- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #78.761
Kızımın eski fotolarına bakıp bakıp gülüyorum. Bayağı asker tıraşı gibi saçıBen pembe giydirdigim halde erkek mi demelerine ne diyeceksin
Demir ilacı da siyah yapıyorKahverengi normal. Siyah kötü.
Koyu kahve siyah akıntı içerideki kanamanın bittiğini gösteriyor. İnşallah tekrar etmez. Kucağınıza almak nasip olsun.Arkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedi eve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda pedi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum
Kaka normal oluyor canım. Başka ne yemişti özellikle son 3 günKizlar karpuz yiyince kaka kahvwrengi gibi,kanlı gibi mi oluyor?
Amin çok teşekkür ederimKoyu kahve siyah akıntı içerideki kanamanın bittiğini gösteriyor. İnşallah tekrar etmez. Kucağınıza almak nasip olsun.
Kaka normal oluyor canım. Başka ne yemişti özellikle son 3 gün
O zaman kan miydi ya korktum bak simdi,ben karpuzdandir diye rahattimKaka normal oluyor canım. Başka ne yemişti özellikle son 3 gün
Pekmezden olabilir mi.pekiKaka normal oluyor canım. Başka ne yemişti özellikle son 3 gün
Kahverengi kaka normal ki neden korkuyorsun?Pekmezden olabilir mi.peki
Tiftik tiftik yapıp yoğurtla karıştırıp yedirdim.Kızlar tavuğu nasıl yapıp verdiniz bebelere? Buzluğa organik tavuk atmıştım onu yapıcam ama nasıl yapsak bilemedim. Tiftik tiftik yapıp mı yediriyoruz?
HAyir oyle kahve degil kanli gibi kirmızılıKahverengi kaka normal ki neden korkuyorsun?
Buzluktan çıkardığın organik tavuk “tavuk kanatmış” baharatlayıp eline tutuşturasım varTiftik tiftik yapıp yoğurtla karıştırıp yedirdim.
Ben henüz tavuk vermedim ama hindiyi didikleyip mesela şehriye çorbasına koydum, bayılarak yedi.Kızlar tavuğu nasıl yapıp verdiniz bebelere? Buzluğa organik tavuk atmıştım onu yapıcam ama nasıl yapsak bilemedim. Tiftik tiftik yapıp mı yediriyoruz?
Alerjiden mi acabaHAyir oyle kahve degil kanli gibi kirmızılı
Bahsettiğin içinde kırmızı kırmızı parçalarsa benim oğlumunkinde de oluyor ama ben domates falan veriyorum onların çıktığını düşünüyorum. Bence normalKizlar karpuz yiyince kaka kahvwrengi gibi,kanlı gibi mi oluyor?
Öyle anlamadım. Kırmızı biber verince kırmızı çıkıyor bizde. Karpuzdan da kırmızı çıkabilir bence.HAyir oyle kahve degil kanli gibi kirmızılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?