2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım doktorun o kadar ikiz üçüz hastası varsa tecrübe olarak çok daha ilerdedir o. Ondan sendeki sorunları sancı olarak görmemiş olabilir. Doktoruna güven kendini çok rahatsız hisserderse acile git sancım var de direk nst yaparlar zaten stres yapacağın bişey yok
bende hep bebek götünü dayıyor sanıyordum çünkü anneme görümceme felan sorduğumda hepsi normal diyordu hatta hastanede yatarken sizin yüzünüzden doğuracakmışım diyip kızdım onlar normal dedikçe bende normalleştirmiştim

Bizim de bugün kontrolumuz vardı 32+4 olduk bugün ama ulturasyonda 35 çıkıyor doğum tarihi 18 kasıma geliyor ulturasyona göre onu bir daha sordum önemli değil o tarih dedi ama bebegin ntssini her hafta istiyorum dedi benim kızımda toplanıyor ama tek yere degil bütün karnıma sırtını veriyordur dedi. Boyu 49 cm kilosu 2450 olmuş

10dk da bir gelip 1 dk dan fazla sürüyorsa ara beni demişti doktorum. Ama için rahat etsin bi görün

Yok canım kimse doğurmadı şükürler olsun isim hafızam berbat o yüzden etiket atamıyorum canım
Şükür aman dursunlar yerlerinde ya
Hangi şehirdesin nasıl bir ev bakıyorsun da kırk bin dediler bende ev arıyorum bizim burda 10 dan başlıyor en eli yüzü düzgünler 20 ye kadar çıkıyor
Doğum en son sorduğumda 15 bindi sezeryan Pendik medipolde
Şuan anlattıkların normal seyrinde hamileliğin evham yapma

Ya arkadaşlar çok afedersiniz vajinasından hava çıkışı olan var mı? Yani gaz. Arkadan değil de Önden. Gebelik öncesi ilişki sonrası olurdu bende de ama 2 3 gündür gazım önden de çıkıyor. Diyorum Allah korusun açılma mı başladı ya herşeyi ne kadar takar olduk hassaslaştık ya. Vallahi Allah yardım etsin hepimize. Var mı benim gibi olan. Dra yazsam mı böyle bir şeyi bilemedim

Geçenlerde bir doktorum videosuna denk gelmiştim genelde gevşeme olduğu için oluyormuş, hatta ameliyatı var vs diyordu bence bir daha ki randevunda söyle eğer açılman olsa ağrın olurdu çünkü

Sen fetal dna yi nerede yaptirdin kuzum
Kızlar günaydın nasılsınız ??
Ben bu sabah birşey farkettim karnım aşağı inmiş daha 31. Haftadayız karnı inen veya farkeden var mı aranızda
Acaba bebek ters donmus olabilir mi? Cok kerken degil mi karninin asagi inmesi icin

Gİzemin söylediğini söyleyecektim bende aynı şeyi izledim korkulacak birşey yok doğumlari alakalı değil ama sor doktoruna anlat yaşamı etkileyecek şekilde ilerlememesi için ne yapmalı diye

Sen fetal dna yi nerede yaptirdin kuzum

Acaba bebek ters donmus olabilir mi? Cok kerken degil mi karninin asagi inmesi icin
Çok erken hemde bende o yüzden endişeliyim normalde doğuma yakın iner aşağı
Yalancı kasılmalarım çoğaldı aman uzun sürmüyor allahtan
Önümüzdeki hafta kendi doktoruma gideceğim bakalım o ben diyecek

Hic biriniz uyuyamioruz fln diosunuz. Ben okuz gibi uyuyorum ya. Bende buna uzuluyorum. Nebicim insanim kimse uyumuyo bu ne rahatlik die
Bence bnm plesanta onde oldugu icin sizin kdr hissetmiorum tepikleri sonrada nevarmis ne yokmus uyuyorum
Yeni uyandim ya cus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…