- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.001
Yok canım şiddetli değil benceValla canım bu toplanma bende de oluyor.
Sancı da oluyor.
Çok şiddetli değilse korkma.
Uzan dinlen.
Sanci cikarsa nst de baslatir belki canim. Sancim var diye dusundukce daha cok kasiliyorum ben. Kafani dagitacak bi seyler yapmaya calis doktora gidene kadar. Insallah gecer hemen.Yok kuzum doktorum sadece progesteronu günde 3 e çıkarttı.
canım benim tuvalet harici ayağa kalkmamı yasakladı doktorum. Yatarken zaten böyle oluyor pozisyon değişsemde o sertleşme geçmiyor. Çok uzun sürmüyor ama 20-30 sn kadar sürüyordur
Öyle yapicam canikom teşekur ederimTatlım sen kendi haftanı takip edeceksin. İleri de olması güzel ama ileri de olduğu için bebeğin doğumunu ileri atmıyor. Sen 29 hafta de
Bende dün bakım dedim hiç anlamam ki kafam karıştı aşağıda mi yukarda benim galiba tam ortadaKızlar günaydın nasılsınız ??
Ben bu sabah birşey farkettim karnım aşağı inmiş daha 31. Haftadayız karnı inen veya farkeden var mı aranızda
Hoşgeldin aramızaKızlar günaydın nasılsınız ??
Ben bu sabah birşey farkettim karnım aşağı inmiş daha 31. Haftadayız karnı inen veya farkeden var mı aranızda
Ben bebeklerle pazarlık yapıyorumSanci cikarsa nst de baslatir belki canim. Sancim var diye dusundukce daha cok kasiliyorum ben. Kafani dagitacak bi seyler yapmaya calis doktora gidene kadar. Insallah gecer hemen.
Hadi canım mevzunuz muydu hiç okumadan yazdımHoşgeldin aramızaarkadaşlar grubu okuyup üfleyelim bence. Gidişatımız hiç iyi değiş
Karnına bastırınca üst kısmı yumuşak ve aşağı doğru daha yokuşsa inmiştir aşağıBende dün bakım dedim hiç anlamam ki kafam karıştı aşağıda mi yukarda benim galiba tam ortada
Saate bakıp misal tam 50 dakikada bir mi düzenlimi yani düzensizse korkma bana doktor öyle dedide birde kasılınca dakikaya bak otuz saniyede yumuşuyorsa saniyeler hiç artmıyorsa sorun yok kasılınca pozisyon değiştirebilirsin yatıyorsan kalk otur gibi bana söylenen buKızlar ya benimde düne göre sancım arttı eşim 5 gibi gelecek acile gideceğiz nst ye girmek için inşallah ben yanılıyorumdur ama bebek toplanıp taş gibi oluyor işte
Aynen oyle kuzum gerçekten Rabbım düşmanıma vermesin daha ne denir kiGeçmiş olsun canım o korku gerçekten çok kötü. Biz de aynısını ilk zamanlarda yaşadık öyle böyle kan değil eşimle ben ağlaya ağlaya hastaneye gittik sen anlatınca aklıma geldi o anlar doktor bişey yok diyince bir hıçkıra hıçkıra ağladık o sinir boşaldı eşim benden fena ağladı hemşire ilk eşimin yanına gitti peçete vermeye. Çok iyi anlarım seni hele bir de bu zamanlarda yaşaman nasıl hissettirmiştir . Çok geçmiş olsun
Haklisin canim sağolasin ❤Yaa çok üzüldüm canım ya ne kadar korkmussunuz öyle cok geçmiş olsunbence de evde kal boşver sonrasında ya ücretsiz izin ya rapor bir sekilde halledilir doğuma yakin herkesin evde dinlenmesi ve bebegine odaklanmasi gerekiyo bence, hamileligin son günleri isyerinde stresle geçmemeli
Ah canım o derdi bana sor kanama olmadığı için o kadsr agriyor sismis kan toplamis çünkü benimde bir ara öyleydi sıcak suya oturdum günde 2 3 defa fitil kullandım öyle kanamaya başladı da rahatladı kadin doğum hiç birsey yapmıyor en fazla fitil yazdirabilirsin bana çok iyi geliyor genel cerrahiye gitsen de hamile olduğun için bisey yapamaz malesef sarı kantaron yağı pamuğa dsmlstip o bölgeye koyuyorum yumuşatiyorHanımlar hayırlı geceler 31+6 wlık oldum son 2 aydır hemoroid ile uğraşıyorum
Baya geçmişti ve hiç rahatsız etmiyordu ama bugün çok sancılı meme ucu gibi bişey var kanama yok ne yapabilirim pzt randevum var kadın doğum Dr bakar mı?
