- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.741
Yürüme arkadaşı aldın mı canım? Benim oğlum onunla yürümeye başladıBen çalıştırmıyorum açıkçası onun da isteği yok gibi zorlamıyorum ama zorlamam mı gerekiyor?
Hayır almadım. Yürüdü yürüyecek derken almak istemedim hata etmişimYürüme arkadaşı aldın mı canım? Benim oğlum onunla yürümeye başladıayrıca daha 18. Aya kadar da vakti var
Oyun grubu sordum yılbaşı öncesi saatliği 2bine geliyorduOyun ablası değil de ben de artık oyun grubuna götürmek istiyorum, götüren var mı? Memnun mu? Neler yapılıyor orada?
Beyaz yakalı silkeleme itemıOyun grubu sordum yılbaşı öncesi saatliği 2bine geliyorduyer istanbul bakırköy
Aynen çok sinirlendim. O zaman napıyoruz istanbuldaki analar toplanıp kendimiz oyun grubu oluyoruzBeyaz yakalı silkeleme itemı
Giresun'da üç yüzmüşOyun grubu sordum yılbaşı öncesi saatliği 2bine geliyorduyer istanbul bakırköy
Biz onu arkadaşlarla yapalım dedik. Aman Allahım, çocuklar sinir stres oldu. Oyuncaklar için itişip kakıştılar. Biraz büyümeleri gerekiyor. 2 yaş gibi güzel oynarlar.Aynen çok sinirlendim. O zaman napıyoruz istanbuldaki analar toplanıp kendimiz oyun grubu oluyoruz
Buluştup biz yapalım yaaaOyun grubu sordum yılbaşı öncesi saatliği 2bine geliyorduyer istanbul bakırköy
aaaa söylemişin zaten okur okumaz yazdımAynen çok sinirlendim. O zaman napıyoruz istanbuldaki analar toplanıp kendimiz oyun grubu oluyoruz
Ay benim kiz da mandalina yer ama yerli burda yetise hic rastlamadim. Hastaliktan istah gitmisti tek onun suyunu icmeye basladi.günaydın sabah bir şokla uyandım. Bebek 4 gündür kabızdı sabah az biraz zorladı yaptı. Açtım baktım şeffaf topçuklar var. Bir sürü hem de. Rengide açık falan bi korktum araştırdım iyice önce. Sabah sabah baktığım manzara4-5 dk sonra anladım. Gece hunharca yediği mandalina sanırım mandalina kabızlığı önlüyor.
Biz onu arkadaşlarla yapalım dedik. Aman Allahım, çocuklar sinir stres oldu. Oyuncaklar için itişip kakıştılar. Biraz büyümeleri gerekiyor. 2 yaş gibi güzel oynarlar.
Çok güzelmiş gerçektenFernando Jose Dün adanadaydık oyun evi gibi biyere götürdük çocukları orda içerde ablalarda vardı benimki en küçük olduğu için sürekli başında durdular diğer çocuklar ezmesin düşmesin diye oğlum çok güzel oynadı tüm çocuklar kendi kafalarına göre oynadılar ablalar düşmede kaymada merdivenlerde yardımcı oldubizdenkenarda bişeyler içtik çok hoşuma gitti ya oyun grubunu biliyordum ama böyle biyer olduğunu bilmiyordum
Geçmiş olsun. İkizlere değil ama tek bebeğe hamileyken arkadaşımın başına geldi. Sürekli yatarak 39. Haftaya kadar geldi. İnşallah sizin de mümkün olduğunca uzun dururlar içerde.Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?