- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.461
En son böyle diyen arkadaş ertesi gün döğurmuştuŞuan 36 + 5sudem34 valla bana kalsa hadi doğsun artık çünkü gece uykular haram oldu yaa belim kopmaya başladı
Hahaha doğru valla ay şuan bı korktum bı 38 i görelim ya vazgeçtimEn son böyle diyen arkadaş ertesi gün döğurmuştu
Seninle tam aynı hafta aynı gündeyiz. 35. Haftada ben de boyle olmustum. Yedıklerımız ıctıklerımız de etkılıyor bence. Şuan ıyıyım hıc agrım yok. Doktor ne dedı? Bana aralık ortası gıbı gelır demıstı en son.Şuan 36 + 5sudem34 valla bana kalsa hadi doğsun artık çünkü gece uykular haram oldu yaa belim kopmaya başladı
Bn kendi isteğim ile sezeryan istedim 16 Aralık'ta olucam inşallah erken gelmek istemezse.Seninle tam aynı hafta aynı gündeyiz. 35. Haftada ben de boyle olmustum. Yedıklerımız ıctıklerımız de etkılıyor bence. Şuan ıyıyım hıc agrım yok. Doktor ne dedı? Bana aralık ortası gıbı gelır demıstı en son.
Ben normal düşünüyorum şimdilik. Tabi daha belli değil salı günü kontrole gideceğim. Bu defa alttan muayene de edeceğim dedi. İnsallah saglıkla gelsinlerBn kendi isteğim ile sezeryan istedim 16 Aralık'ta olucam inşallah erken gelmek istemezse.
Alttan muayene yapmak zorundalar mıBen normal düşünüyorum şimdilik. Tabi daha belli değil salı günü kontrole gideceğim. Bu defa alttan muayene de edeceğim dedi. İnsallah saglıkla gelsinler
Bı arkadasım almıştı bu dan. Fiyatinı hak eden bir oyuncak değil bence. Bir de bu tür pilli oyuncaklardan çok hoşlanmıyorum ben. Oğlumdan kaynaklı tabi. Benim oğlum konuşan sarkı söyleyen oyuncak olunca transa geçiyordu. Sadece onu dinliyordu. Oyincakla oynamıyor, sadece bakıyordu. Ben de kendim zaten almiyordum ama hediye gelince de pillerini cikartiyordum. Cocuğa bağli tabi dikkatli olmakta fayda var.Kızlar fisher price ın bu oyuncağını alan var mı? Üzerindeki vaatleri göremedim ben ya. Çok az konuşma şarkı falan var benim aldığımda mı sıkıntı var çözemedim
Amin inşallah hepimziinkiBen normal düşünüyorum şimdilik. Tabi daha belli değil salı günü kontrole gideceğim. Bu defa alttan muayene de edeceğim dedi. İnsallah saglıkla gelsinler
Seninle aynı durumdayım gece huzurum sıfır sıfırŞuan 36 + 5sudem34 valla bana kalsa hadi doğsun artık çünkü gece uykular haram oldu yaa belim kopmaya başladı
Valla bı anda güncelleme geldi sanki gece 2 ye kadar uyu uyuyabilirsen bide dün gece hıçkırık tuttu bebeği heralde yaklaşık on dakika kalp atışı gibi attı uyu uyuyabilirsenSeninle aynı durumdayım gece huzurum sıfır sıfır
Ben kendim ördüm bı kaç oyuncak kızıma cok güzel oldu hazır almadım düşünmüyorum da profildeki fili bir tavşan bir büyük bir küçük ayı ördümBı arkadasım almıştı bu dan. Fiyatinı hak eden bir oyuncak değil bence. Bir de bu tür pilli oyuncaklardan çok hoşlanmıyorum ben. Oğlumdan kaynaklı tabi. Benim oğlum konuşan sarkı söyleyen oyuncak olunca transa geçiyordu. Sadece onu dinliyordu. Oyincakla oynamıyor, sadece bakıyordu. Ben de kendim zaten almiyordum ama hediye gelince de pillerini cikartiyordum. Cocuğa bağli tabi dikkatli olmakta fayda var.
Evet benim sancılarım çok kötüydü zaten ama işte nidicardı dayayıp durdurdular sırf bebek biraz daha kalsın diye bi de doktorum yurtdışındaydı o yokken ben de doğum yapmak istemedim 1 hafta durdurabildik ancakDün az kalsın beni de doğurtacaktı doktor da şükür sancı geçti geldim eve.
