- 8 Mart 2023
- 748
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.701
Benimki ayakta durmaya bile yeni başladıKızlar benim kızım hala yürümüyor pek bi isteği de yokBebeği hala yürümeyen kaç kişi kaldık acaba
Ayakta duruyor, koltuğa tutunup sıralıyor ama tek başına asla yürümüyor elini bıraksam yere oturuyor!!!!
Biz de üstten beklerken alttan geldi, üstler bayağı şişti kızardı vs. Orası hazırlanırken bir baktık alttan çıktıBizim alt 2 diş vardı, üstten 4 tane birden geliyordu. Bugün bir baktım alttan 3. Bayağı çıkmış 4. De ele geliyor. Üstler ise nazlana nazlana çıkıyorlar. Üstleri takip ederken alttakini kaçırmışız
Sıralama yapıyor tutunup da duruyor ellerini bırakıp adım atma hevesi yokTutunup ayakta duruyor mu, sıralama mı yapmıyor? Bebekten bebeğe değişiyor canım istediğinde yürürdaha var vakit
En azından birinin yürüyor olması iyi olmuşBenim kızımın dişleri tam bir yaşında çıktı şuan yirmi gün içinde altıncı dişi patladı oğlumun daha dört dişi var bende takmıştım herşey zamanı gelince oluyor boşuna takıyoruz şimdi kızım yürümüyor ama doktorumuz 1500 bebek üzerinde yapılan bi araştırmada bebekler ortalama 14-15 ay da yürüyormuş dedi yürüme zamanları 18 aya kadar yolu var ama oğlum yürüdü 11 aylık
Sıralıyorsa miss, garantici bu bebeler anacım kolay kolay bırakmaz ellerini. Bizimki de sıralarken adım atıyor anca ya da elinden tuttuğumuzda yürütüyoruz. Valla acele etmiyorum çünkü yürümeye başlayınca peşinden ben koşucam. Kızı ofise götürdüğümde nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyorum.Sıralama yapıyor tutunup da duruyor ellerini bırakıp adım atma hevesi yok
Bu gece bizde hiç uyumadık. Saat başı kalktı ya hiçbir saati es geçmedi4ten beri ayaktayız, ha uyudu ha uyuyacak derken dalamayınca dedim kalkayım oturma odasında ana kucağında sallayayım. Yatakta oturdum kızı almak için yan döndüm, peşime gelmiş dizime çarptı yüzüneyse şimdi sakinledi uyudu ama benim uyku kaçtı. Netflikşş açtım kısmet belki uyurum, hayırlısı, olursa olur
Bu ana kucagi nasil goruntu atar misin uykusuzluk gobek adimiz yani normal uyudugu gunde bile gece 2 kere uyanip uyuyor4ten beri ayaktayız, ha uyudu ha uyuyacak derken dalamayınca dedim kalkayım oturma odasında ana kucağında sallayayım. Yatakta oturdum kızı almak için yan döndüm, peşime gelmiş dizime çarptı yüzüneyse şimdi sakinledi uyudu ama benim uyku kaçtı. Netflikşş açtım kısmet belki uyurum, hayırlısı, olursa olur
Böyle canımBu ana kucagi nasil goruntu atar misin uykusuzluk gobek adimiz yani normal uyudugu gunde bile gece 2 kere uyanip uyuyor
Ha bu ben inat ettim almadim boyle seyler yuksek fiyatli yenidogan uyumlu kanguru elimde kalinca . Gerci hamaktir vs aldik onu da yeni kullaniyor annem onda uyuttuBöyle canım
Bende anakıcağı bakıyorumda sallanan otomatik bişeymi alsam bu tarzmı alsam karar veremedimBöyle canım
Aynı bizde öyleydik ya sürekli ağlayıp durdu yediden sonra uyudu bizim uykumuzu kaçırıp4ten beri ayaktayız, ha uyudu ha uyuyacak derken dalamayınca dedim kalkayım oturma odasında ana kucağında sallayayım. Yatakta oturdum kızı almak için yan döndüm, peşime gelmiş dizime çarptı yüzüneyse şimdi sakinledi uyudu ama benim uyku kaçtı. Netflikşş açtım kısmet belki uyurum, hayırlısı, olursa olur
Bu kaç kiloya kadar canım?Böyle canım
Hangi marka
Joie idi herhalde. Tam hatırlamıyorum.Hangi marka
Evet ben veriyorumKizlar kendi yaptiginiz konservelerden veriyor musunuz bebislere misal domates konservesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?