2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebek sahibi olan veyahut bilgisi olan güzel insanlar. Bebeğim 16 günlük oldu ve bugün dışkısı yeşil ile sarı renk ikisi de mevcut şekilde yapmaya başladı. Sağlık ocağı, ağzına damla şeklinde verilen monovit ilacını verdi. İlacı kullanmaya başladıktan sonra oldu ve bugün daha çok meme istedi bebeğim. Sizce bu normal mi?

Ben bugun 36+6 doktora sordum magositi, rahatlatiyorsa kullanmaya devam et dedi. Ben zaten cok düzenli icmiyorum arada içiyorum dedim sorun yok kullan dedi. D vitamini de elinde varsa kullan dedi

Kızlar fisher price ın bu oyuncağını alan var mı? Üzerindeki vaatleri göremedim ben ya. Çok az konuşma şarkı falan var benim aldığımda mı sıkıntı var çözemedim
ben kızıma almıştım güzeldi 4 seviyesi ger seviyede başka müzikler kulağım elim nerede falan soruyor

37 deyim ama doktorum alttan bakmadı mesela haftaya doğum dedi herhangi bir durum olmazsa doğum için gideceğim

Kızlar size sorum olacak hastane kendi fotoğrafçısını istiyor böyle olan var mı fiyatlar ortalama ne kadar

ben kızıma almıştım güzeldi 4 seviyesi ger seviyede başka müzikler kulağım elim nerede falan soruyor
Ben mi çalıştıramadım acaba ya? Kurmak ayar yapmak mı gerekiyor? Eline ayağına kulağına kalbine dokunuyorsun her birinde 3 er tane bir şey söylüyor o kadar, o yüzden şaşırdım içinde bir şey yüklü değil üzerinde yazan şeyler yok

O yüzden daraldım zaten 2 saatte bir bakıyorum . Bundan önce böyle değildi muhtemelen kordon boynunda var diye böyle uyarıyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…