2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Geçenlerde bir doktorum videosuna denk gelmiştim genelde gevşeme olduğu için oluyormuş, hatta ameliyatı var vs diyordu bence bir daha ki randevunda söyle eğer açılman olsa ağrın olurdu çünkü
Hissetmiyor olabilirim ağrıyı öyle demişti çünkü. Of yaa pazartesi randevum napsam yazsam mı bilemedim

Git git. Belki duygusalda tetikliyodur nebilym

Gİzemin söylediğini söyleyecektim bende aynı şeyi izledim korkulacak birşey yok doğumlari alakalı değil ama sor doktoruna anlat yaşamı etkileyecek şekilde ilerlememesi için ne yapmalı diye
Doğumla alakalı olmasında sonrasını sonra düşünürüm ya.

Gunaydın kızlarr
Hergun sabah 5 te benı uyandıran bebe uyandırmadı bugunn, saat 8 de uyandım ılac alarmım caldı hıc kıpırdamadı, kahvaltı yaptım yıne kıpırdamadı, başladım ağlamaya esıme doktora gıdelım dedım, ben hazırlanmaya basladım, bebek de kıpırdamaya basladı, bır de ona agladım benı aglattı diye.. Bugun asırı duygusal bır gün..

1 numarayı molfix aldım bir açıp kontrole edeceğim çok kötü yapmışlar

Evet canim yorumları da çok kötüydü arkadaşımin oğlu 1 yaşında hep Molfix kullandı son 2 aydır bezleri çok kötü dedi baktık ıslak göstergesi falan kalkmış incelmiş

Canım nıdıcard kullansan kasılmalarını durdurur.. Progrstan +nidicard bırlıkte verilmesi gerek
Kuzum zaten doktorumda şimdi acile git hemen dedi. Eşimi aradım 1.5 saate gelecek farklı ilden geliyor. Geldimi direk acile gidicez şu nidicardı doktora sorayım bi

Kızlar hepinize günaydın bende yeni uyandım bebek hareket etse bile uyanıp geri uyuyorum artık. Hepimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor inşallah kasımın ortasıni sonunu görürüz. Sürekli rüyalar alemindeyim oğluşum sağlıklı bir şekilde doğuyordu tarihe baktığım da 30 Kasımdı rüyadan uyanınca çok sevindim hepinize geçmiş olsun çiçeklerim

Duvara sırtını yaşla 90 derecelik açıyla otur bacağını bacağının üstüne at canım atabiliyorsan kanala inmemiştur şeklinde bir şey okumuştum

Kuzum zaten doktorumda şimdi acile git hemen dedi. Eşimi aradım 1.5 saate gelecek farklı ilden geliyor. Geldimi direk acile gidicez şu nidicardı doktora sorayım bi
Düzenli nefes al içinde hafif tutup ver kasların rahatlasın gerilip korkutukca iyice kasılıyormus rahim

Kuzum o direk doğum sancısı oluyor o kadar sık olsa artık durduramazlarki
Bana suyun gelmediği sürece korkma dedi. Demek ki bi şekilde durduruyorlar bilmiyorum ki. Zaten ben de sancıyı hissetmiyorum. Ağrı eşiğim yüksek galiba. Sadece kasılırsa sertleşince anlıyorum.

Kızlar kahvaltı yapmaya başlıyorum 5 dk sonra mideme kramp giriyor aşırı kasılıyor bebek hareketleniyor. Sonra geçiyor Sancı mideye vuruyor mu sizde

O ihtimal herkes için var + - 15 gün inşallah zamanında gelirler

Bana suyun gelmediği sürece korkma dedi. Demek ki bi şekilde durduruyorlar bilmiyorum ki. Zaten ben de sancıyı hissetmiyorum. Ağrı eşiğim yüksek galiba. Sadece kasılırsa sertleşince anlıyorum.
Su gelmesi en son aşama su geldiğinde doğum başlıyor Su gelmeden kasılma ve sancıyi takip etmek çok önemli

Bugün kontroldeyken kadın geldi yatisini yap dediler yatış yaptı sezeryan olacaktı tam 7 dakika sürdü sezeryani 9 ay taşı zorluğunu çek 7 dakika da kucağına verdiler aşırı garip hissettim

Saçmalama kızım ne güzel işte benim oğlan geçen gece o kadar tepişti ki resmen bilerek uyanmadım bağışıklık yaptı çünkü uyanırsam daha fena oynayacak bide onlar uğraş 10da uyandım bebekler gibi miss umarım bu umursamazlığı doğduğunda yapmam

Bugün kontroldeyken kadın geldi yatisini yap dediler yatış yaptı sezeryan olacaktı tam 7 dakika sürdü sezeryani 9 ay taşı zorluğunu çek 7 dakika da kucağına verdiler aşırı garip hissettim
Ay şu son zamanlarda yeni doğum yapan herkes bana şey diyo sezeryanla doğumdan çok korkarak girdim ama çok rahattı hiç korktuğun gibi olmadı falan

Ay şu son zamanlarda yeni doğum yapan herkes bana şey diyo sezeryanla doğumdan çok korkarak girdim ama çok rahattı hiç korktuğun gibi olmadı falan
Ben de onu çok duyuyorum bugün tanikta oldum 7 dakika hiçbir şey değil nts bile 12 dakika sürüyor kadının kocası geldi sonra teşekkür falan etti yarın öğlen çıkışını yaparım dedi gelip kendini çok yormasin ama işlerini kendi halledebilir dedi

Ay inşallah benimde böyle kolay olur. Bu gaz işinden korkuyorum ben . Gaz çıkmadan yemek yiyemiyormuşsun çıksrtmıyorlarmış da hastaneden. Bide ilk yürümesi biraz zor diyorlar. Hayırlısı ile geçse hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…