2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsun 🤲 küveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim ❤️😍
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünler, bir an önce kavuşun 🙏

Kizlar hastane cantasini yapıyorum da bir seu sorucam, cocugn kiyafetlerini bu duzenleyicilerde mi vericez dogumhaneye yoksa duzenleyicilerde götürüp buzdolabi poşeti gibi posette mi mesela
Hastane kiyafet giydirmiosa bence posetle vermek mantikli. Sonra organizer geri geldi gelmedi olmasin die ama sen bilirsin

Nerde yatarsan işte koltukta yatağında yerde her yatar pozisyonda sırt üstü yatmaya zorla kendini. Eşim de yüzüstü uyuyan biriydi ve uyurken sırtüstü yatsa bile farkında olmadan dönüyordu illaki evire çevire alıştırdım. 😂 Doğumu bir hallet dene kendini alıştır derim ben. Denemesi bedava. 😬
Deniycem bunu yüzüstü uyumaya bi doyayım doğumdan sonra 😅

Kızlar ben sezeryandan çıkalı 2 3 saat oluyor. Spinal sezeryan oldum. Bebeklerimi gördüm o yüzden ikiside sağlıklılar şükürler olsun 🤲 küveze aldılar biraz solunum sıkıntısı var tahmin ettiğimiz bişeydi zaten. Ara ara yazıp bilgi veririm hepinize çok teşekkür ederim ❤️😍
Maşallah canım sağlıklı, sıhhatli büyüsünler. Bir an önce çıkarlar kuvözden inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben de öyle yaptım. Hem pompa emzik biberon vs (benim mesafe uzun olduğu için gerekli gereksiz ne varsa alcam yanıma 😬) koymak için de streril bir şey lazımdı burda sormuştum kızlara neye koyuyorsunuz diye aklıma yatınca hemşireye verilecekleri de onlara koydum biraz zor sığdı ama güzel oldu, temiz oldu. 👌🏻

Gözünüzaydın , biran önce kavuşursunuz inşallah 🙏🏻🙏🏻

Kızlar selamlar.. bugün kontrolüm vardı.. oğlum 50 cm boyunda - 2,85 kg ağırlığında.. normalde 34+2 yim ama görüntüde ve gelişimde 36 haftalık görünüyor..

Tansiyonum 12 ye 9 çıktı.. küçük olan biraz yüksek dedi doktor kan ve idrar testi istedi yaptırdım sonucu az önce çıktı.. idrar yolu enfeksiyonu görünüyor hocadan daha cevap gelmedi ama çok sıkıntılı birşey mi acaba? Aynı durumda olan var mı?

Test görüntüsünü ekliyorum sağdaki değerler referans değeri koyu olanlar benim değerler
Canım bakteri üremen pozitif birazda yüksek değerlerin doktorun antibiyotik başlar . İlerlemesini durdurmak adına

Kızlar doktora gidiyorum 35 bitti bugün. Kafam durdu ne sorayım doktora? Offff hep listem olurdu doktor şaşıracak şimdi 😀☺️ acil yardım
Benim gibii hocam hala kız demi diye sorma da 😂😂 ben nedense son dakika koz değilde erkek doğacak tedirnliği yaşadım 😂😂😂

Ayrıntılı ultrason a gitmemiştim ama gitmem gerekiyormuş sanırım
OyüZden başka bir doktora daha gideceğim
Devlet ilgilenmedi çünkü
Perinatolojiyi sadece ayrıntılı ultrason olarak düşünme canım.
Perinatoloji tanım olarak riskli gebelik uzmanı anlamına gelen bir alan.
Sorunun kaynağının ne olduğunu derinlemesine bakar.

Ay bende bugün bı halsizim hasta olcam galiba eşim iki gündür grip sanırım banada bulaştı 🤦🏻‍♀️
Pastil al hemen ıhlamur iç
Hemen fayda ediyor.
Turşu varsa içindeki sarımsakları topla ye.
Baş ucuna soğan kes koy öksürüğü filan şıp diye kesiyor.

Back
X