- 16 Kasım 2022
- 508
- 1.247
- 43
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.021
Canım doktorun o kadar ikiz üçüz hastası varsa tecrübe olarak çok daha ilerdedir o. Ondan sendeki sorunları sancı olarak görmemiş olabilir. Doktoruna güven kendini çok rahatsız hisserderse acile git sancım var de direk nst yaparlar zaten stres yapacağın bişey yokOzaman temkinli olmasına sevindim korkma herşeyi doktoruna sor. Aslında benim de doktorum çoğul gebelikler ve riskli gebeliklere bakıyo hiç görmediğim kadar ikiz üçüz klınıkte görüyorum ama yinede çok rahat adam anlamıyorum ki aslında insanı rahatlatan bir yapısı var bir yandan iyi bir yandan kötü
bende hep bebek götünü dayıyor sanıyordum çünkü anneme görümceme felan sorduğumda hepsi normal diyorduBunu ben de bebek hareketi sanıyordum poposu ya da başıyla iteliyor sanıyordum ama bildiğin yumru gibi top gibi bi tarafı çok sertleşiyor canım yanıyor sonra bebek hareket ediyor falan okuya okuya hamileliğimi öğrendim resmen meğer sancı buymuş demek ki saymaya başlamadım ama akşamları çok oluyor zaten 1 haftadır her gece uyumaya çalışırken adet sancısı gibi sancı çekiyorumbana öyle geliyor ki kasım ortalarında dogurucam heralde ben karnım da aşagı düştü iyice etkilendim. Ben bile böyle psikolojim bozuluyorsa rabbim daha zorluk çeken hastanede olan tüm anne adaylarımızın şifacısı olsun @birminikask2020 sana da burada ki zor durumda olan arkadaşlarıma da çok dua ediyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun Allahım sağlıkla zamanında hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi
Ay inşallah bir sorun olmaz az daha dayanır bebeklerKızlar doktoruma yazdım şimdi çağırırsa eşimi beklemeden hastaneye gidicem son sancım baya uzun sürdü çünkü
Ben karnım çoktan indi, hatta arkadaşım elini koydu karnın inik erken mi gelecek acaba dediKızlar günaydın nasılsınız ??
Ben bu sabah birşey farkettim karnım aşağı inmiş daha 31. Haftadayız karnı inen veya farkeden var mı aranızda
Ben inanıyorum ya ay sonuna kadar dayanacaklarAy inşallah bir sorun olmaz az daha dayanır bebekler
10dk da bir gelip 1 dk dan fazla sürüyorsa ara beni demişti doktorum. Ama için rahat etsin bi görünYok kuzum doktorum sadece progesteronu günde 3 e çıkarttı.
canım benim tuvalet harici ayağa kalkmamı yasakladı doktorum. Yatarken zaten böyle oluyor pozisyon değişsemde o sertleşme geçmiyor. Çok uzun sürmüyor ama 20-30 sn kadar sürüyordur
Bu ayı inşallah içerde sağlıkla geçirsinKızlar doktoruma yazdım şimdi çağırırsa eşimi beklemeden hastaneye gidicem son sancım baya uzun sürdü çünkü
İnşallah bi sorun çıkmaz kuzum haberlerini bekliyoruzKızlar doktoruma yazdım şimdi çağırırsa eşimi beklemeden hastaneye gidicem son sancım baya uzun sürdü çünkü
Amiiinn inşallah ciğer geliştirici yaptılar AllahtanBen inanıyorum ya ay sonuna kadar dayanacaklar
Şükür aman dursunlar yerlerinde yaYok canım kimse doğurmadı şükürler olsunisim hafızam berbat o yüzden etiket atamıyorum canım
Hangi şehirdesin nasıl bir ev bakıyorsun da kırk bin dediler bende ev arıyorum bizim burda 10 dan başlıyor en eli yüzü düzgünler 20 ye kadar çıkıyorBeeennn beeeennn bugün tam 31 olduk biz de (çok şükür) ama karnım bazen aşağı daha inmiş gibi oluyor. Ara ara kasıklarımda minicik bi ağrı oluyor. Bide sol göğsümün altında kemikte azıcık ağrı var. Sanırım sütyenin demiri arada batıyor. Yürümelerim biraz yavaşladı ama bazen at gibi yürüyorummide yanmam vardı önceki haftalarda çok şükür o geçti. Çok umursamadım ondan diye düşünüyorum, bi de çok geç saatte bişiler yemiyorum.
