe yaramıyor anlaşılan en doğrusu dizi açıp izleyeyim

Hoşgeldin aramıza arkadaşlar grubu okuyup üfleyelim bence. Gidişatımız hiç iyi değiş
Hadi canım mevzunuz muydu hiç okumadan yazdım korktum bugün daha çok
Bende dün bakım dedim hiç anlamam ki kafam karıştı aşağıda mi yukarda benim galiba tam ortada
Karnına bastırınca üst kısmı yumuşak ve aşağı doğru daha yokuşsa inmiştir aşağı

Kızlar ya benimde düne göre sancım arttı eşim 5 gibi gelecek acile gideceğiz nst ye girmek için inşallah ben yanılıyorumdur ama bebek toplanıp taş gibi oluyor işte
Saate bakıp misal tam 50 dakikada bir mi düzenlimi yani düzensizse korkma bana doktor öyle dedide birde kasılınca dakikaya bak otuz saniyede yumuşuyorsa saniyeler hiç artmıyorsa sorun yok kasılınca pozisyon değiştirebilirsin yatıyorsan kalk otur gibi bana söylenen bu

Aynen oyle kuzum gerçekten Rabbım düşmanıma vermesin daha ne denir ki cok sagoll
Haklisin canim sağolasin ❤
Ah canım o derdi bana sor kanama olmadığı için o kadsr agriyor sismis kan toplamis çünkü benimde bir ara öyleydi sıcak suya oturdum günde 2 3 defa fitil kullandım öyle kanamaya başladı da rahatladı kadin doğum hiç birsey yapmıyor en fazla fitil yazdirabilirsin bana çok iyi geliyor genel cerrahiye gitsen de hamile olduğun için bisey yapamaz malesef sarı kantaron yağı pamuğa dsmlstip o bölgeye koyuyorum yumuşatiyor

Hadi canım mevzunuz muydu hiç okumadan yazdım korktum bugün daha çok

Karnına bastırınca üst kısmı yumuşak ve aşağı doğru daha yokuşsa inmiştir aşağı
Canım 3-4 gündür grupta rahatsızlananlar sancılananlar hastaneye yatanlar felan baya üzerimizden kamyon geçmiş gibi olduk. Sende karnım düşmüş diyince dedim grubu okuyalım mesela ben artık stresimle dalga geçiyorum.
Şuan böyle canım dakika not almamıştım bundan sonra onuda alırım. Kasılınca pozisyon değiştiriyorum zaten çünkü nefesim daralıyor

Eklentiler

• IMG_5203.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 46
Aynn cnm 30+0 da direk ayrılıyorsun.

Kabızlık durumun nasıl birde bebekler hareketlimi bugün benimde pazartesi aşırı kasılmam oldu bağırsaklarım rahatlayınca geçti şimdi de hergün oluyor ama belirsiz zamanlarda doktorum çokmu rahat diyorum bazen bi kaç soru soruyor sonra normal diyor hiç çağırmadı nst ye

Aaa kim yattı doğuran yok inşallah dimiiiii

Kabız değilim canım. Benim doktorum çok temkinli ilerliyor çünkü daha erken haftalarda sorunlar yaşadık daha önce kaybım var vs bunlardan sebeptir belki

Ben 32. Ye girdim bi gün farkettik ki karnım aşagıda üst tarafta duran karnım bildiğin aşagıya taşınmış gibi zaten arada toplanma falan oluyor iyice sıklaştı kalçama sancı giriyor kızlardan okuyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. magnezyumu 2 ye çıkarttı doktor ama muayenelerden sonra karnım aşagı düştü 2 gündür öyle 32+2 oldum ama bi korkmuyor degilim yani

Beeennn beeeennn bugün tam 31 olduk biz de (çok şükür) ama karnım bazen aşağı daha inmiş gibi oluyor. Ara ara kasıklarımda minicik bi ağrı oluyor. Bide sol göğsümün altında kemikte azıcık ağrı var. Sanırım sütyenin demiri arada batıyor. Yürümelerim biraz yavaşladı ama bazen at gibi yürüyorum mide yanmam vardı önceki haftalarda çok şükür o geçti. Çok umursamadım ondan diye düşünüyorum, bi de çok geç saatte bişiler yemiyorum.
Ev baktık kira 40.000 diyorlar genelde. Hala eşim işe girmedi. Haftaya kontrol var. Benimde en son doktor 3600 olmuştu fiyatı. Doğumda 40.000-55.000 arası kontrole gidince konuşacağım bakalım.
Sizlerin hastahane neresi ve ücret ne kadar? İsteyen özelden de yazıp yardım edebilir.
Sabah sabah ne yazdım beeeee

Kabız değilim canım. Benim doktorum çok temkinli ilerliyor çünkü daha erken haftalarda sorunlar yaşadık daha önce kaybım var vs bunlardan sebeptir belki
Ozaman temkinli olmasına sevindim korkma herşeyi doktoruna sor. Aslında benim de doktorum çoğul gebelikler ve riskli gebeliklere bakıyo hiç görmediğim kadar ikiz üçüz klınıkte görüyorum ama yinede çok rahat adam anlamıyorum ki aslında insanı rahatlatan bir yapısı var bir yandan iyi bir yandan kötü

Bunu ben de bebek hareketi sanıyordum poposu ya da başıyla iteliyor sanıyordum ama bildiğin yumru gibi top gibi bi tarafı çok sertleşiyor canım yanıyor sonra bebek hareket ediyor falan okuya okuya hamileliğimi öğrendim resmen meğer sancı buymuş demek ki saymaya başlamadım ama akşamları çok oluyor zaten 1 haftadır her gece uyumaya çalışırken adet sancısı gibi sancı çekiyorum bana öyle geliyor ki kasım ortalarında dogurucam heralde ben karnım da aşagı düştü iyice etkilendim. Ben bile böyle psikolojim bozuluyorsa rabbim daha zorluk çeken hastanede olan tüm anne adaylarımızın şifacısı olsun birminikask2020 sana da burada ki zor durumda olan arkadaşlarıma da çok dua ediyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun Allahım sağlıkla zamanında hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…