- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.821
Bekletecekler demekki bunlar bizi aslında seninki kız daha iyi bir performans bekliyordum ama belli olmuyormuşAyni canim 1 ay önce neyse hala ayni.degisik bir kelimesi yok.anne demedi,gecen ay ba ba diyip duruyordu hala der arada.gak diyor benimki,bizim.burda karga cok
Her bebek degisikBekletecekler demekki bunlar bizi aslında seninki kız daha iyi bir performans bekliyordum ama belli olmuyormuş
Teyzemin kızı 8 aylıktan konuşurdu bebek daha yatakta yuvarlanmaya çalışırken asla yürüme vesaire yok dönüp bana deodorantı gösterip burcu burcu kokuyor dedi ben şoksonraki kelimeside haruniye kaplıcalarına gittik oldu halen zor söylüyorum
Arkadaşımın oğlu konuşmayıp konuşmayıp 2 yaşında anne bana kayısı ver, karnım kötü demişBekletecekler demekki bunlar bizi aslında seninki kız daha iyi bir performans bekliyordum ama belli olmuyormuş
Teyzemin kızı 8 aylıktan konuşurdu bebek daha yatakta yuvarlanmaya çalışırken asla yürüme vesaire yok dönüp bana deodorantı gösterip burcu burcu kokuyor dedi ben şoksonraki kelimeside haruniye kaplıcalarına gittik oldu halen zor söylüyorum
3 yaşına kadar bile konuşmayabilir. O kadar olcak canım. Bizde de anne baba mama dede hadiBebeği hala konuşmayan var mı
15 aylık olacak bu ay bitince hala anne baba yok gol den başka bişey demiyor nerdeyse
Ay ne kadar güldüm ya maşallah.Bekletecekler demekki bunlar bizi aslında seninki kız daha iyi bir performans bekliyordum ama belli olmuyormuş
Ahaha benimki de camdan bakıp salıncaklar bugün çok ıslak demiştiArkadaşımın oğlu konuşmayıp konuşmayıp 2 yaşında anne bana kayısı ver, karnım kötü demiş
Günaydın
Günaydın canım analar, kadın analar, çilekeş analar
Maalesef bu durum bizdede oluyor annemlere geldim kedinin yemeği kumu banyoda sürekli kapı kapalı bebe gitmesin diye bu sefer kedide gidemiyor koltuğun altına yapabiliyorGünaydııın
Kızım kedi kumuna gitmesin diye arka odanın kapısını kapatmıştım. Kedim de kuma gidemeyince yatağın ortasına s*çmış. Bir de basında dikilmiş benim gelmemi bekliyor. Melül melül bakıyorsabah sabah gözümü bokla açtım. Halı yıkama makinesiyle yorganı, yatağı, yatak başlığını, halıyı ne varsa yıkadım. Nevresimleri yıkadım. Yastıklar makinede… onu hallettim. Salona geçtim. Bir baktım kedi bu sefer de salon halısına kusmuş. Tekrar makineyi kap gel… peşine kız aglamaya başladı. Kabız olmuş. Bol ağlamalı 10-15 dk geçirdik. 5 dk arayla 2 bez doldurdu yavrucak… anlayacağızın elimin boktan çıkmadığı bir gun oldu. Bu da böyle bir günaydın
Ay keşke koltuğun altına yapsaydı. Yatağın ortasına sıcmak nedir ?Maalesef bu durum bizdede oluyor annemlere geldim kedinin yemeği kumu banyoda sürekli kapı kapalı bebe gitmesin diye bu sefer kedide gidemiyor koltuğun altına yapabiliyor
Yazın ortasında çocukların ateşi 40 derece olan biz.Kızlar ya çok kötüyüm boğazım ağrıyor burnum tıkalı vücudum dayak yemiş gibi yatak odasından çıkmıyorum inşallah bebeklere geçmez şu hastalık ayları bi geçse yaz gelse ya
Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallahKızlar ya çok kötüyüm boğazım ağrıyor burnum tıkalı vücudum dayak yemiş gibi yatak odasından çıkmıyorum inşallah bebeklere geçmez şu hastalık ayları bi geçse yaz gelse ya
Gecmis olsun mutlaka test yaptirim influenza ise erken mudahale ederseniz hizli toparlarsinizKızlar ya çok kötüyüm boğazım ağrıyor burnum tıkalı vücudum dayak yemiş gibi yatak odasından çıkmıyorum inşallah bebeklere geçmez şu hastalık ayları bi geçse yaz gelse ya
Aglamali mo ben hic dayanamiyorum boyle seylerekızlar netflixi olan Lucca’nın dünyası filmini izlesin mutlaka inanılmaz bir film oğlu hasta olan bi annenin mücadelesini anlatıyor
Yeni izledim çok hoşuma gitmişti gerçektenkızlar netflixi olan Lucca’nın dünyası filmini izlesin mutlaka inanılmaz bir film oğlu hasta olan bi annenin mücadelesini anlatıyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik toparlarsınKızlar ya çok kötüyüm boğazım ağrıyor burnum tıkalı vücudum dayak yemiş gibi yatak odasından çıkmıyorum inşallah bebeklere geçmez şu hastalık ayları bi geçse yaz gelse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?