2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şuan 36 + 5 sudem34 valla bana kalsa hadi doğsun artık çünkü gece uykular haram oldu yaa belim kopmaya başladı
Seninle tam aynı hafta aynı gündeyiz. 35. Haftada ben de boyle olmustum. Yedıklerımız ıctıklerımız de etkılıyor bence. Şuan ıyıyım hıc agrım yok. Doktor ne dedı? Bana aralık ortası gıbı gelır demıstı en son.

Bn kendi isteğim ile sezeryan istedim 16 Aralık'ta olucam inşallah erken gelmek istemezse.

Kızlar fisher price ın bu oyuncağını alan var mı? Üzerindeki vaatleri göremedim ben ya. Çok az konuşma şarkı falan var benim aldığımda mı sıkıntı var çözemedim
Bı arkadasım almıştı bu dan. Fiyatinı hak eden bir oyuncak değil bence. Bir de bu tür pilli oyuncaklardan çok hoşlanmıyorum ben. Oğlumdan kaynaklı tabi. Benim oğlum konuşan sarkı söyleyen oyuncak olunca transa geçiyordu. Sadece onu dinliyordu. Oyincakla oynamıyor, sadece bakıyordu. Ben de kendim zaten almiyordum ama hediye gelince de pillerini cikartiyordum. Cocuğa bağli tabi dikkatli olmakta fayda var.

Kızlar sanki bu ikinci doğumum olmayacakmış gibi kasılmalarda çok panikliyorum bu akşam biraz peş peşe kasılmalar oldu galiba doğum sancıları bunlar dedim ama uzanıp dinlendim geçtiler. Oğlum 39 da geldiği için daha çok erken şuan paniği yaşıyorum sanırım 36+3 üm daha.magositi doktoruma sormayı unuttum hala iki içiyorum acaba kaçta bırakmak lazım içmeyi

Ben kendim ördüm bı kaç oyuncak kızıma cok güzel oldu hazır almadım düşünmüyorum da profildeki fili bir tavşan bir büyük bir küçük ayı ördüm

Evet benim sancılarım çok kötüydü zaten ama işte nidicardı dayayıp durdurdular sırf bebek biraz daha kalsın diye bi de doktorum yurtdışındaydı o yokken ben de doğum yapmak istemedim 1 hafta durdurabildik ancak

Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Sudem dependin üzerinde yazan beden basen mi popo bölgesinden mi ölçücez? Medium mu large mı alıcam karar veremiyorum
Büyük alın daha rahat oluyor göbek kısmı hemen gitmediği için sıkabiliyor

Alttan muayene yapmak zorundalar mı
Belki normal doğum istediğim için bakmak istiyordur herhangi bir engel var mı diye. Ben de tam bilmiyorum belki sezaryende bakmıyorlardır. İnternetten izledim çok can acıtan bir şey değilmiş ben de korkuyordum ama. Çok ince bir şeyle bakıyorlarmış.

Kesinlikle benimde doktorum kızdı akşama kadar bekledim diye .2 saat hissetmedin mi hemen haber ver diyor
Her 2 saatte bir zor değil mi ya
Gün zaten 24 saat insan stres olur bu sefer yok kıpırdadı kıpırdamadı
Sudem dependin üzerinde yazan beden basen mi popo bölgesinden mi ölçücez? Medium mu large mı alıcam karar veremiyorum
Balım bence bir beden büyük al.
Yorumlarda öyle yazıyordu.
Bende bir beden büyük aldım.
Bakayım bedenine seni etiketlerim.
Şuan 36 + 5 sudem34 valla bana kalsa hadi doğsun artık çünkü gece uykular haram oldu yaa belim kopmaya başladı
Yok ya küçük öyle dua etme. Oğlum 36+5 de küvöze girmişti. Dün panikle gittim yine 36+5 idi. 38 -39 a kadar durması en güzeli.
Bn kendi isteğim ile sezeryan istedim 16 Aralık'ta olucam inşallah erken gelmek istemezse.
Bana da doktor 14-15 aralık demişti ama.
Dünkü çatı muayenesi sancı vs görünce hazır ol dedi.
Milli miydi ya öyle unutmuşum oyuncağı
Ben hala iki alıyorum. Doktorum tek alıyor sanıyormuş. Perinatolog vermişti iki tane.

Progestan için de perinatalogu değil doktorumu dinlediğim pişman oldum.
38 e kadar fitil al demişti perinatalog.
35+3 den 36+5 e kadar kullanmadım rahim ağzı son ölçümde 2 cm e düşmüştü.
Uzun zamandır ölçmüyordu ama en son ölçtüğünde 4 cm idi.
Ya bende istedim dün adalar, nidilat, nidicard, endol ne vereceksiniz sancım var dedim 35 den sonra kesiyoruz çocuk doğabilir dedi
Yani doktorları da anlamıyorum prosedürleri var motomot uyguluyorlar artı eksi hesabı yapıyorlardır illa ama.

Sen kaç haftaya kadar nidicard kullandın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…