Yoksa başka bölüme mi yönlendirir
Doğal evde neler yapabilirim. Zeytinyağını pamuğa döküp koydum bugün annem dediği için ama çok sızlıyo oturamıyorum
Canım 3-4 gündür grupta rahatsızlananlar sancılananlar hastaneye yatanlar felan baya üzerimizden kamyon geçmiş gibi olduk. Sende karnım düşmüş diyince dedim grubu okuyalımHadi canım mevzunuz muydu hiç okumadan yazdımkorktum bugün daha çok
Karnına bastırınca üst kısmı yumuşak ve aşağı doğru daha yokuşsa inmiştir aşağı
Şuan böyle canım dakika not almamıştım bundan sonra onuda alırım. Kasılınca pozisyon değiştiriyorum zaten çünkü nefesim daralıyorSaate bakıp misal tam 50 dakikada bir mi düzenlimi yani düzensizse korkma bana doktor öyle dedide birde kasılınca dakikaya bak otuz saniyede yumuşuyorsa saniyeler hiç artmıyorsa sorun yok kasılınca pozisyon değiştirebilirsin yatıyorsan kalk otur gibi bana söylenen bu
Aynn cnm 30+0 da direk ayrılıyorsun.Bende başından beri raporluyum zaten dört kere heyet aldım şimdi üç hafta daha verecek sonra 6 kasımda analık iznine çıkacağım bende çalışamıyorum zaten ikizlerde iki hafta önceden alınıyor diye personele söyledim kimse ikiz doğurmadı ben bi araştırayım dedi de size de sorayım dedim
Kabızlık durumun nasıl birde bebekler hareketlimi bugün benimde pazartesi aşırı kasılmam oldu bağırsaklarım rahatlayınca geçti şimdi de hergün oluyor ama belirsiz zamanlarda doktorum çokmu rahat diyorum bazen bi kaç soru soruyor sonra normal diyor hiç çağırmadı nst yeCanım 3-4 gündür grupta rahatsızlananlar sancılananlar hastaneye yatanlar felan baya üzerimizden kamyon geçmiş gibi olduk. Sende karnım düşmüş diyince dedim grubu okuyalımmesela ben artık stresimle dalga geçiyorum.
Şuan böyle canım dakika not almamıştım bundan sonra onuda alırım. Kasılınca pozisyon değiştiriyorum zaten çünkü nefesim daralıyor
Aaa kim yattı doğuran yok inşallah dimiiiiiCanım 3-4 gündür grupta rahatsızlananlar sancılananlar hastaneye yatanlar felan baya üzerimizden kamyon geçmiş gibi olduk. Sende karnım düşmüş diyince dedim grubu okuyalımmesela ben artık stresimle dalga geçiyorum.
Şuan böyle canım dakika not almamıştım bundan sonra onuda alırım. Kasılınca pozisyon değiştiriyorum zaten çünkü nefesim daralıyor
Kabız değilim canım. Benim doktorum çok temkinli ilerliyor çünkü daha erken haftalarda sorunlar yaşadık daha önce kaybım var vs bunlardan sebeptir belkiKabızlık durumun nasıl birde bebekler hareketlimi bugün benimde pazartesi aşırı kasılmam oldu bağırsaklarım rahatlayınca geçti şimdi de hergün oluyor ama belirsiz zamanlarda doktorum çokmu rahat diyorum bazen bi kaç soru soruyor sonra normal diyor hiç çağırmadı nst ye
Yok canım kimse doğurmadı şükürler olsunAaa kim yattı doğuran yok inşallah dimiiiii
Ben 32. Ye girdim bi gün farkettik ki karnım aşagıda üst tarafta duran karnım bildiğin aşagıya taşınmış gibi zaten arada toplanma falan oluyor iyice sıklaştı kalçama sancı giriyor kızlardan okuyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. magnezyumu 2 ye çıkarttı doktor ama muayenelerden sonra karnım aşagı düştü 2 gündür öyle 32+2 oldum ama bi korkmuyor degilim yaniKızlar günaydın nasılsınız ??
Beeennn beeeennn bugün tam 31 olduk biz de (çok şükür) ama karnım bazen aşağı daha inmiş gibi oluyor. Ara ara kasıklarımda minicik bi ağrı oluyor. Bide sol göğsümün altında kemikte azıcık ağrı var. Sanırım sütyenin demiri arada batıyor. Yürümelerim biraz yavaşladı ama bazen at gibi yürüyorumKızlar günaydın nasılsınız ??
Ozaman temkinli olmasına sevindim korkma herşeyi doktoruna sor. Aslında benim de doktorum çoğul gebelikler ve riskli gebeliklere bakıyo hiç görmediğim kadar ikiz üçüz klınıkte görüyorum ama yinede çok rahat adam anlamıyorum ki aslında insanı rahatlatan bir yapısı var bir yandan iyi bir yandan kötüKabız değilim canım. Benim doktorum çok temkinli ilerliyor çünkü daha erken haftalarda sorunlar yaşadık daha önce kaybım var vs bunlardan sebeptir belki
Bunu ben de bebek hareketi sanıyordum poposu ya da başıyla iteliyor sanıyordum ama bildiğin yumru gibi top gibi bi tarafı çok sertleşiyor canım yanıyor sonra bebek hareket ediyor falan okuya okuya hamileliğimi öğrendim resmen meğer sancı buymuş demek ki saymaya başlamadım ama akşamları çok oluyor zaten 1 haftadır her gece uyumaya çalışırken adet sancısı gibi sancı çekiyorumYok canım şiddetli değil bencegerçi ben kontrol diye gittim nstde çıkan sancı değerim 67 di o yüzden kendimede güvenemiyorum bu konuda artık. Yani ağrım hiç olmuyor sadece bebek toplanıyor gibi karnımın bi tarafım şişiyor ve biri içerden karnımı sıkıyor gibi bi hissiyat oluşuyor 20-30 sn kadar öyle sürüyor sonra orası yumuşuyor o hissiyat geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?