- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.481
Ben ölçtüm de 100 cm çıkıyor benim basen şu an. Medium aralığına uyuyor ama senin kaç, o zaman bende mi large alayım
Şimdiki bedenimden mi büyük yoksa hamile kalmadan önceki bedenimden mi bir beden büyükMaşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Büyük alın daha rahat oluyor göbek kısmı hemen gitmediği için sıkabiliyor
Benim sezaryen olacağım belliydi. Alttan muayene olmadım hiç. Bu sefer de sezaryen olacağı için muayene olmıycam.Alttan muayene yapmak zorundalar mı
Ben bugun 36+6 doktora sordum magositi, rahatlatiyorsa kullanmaya devam et dedi. Ben zaten cok düzenli icmiyorum arada içiyorum dedim sorun yok kullan dedi. D vitamini de elinde varsa kullan dediKızlar sanki bu ikinci doğumum olmayacakmış gibi kasılmalarda çok panikliyorum bu akşam biraz peş peşe kasılmalar oldu galiba doğum sancıları bunlar dedim ama uzanıp dinlendim geçtiler. Oğlum 39 da geldiği için daha çok erken şuan paniği yaşıyorum sanırım 36+3 üm daha.magositi doktoruma sormayı unuttum hala iki içiyorum acaba kaçta bırakmak lazım içmeyi
ben kızıma almıştım güzeldi 4 seviyesi ger seviyede başka müzikler kulağım elim nerede falan soruyorKızlar fisher price ın bu oyuncağını alan var mı? Üzerindeki vaatleri göremedim ben ya. Çok az konuşma şarkı falan var benim aldığımda mı sıkıntı var çözemedim
37 deyim ama doktorum alttan bakmadı mesela haftaya doğum dedi herhangi bir durum olmazsa doğum için gideceğimBelki normal doğum istediğim için bakmak istiyordur herhangi bir engel var mı diye. Ben de tam bilmiyorum belki sezaryende bakmıyorlardır. İnternetten izledim çok can acıtan bir şey değilmiş ben de korkuyordum ama. Çok ince bir şeyle bakıyorlarmış.
Doğum tarihine kadar gitmen gerekmeyecek sanırım aksi durum olmadıkça sanırım bana bişey olmadığı sürece ameliyat günü görüşürüz dediBenim sezaryen olacağım belliydi. Alttan muayene olmadım hiç. Bu sefer de sezaryen olacağı için muayene olmıycam.
Tamam süper sen yaz istersen ben deneyim oluyormuS sunshine__ İlk mesajda moderatör yerine ismin çıkmaya başlamış sanırım tabloyu düzenleyebiliyorsunBirkaç kişiyi mesajlarından gördüğüm kadarıyla yazayım eksik ya da yanlışları kendileri bildirir
37+5 25.11.2023Tamam süper sen yaz istersen ben deneyim oluyormu
Liste revize edildi37+5 25.11.2023
Liste revize edildiS sunshine__
sevgdmr 29.11.2023 39+0
portofheaven 29.11.2023 37+4
Woodys 21.11.2023 35+1
benjo 23.11.2023 37+3
Ben mi çalıştıramadım acaba ya? Kurmak ayar yapmak mı gerekiyor? Eline ayağına kulağına kalbine dokunuyorsun her birinde 3 er tane bir şey söylüyor o kadar, o yüzden şaşırdım içinde bir şey yüklü değil üzerinde yazan şeyler yokben kızıma almıştım güzeldi 4 seviyesi ger seviyede başka müzikler kulağım elim nerede falan soruyor
Ben yeni konuştum dijital 50 fotoğraf 2500 albüm ve klip olursa 4000-9000 bin arası gidiyorKızlar size sorum olacak hastane kendi fotoğrafçısını istiyor böyle olan var mı fiyatlar ortalama ne kadar
O yüzden daraldım zaten 2 saatte bir bakıyorum . Bundan önce böyle değildi muhtemelen kordon boynunda var diye böyle uyarıyor doktorHer 2 saatte bir zor değil mi ya
Gün zaten 24 saat insan stres olur bu sefer yok kıpırdadı kıpırdamadı
Balım bence bir beden büyük al.
Yorumlarda öyle yazıyordu.
Bende bir beden büyük aldım.
Bakayım bedenine seni etiketlerim.
Yok ya küçük öyle dua etme. Oğlum 36+5 de küvöze girmişti. Dün panikle gittim yine 36+5 idi. 38 -39 a kadar durması en güzeli.
Bana da doktor 14-15 aralık demişti ama.
Dünkü çatı muayenesi sancı vs görünce hazır ol dedi.
Milli miydi ya öyle unutmuşum oyuncağı
Ben hala iki alıyorum. Doktorum tek alıyor sanıyormuş. Perinatolog vermişti iki tane.
Progestan için de perinatalogu değil doktorumu dinlediğim pişman oldum.
38 e kadar fitil al demişti perinatalog.
35+3 den 36+5 e kadar kullanmadım rahim ağzı son ölçümde 2 cm e düşmüştü.
Uzun zamandır ölçmüyordu ama en son ölçtüğünde 4 cm idi.
Ya bende istedim dün adalar, nidilat, nidicard, endol ne vereceksiniz sancım var dedim 35 den sonra kesiyoruz çocuk doğabilir dedi
Yani doktorları da anlamıyorum prosedürleri var motomot uyguluyorlar artı eksi hesabı yapıyorlardır illa ama.
Sen kaç haftaya kadar nidicard kullandın?
MaşallahBen yeni konuştum dijital 50 fotoğraf 2500 albüm ve klip olursa 4000-9000 bin arası gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?