Ben de senin gibi şüpheye düştüm su mu idrar mı diye doktora gittim baktı su değil dedi.
İki tane 80 civarı ağrın var.
Tansiyon riskli doktorunuza bilgi verin.
Günde 3-4 kez ölçüp not edin.
Eee 2 dk da bire düşmüş resmen sancıların bildiğin doğum sancısı. Benim 30 dakika da üç tane yüksek çıktı diye az kalsın doğuracaktım.
Gözün aydın. Boyu kilosu çok iyi maşallah. Haftası günü kaç oldu?
Kız sen 168 sancıyla hapşursan doğurmayacak mıydın?
İyi hapşurmadın maşallah
Günde 10 hareket saymanız lazım.
Ben pek bir şey anlamadım.
Doktorunuz nasıl yorumladı çok merak ettim.
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünKızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar ayın 18 i gece 03:30 da suyumun gelmesiyle birlikte ben de doğum yaptım oğlumu çok şükür aldım kucağıma birbirimizi tanıma ve alışma sürecinden sonra anca yazmaya fırsat bulabildim Rabbim hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Büyük alın daha rahat oluyor göbek kısmı hemen gitmediği için sıkabiliyorSudem dependin üzerinde yazan beden basen mi popo bölgesinden mi ölçücez? Medium mu large mı alıcam karar veremiyorum
Belki normal doğum istediğim için bakmak istiyordur herhangi bir engel var mı diye. Ben de tam bilmiyorum belki sezaryende bakmıyorlardır. İnternetten izledim çok can acıtan bir şey değilmiş ben de korkuyordum ama. Çok ince bir şeyle bakıyorlarmış.Alttan muayene yapmak zorundalar mı
Oy maşallah sağlıkla, sıhhatle büyüsünBen doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsinbebişte bende iyiyiz şükürler olsun
Her 2 saatte bir zor değil mi yaKesinlikle benimde doktorum kızdı akşama kadar bekledim diye .2 saat hissetmedin mi hemen haber ver diyor
Balım bence bir beden büyük al.Sudem dependin üzerinde yazan beden basen mi popo bölgesinden mi ölçücez? Medium mu large mı alıcam karar veremiyorum
Yok ya küçük öyle dua etme. Oğlum 36+5 de küvöze girmişti. Dün panikle gittim yine 36+5 idi. 38 -39 a kadar durması en güzeli.Şuan 36 + 5sudem34 valla bana kalsa hadi doğsun artık çünkü gece uykular haram oldu yaa belim kopmaya başladı
Bana da doktor 14-15 aralık demişti ama.Bn kendi isteğim ile sezeryan istedim 16 Aralık'ta olucam inşallah erken gelmek istemezse.
Milli miydi ya öyle unutmuşum oyuncağıBı arkadasım almıştı bu dan. Fiyatinı hak eden bir oyuncak değil bence. Bir de bu tür pilli oyuncaklardan çok hoşlanmıyorum ben. Oğlumdan kaynaklı tabi. Benim oğlum konuşan sarkı söyleyen oyuncak olunca transa geçiyordu. Sadece onu dinliyordu. Oyincakla oynamıyor, sadece bakıyordu. Ben de kendim zaten almiyordum ama hediye gelince de pillerini cikartiyordum. Cocuğa bağli tabi dikkatli olmakta fayda var.
Ben hala iki alıyorum. Doktorum tek alıyor sanıyormuş. Perinatolog vermişti iki tane.Kızlar sanki bu ikinci doğumum olmayacakmış gibi kasılmalarda çok panikliyorum bu akşam biraz peş peşe kasılmalar oldu galiba doğum sancıları bunlar dedim ama uzanıp dinlendim geçtiler. Oğlum 39 da geldiği için daha çok erken şuan paniği yaşıyorum sanırım 36+3 üm daha.magositi doktoruma sormayı unuttum hala iki içiyorum acaba kaçta bırakmak lazım içmeyi
Ya bende istedim dün adalar, nidilat, nidicard, endol ne vereceksiniz sancım var dedim 35 den sonra kesiyoruz çocuk doğabilir dediEvet benim sancılarım çok kötüydü zaten ama işte nidicardı dayayıp durdurdular sırf bebek biraz daha kalsın diye bi de doktorum yurtdışındaydı o yokken ben de doğum yapmak istemedim 1 hafta durdurabildik ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?