- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.041
Hissetmiyor olabilirim ağrıyı öyle demişti çünkü. Of yaa pazartesi randevum napsam yazsam mı bilemedimGeçenlerde bir doktorum videosuna denk gelmiştim genelde gevşeme olduğu için oluyormuş, hatta ameliyatı var vs diyordu bence bir daha ki randevunda söyle eğer açılman olsa ağrın olurdu çünkü
Git git. Belki duygusalda tetikliyodur nebilymÇok erken hemde bende o yüzden endişeliyim normalde doğuma yakın iner aşağı
Yalancı kasılmalarım çoğaldı aman uzun sürmüyor allahtan
Önümüzdeki hafta kendi doktoruma gideceğim bakalım o ben diyecek
Doğumla alakalı olmasında sonrasını sonra düşünürüm ya.Gİzemin söylediğini söyleyecektim bende aynı şeyi izledim korkulacak birşey yok doğumlari alakalı değil ama sor doktoruna anlat yaşamı etkileyecek şekilde ilerlememesi için ne yapmalı diye
Kuzum o direk doğum sancısı oluyor10dk da bir gelip 1 dk dan fazla sürüyorsa ara beni demişti doktorum. Ama için rahat etsin bi görün
Canım nıdıcard kullansan kasılmalarını durdurur.. Progrstan +nidicard bırlıkte verilmesi gerekKuzum o direk doğum sancısı oluyoro kadar sık olsa artık durduramazlarki
1 numarayı molfix aldım bir açıp kontrole edeceğim çok kötü yapmışlar
Kuzum zaten doktorumda şimdi acile git hemen dedi. Eşimi aradım 1.5 saate gelecek farklı ilden geliyor. Geldimi direk acile gidicez şu nidicardı doktora sorayım biCanım nıdıcard kullansan kasılmalarını durdurur.. Progrstan +nidicard bırlıkte verilmesi gerek
Duvara sırtını yaşla 90 derecelik açıyla otur bacağını bacağının üstüne at canım atabiliyorsan kanala inmemiştur şeklinde bir şey okumuştumÇok erken hemde bende o yüzden endişeliyim normalde doğuma yakın iner aşağı
Yalancı kasılmalarım çoğaldı aman uzun sürmüyor allahtan
Önümüzdeki hafta kendi doktoruma gideceğim bakalım o ben diyecek
Düzenli nefes al içinde hafif tutup ver kasların rahatlasın gerilip korkutukca iyice kasılıyormus rahimKuzum zaten doktorumda şimdi acile git hemen dedi. Eşimi aradım 1.5 saate gelecek farklı ilden geliyor. Geldimi direk acile gidicez şu nidicardı doktora sorayım bi
Bana suyun gelmediği sürece korkma dedi. Demek ki bi şekilde durduruyorlar bilmiyorum ki. Zaten ben de sancıyı hissetmiyorum. Ağrı eşiğim yüksek galiba. Sadece kasılırsa sertleşince anlıyorum.Kuzum o direk doğum sancısı oluyoro kadar sık olsa artık durduramazlarki
O ihtimal herkes için var + - 15 gün inşallah zamanında gelirler32+1 sanırım karnım benimde aşağı inmiş ve doktorum beklediğimiz tarihten 15 gün önce gelebilir bebek dedi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kansızlık için serum takıldı şuan iyiyiz çok şükür
Su gelmesi en son aşama su geldiğinde doğum başlıyor Su gelmeden kasılma ve sancıyi takip etmek çok önemliBana suyun gelmediği sürece korkma dedi. Demek ki bi şekilde durduruyorlar bilmiyorum ki. Zaten ben de sancıyı hissetmiyorum. Ağrı eşiğim yüksek galiba. Sadece kasılırsa sertleşince anlıyorum.
Saçmalama kızım ne güzel işteHic biriniz uyuyamioruz fln diosunuz. Ben okuz gibi uyuyorum ya. Bende buna uzuluyorum. Nebicim insanim kimse uyumuyo bu ne rahatlik die
Bence bnm plesanta onde oldugu icin sizin kdr hissetmiorum tepikleri sonrada nevarmis ne yokmus uyuyorum
Yeni uyandim ya cus
Ay şu son zamanlarda yeni doğum yapan herkes bana şey diyo sezeryanla doğumdan çok korkarak girdim ama çok rahattı hiç korktuğun gibi olmadı falanBugün kontroldeyken kadın geldi yatisini yap dediler yatış yaptı sezeryan olacaktı tam 7 dakika sürdü sezeryani 9 ay taşı zorluğunu çek 7 dakika da kucağına verdiler aşırı garip hissettim
Ben de onu çok duyuyorum bugün tanikta oldum 7 dakika hiçbir şey değil nts bile 12 dakika sürüyor kadının kocası geldi sonra teşekkür falan etti yarın öğlen çıkışını yaparım dedi gelip kendini çok yormasin ama işlerini kendi halledebilir dediAy şu son zamanlarda yeni doğum yapan herkes bana şey diyo sezeryanla doğumdan çok korkarak girdim ama çok rahattı hiç korktuğun gibi olmadı falan
Ay şu son zamanlarda yeni doğum yapan herkes bana şey diyo sezeryanla doğumdan çok korkarak girdim ama çok rahattı hiç korktuğun gibi olmadı falan
Ay inşallah benimde böyle kolay olur. Bu gaz işinden korkuyorum ben . Gaz çıkmadan yemek yiyemiyormuşsun çıksrtmıyorlarmış da hastaneden. Bide ilk yürümesi biraz zor diyorlar. Hayırlısı ile geçse hepsiBen de onu çok duyuyorum bugün tanikta oldum 7 dakika hiçbir şey değil nts bile 12 dakika sürüyor kadının kocası geldi sonra teşekkür falan etti yarın öğlen çıkışını yaparım dedi gelip kendini çok yormasin ama işlerini kendi halledebilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?