Ev baktık kira 40.000 diyorlar genelde. Hala eşim işe girmedi. Haftaya kontrol var. Benimde en son doktor 3600 olmuştu fiyatı. Doğumda 40.000-55.000 arası kontrole gidince konuşacağım bakalım.
Sizlerin hastahane neresi ve ücret ne kadar? İsteyen özelden de yazıp yardım edebilir.
Sabah sabah ne yazdım beeeee
Geçenlerde bir doktorum videosuna denk gelmiştim genelde gevşeme olduğu için oluyormuş, hatta ameliyatı var vs diyordu bence bir daha ki randevunda söyle eğer açılman olsa ağrın olurdu çünküYa arkadaşlar çok afedersiniz vajinasından hava çıkışı olan var mı? Yani gaz. Arkadan değil de Önden. Gebelik öncesi ilişki sonrası olurdu bende de ama 2 3 gündür gazım önden de çıkıyor. Diyorum Allah korusun açılma mı başladıya herşeyi ne kadar takar olduk hassaslaştık ya. Vallahi Allah yardım etsin hepimize. Var mı benim gibi olan. Dra yazsam mı böyle bir şeyi bilemedim
Sen fetal dna yi nerede yaptirdin kuzumNst ye girdim devamlı ultrasonda bakıldım bebek hareket etmio fazla. Bızde dıkkat etmemişiz boy kilo vs olcu sonra tamam. Kendime de cok kızdım gerızekalı yım resmen nasıl dıkkat etmedim ultrasona okadar gittim inceden. Meğer oynaması hareketini hep bakmak lazımmıs. Karnımda hıssederdim ama hıc ole kıpır kıpır uzun süre olmadı.
Nstde kalp kötü cıkınca napıcagımı sasırdım bıkac gün e netleşir ama 3 gun olucak hep aynı cıkıyor. Şimdi Hoca erkenden almak istemem dedı 31 ama duruma göre kalp atısı da sıkıntı olursa hemen alabiliriz de dedı gunleri sayarken aman sancı olmasın derken, zor inanılmaz zor Allah kimseye vermesin bebekte sıkıntılar cıkarmı ne olacak bizi ne bekliyor ümitlerim yıkıldı. Yan tarafta yenı dogmus bebek vardı evine gitti
Kasla ilgili yada yuzlerce sey var sezeryan olabilirim kötü bir rüya bu okadar kötüki ah. Sığamıyorum artık. fetal dna nifty herseye bakmıomus.
Acaba bebek ters donmus olabilir mi? Cok kerken degil mi karninin asagi inmesi icinKızlar günaydın nasılsınız ??
Ben bu sabah birşey farkettim karnım aşağı inmiş daha 31. Haftadayız karnı inen veya farkeden var mı aranızda
Gİzemin söylediğini söyleyecektim bende aynı şeyi izledim korkulacak birşey yok doğumlari alakalı değil ama sor doktoruna anlat yaşamı etkileyecek şekilde ilerlememesi için ne yapmalı diyeYa arkadaşlar çok afedersiniz vajinasından hava çıkışı olan var mı? Yani gaz. Arkadan değil de Önden. Gebelik öncesi ilişki sonrası olurdu bende de ama 2 3 gündür gazım önden de çıkıyor. Diyorum Allah korusun açılma mı başladıya herşeyi ne kadar takar olduk hassaslaştık ya. Vallahi Allah yardım etsin hepimize. Var mı benim gibi olan. Dra yazsam mı böyle bir şeyi bilemedim
Çok erken hemde bende o yüzden endişeliyim normalde doğuma yakın iner aşağıSen fetal dna yi nerede yaptirdin kuzum
Acaba bebek ters donmus olabilir mi? Cok kerken degil mi karninin asagi inmesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?