2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba nasilsınız? Günde 4 saat oyun ablası almayi düsünüyorum kızım icin.oyun ablası çagiran var mi eve? Fiyatlar konusunda bilgim yok.Yardimci olur musunuz? Sohrab canim sitede bir tuhaflik var yazamiyorum sana.bana özelden yazabilir misin?

Oyun ablası değil de ben de artık oyun grubuna götürmek istiyorum, götüren var mı? Memnun mu? Neler yapılıyor orada?

Aynen çok sinirlendim. O zaman napıyoruz istanbuldaki analar toplanıp kendimiz oyun grubu oluyoruz
Biz onu arkadaşlarla yapalım dedik. Aman Allahım, çocuklar sinir stres oldu. Oyuncaklar için itişip kakıştılar. Biraz büyümeleri gerekiyor. 2 yaş gibi güzel oynarlar.

Mersin'de selinbebek aktivite var her ay grubuna gore duzenleniyor. Tertip duzen hepsi cok iyi. 8 bin haftada 2 gun . Ben orayi dusundum suan bulundugum sehirde gerek duymuyorum sahile muthis secebeklerle dolu park yaptilar orda oluyoruz genelde. Ha yorucu mu yorucu emaan olsun yorulmak bizim adimiz. Ki oyun ablalari varken de biz yanlarinda olmayacak miyiz. Ayrica akrani olmuyor demi

Bugün eve misafir geldi gelip gelmeyecekleri kesin değildi (ben davet etmiştim) gelmezler diye sabaha kahvaltı programı yaptım arkadaşlarla, ev desen Allahlık, market alışverişi gerek, yemek yapmak lazım falan derken hepsini halledip yeni oturdum ve sanırım vücudum artık benim değil. Yaprak dökümü Ali rıza bey gibi kaldım iskemlede

günaydın sabah bir şokla uyandım. Bebek 4 gündür kabızdı sabah az biraz zorladı yaptı. Açtım baktım şeffaf topçuklar var. Bir sürü hem de. Rengide açık falan bi korktum araştırdım iyice önce. Sabah sabah baktığım manzara 4-5 dk sonra anladım. Gece hunharca yediği mandalina sanırım mandalina kabızlığı önlüyor.

Ay benim kiz da mandalina yer ama yerli burda yetise hic rastlamadim. Hastaliktan istah gitmisti tek onun suyunu icmeye basladi.

Biz onu arkadaşlarla yapalım dedik. Aman Allahım, çocuklar sinir stres oldu. Oyuncaklar için itişip kakıştılar. Biraz büyümeleri gerekiyor. 2 yaş gibi güzel oynarlar.
Fernando Jose Dün adanadaydık oyun evi gibi biyere götürdük çocukları orda içerde ablalarda vardı benimki en küçük olduğu için sürekli başında durdular diğer çocuklar ezmesin düşmesin diye oğlum çok güzel oynadı tüm çocuklar kendi kafalarına göre oynadılar ablalar düşmede kaymada merdivenlerde yardımcı oldubizdenkenarda bişeyler içtik çok hoşuma gitti ya oyun grubunu biliyordum ama böyle biyer olduğunu bilmiyordum

Çok güzelmiş gerçekten

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Geçmiş olsun. İkizlere değil ama tek bebeğe hamileyken arkadaşımın başına geldi. Sürekli yatarak 39. Haftaya kadar geldi. İnşallah sizin de mümkün olduğunca uzun dururlar içerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…