- Konu Sahibi sunshine__
-
- #78.781
Yedikleri içtikleri illa ki kaka rengini etkiliyor ya benim kızında demir damlasını değiştirdik kakası Demir damlasi kullandigim andan itibaren siyaha kaymaya başladı çok koyulastirdi kakasını normalde tedirgin olurdum ama damladan kaynaklı olduğunu bildiğimden sorun etmedimÖyle anlamadım. Kırmızı biber verince kırmızı çıkıyor bizde. Karpuzdan da kırmızı çıkabilir bence.
Bilmiyorum ki canim bir de yarin gözlemleyim bakalim.benim kızım et ve balik yiyemiyor,sizler nasil yediriyorsunuz? agzinda döndürüyor sürekli yutamiyorAlerjiden mi acaba
Üşütmüş olabilir mi?Arkadaşlar ishal olunca kakalar hep sulu mu oluyor? Benim kız bugun 8 defa kaka yaptı. Sulu degiller ama. Bazıları sümüksü ama genel olarak normal anne sütü kakası. Ek gıda da yemiyor zaten hala. Normalde günde 2-3 yapardı. Her emdikten sonra yaptı resmen korktum biraz ya
İyiyim sağolasın
Sadece anne sütünde 8 defa kaka normal bence, yine de takip et. Şimdi nasıl?Arkadaşlar ishal olunca kakalar hep sulu mu oluyor? Benim kız bugun 8 defa kaka yaptı. Sulu degiller ama. Bazıları sümüksü ama genel olarak normal anne sütü kakası. Ek gıda da yemiyor zaten hala. Normalde günde 2-3 yapardı. Her emdikten sonra yaptı resmen korktum biraz ya
Amin inşallahİyiyim sağolasın
Yolunda şükür inşallah daha da güzel olacak her şey
Bence bir şey olmamıştır canım. Gözlemle. Öyle şeyler kullanma. Çamaşır suyunu tuvalet hariç kullanmayın diyor uzmanlar. Ben çok severim domestosum canım benim. Ama çocuklar olunca sirke karbonat gibi şeylere yönelmek gerekiyor.Kizlar kafayi yemek üzereyim.kitapligi yerlestiriyordum,sleepy nin camasir suyu katkili mendiliyle silerek.kizim nasil yaptiysa agzina almis mendili emiyor,nasil yetistim bilemedim,elini agzini yikadim,su icirdim ama cok korkuyorum napcam bilemiyorum,bir sey olmus mudur,nasil anlicam
Aslinda saka gibi sadece klozet icin kullaniyordum camasir sulu olanini.nasil olduysa elime o gecti onunla sildimBence bir şey olmamıştır canım. Gözlemle. Öyle şeyler kullanma. Çamaşır suyunu tuvalet hariç kullanmayın diyor uzmanlar. Ben çok severim domestosum canım benim. Ama çocuklar olunca sirke karbonat gibi şeylere yönelmek gerekiyor.
Kızlar özel sektörde olup bebesini bırakıp işe gidenler lütfen tecrübelerini paylaşır mı çok korkuyorum nasıl bırakacağım ne yapacağım tek bir fikrim yok
Ben bi organizasyon şirketi ile anlaşacam orda seçenek gösteriyorlarmı yavaş yavaş mekan da bakmalıyım Ben hamilelik fotoğrafı çektiremedim yedinci ayda ani doğum riskinden hep yattım hastane odamda istediğim gibi olmadi çünkü pazar gece yarısı 23:45 de acil sezaryana alındım aldığım hiç bir geceliği dahi giyemedim sonrasında bebeklerim bi hafta küvözde kaldı bebek çekimide yaptıramadım ama inşallah büyük bir yaş doğum günü yaptıracağımKızlar doğum günü hazırlıklarına baslayan var mı ? Hediyelikler konusunda farklı bir şeyler istiyorum. Magnet ve kolonya doğum yaptığımda dağıttım. Farklı bir şeyler yapmak istiyorum. Var mı fikri olan ?
Kumsarı devlet memuru bildiğim kadarıylaKumsari var galiba ama bayağıdır girmiyor.
Benim aklimda ozel diye kalmış, yanlış hatırlıyorum o zaman.Kumsarı devlet memuru bildiğim kadarıyla
Devlette mühendis oBenim aklimda ozel diye kalmış, yanlış hatırlıyorum o zaman.
Ayy hiç bilmiyorum ya, özelde izlenimi verdiyse demek banaDevlette mühendis o
Bugun iyidi 4 kereye indi sayı. 8 defa şimdiye kadar rekor oldu sanırım. Anlamadım sebebini ama iyi şu an şükürSadece anne sütünde 8 defa kaka normal bence, yine de takip et. Şimdi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?