- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.501
Basen filan ölçmedim ya ama benim de yüz civarıdıe kilo almadığım için.Ben ölçtüm de 100 cm çıkıyor benim basen şu an. Medium aralığına uyuyor ama senin kaç, o zaman bende mi large alayım
İlk değil mi zaten senin?Kızlar sezaryen olacaklar hastahanenize ilk se ilk olduğunu belirttiniz mi ilk daha ucuz oluyor digerlerinden ben fiyatı ona göre hallettim
Kakasını fazla yaptıysa fazla acikmistirBebek sahibi olan veyahut bilgisi olan güzel insanlar. Bebeğim 16 günlük oldu ve bugün dışkısı yeşil ile sarı renk ikisi de mevcut şekilde yapmaya başladı. Sağlık ocağı, ağzına damla şeklinde verilen monovit ilacını verdi. İlacı kullanmaya başladıktan sonra oldu ve bugün daha çok meme istedi bebeğim. Sizce bu normal mi?
Ekledim canımS sunshine__ benim bebemin ismi Eymen olacak canım listeye eklemek istersen
Evet evet ilk olduğu için 1500 gibi bir rakam indiİlk değil mi zaten senin?
Benim üçüncü baya pahalı
Ben şu an 1.66 62 kiloyum. Boy ve kilodan ziyade basenle alakalı sanırım beden.Basen filan ölçmedim ya ama benim de yüz civarıdıe kilo almadığım için.
Direk boy kilodan hesap yaptım.
171 e 77 kilo diye aldım l beden
Eşin ve senin boyun nasıl? Çocukken nasıldınız? Yapınız minyon mu? Tansiyonun çıktı mı? Bebeğe giden damarlarda direnç var mı?Kızlar benim çocuk kilo olarak az gidiyor nedeni ne olabilir 37+3 üm 2700 çıktı
Çok az kalmış kitap seçene kadar süre biterKızlar Amazon'da son yarım saat
150 ye 60 tl indirim
Bir de çocuk kitaplarında 4 al 3 öde işaretledim.
Şu 6 kitap artı bir çocuk kitabı toplamda 113 tl ye geldi.
Çocuk kitapları da iş bankası yayınları 24 sayfalık 1-5 yaş kitaplar. En çok satılanlardan.
İhtiyacı olan kaçırmasın.
Eki Görüntüle 3344091
Doktorun ne dedi canım hani plesenta ile alakalı flnmiKızlar benim çocuk kilo olarak az gidiyor nedeni ne olabilir 37+3 üm 2700 çıktı
Tansiyon yok canım ama eşimde bende minyon tipliyiz ben kısa tiplerdenim çocukluğumda minnak geçtiEşin ve senin boyun nasıl? Çocukken nasıldınız? Yapınız minyon mu? Tansiyonun çıktı mı? Bebeğe giden damarlarda direnç var mı?
Anne minyonsa çocuktan çok iri yarı olmasını beklemeyiz dediDoktorun ne dedi canım hani plesenta ile alakalı flnmi
Kuzum benimki de zayıf. Doktor anne baba olarak sizler minyonsunuz, o yüzden normal dedi. Bir de 2700 demiş ama 3000 de olabilir tartmıyor nihayetinde tahmini söylüyor. Çok da takılma benceKızlar benim çocuk kilo olarak az gidiyor nedeni ne olabilir 37+3 üm 2700 çıktı
Annenin doğum kilosu ile çocuğunki benzermis benim kız tombik biraz bende öyleydim dedim doktor ozaman öyle söylemişti hiç bir sıkıntı olmaz korkmaAnne minyonsa çocuktan çok iri yarı olmasını beklemeyiz dedi
Allah korusun ben 4150 gram doğmuşumAnnenin doğum kilosu ile çocuğunki benzermis benim kız tombik biraz bende öyleydim dedim doktor ozaman öyle söylemişti hiç bir sıkıntı olmaz korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?