- 25 Aralık 2021
- 3.395
- 4.736
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.781
O zaman gunduz dene derim. Arkadaşların dediği gibi bir alerjisi vs var mı emin olursun. Cocuk gece ateşlenir mateşlenir yün hepten arttırmasın Allah korusun. Gunduz uykusunda falan öyle bir kullan. Geceye riske atma o zaman… baktın ateşlenme bitti tek öksürük kaldı. O zaman gece kullanırsınAa koyun yünü minder almistim onu gogsune koysam ama aksamlari ates cikiyor hala
Minderi eşime ve4lrdim o da oksuruklerde . Sabah yapayim aynen mustelanin gogus kremi var onu da suruyorum arada.O zaman gunduz dene derim. Arkadaşların dediği gibi bir alerjisi vs var mı emin olursun. Cocuk gece ateşlenir mateşlenir yün hepten arttırmasın Allah korusun. Gunduz uykusunda falan öyle bir kullan. Geceye riske atma o zaman… baktın ateşlenme bitti tek öksürük kaldı. O zaman gece kullanırsın
En mantıklısı gene o… inşallah faydası olur miniğe. Çok geçmiş olsun kuzumMinderi eşime ve4lrdim o da oksuruklerde . Sabah yapayim aynen mustelanin gogus kremi var onu da suruyorum arada.
Ay evet bende görmüştüm bunu bide çok kullanılan keçiboynuzu özü/pekmezi erken ergenliğe sebep oluyormuşBebeklere lavanta yağı kullanmadan önce araştırın kızlar. Erken ergenliğe sebep olabilirmiş
Keçiboynuzu çok kullanmıyorum kv’lerin yaptırdığı pekmez var köyden gelen onu genelde katıyorumAy evet bende görmüştüm bunu bide çok kullanılan keçiboynuzu özü/pekmezi erken ergenliğe sebep oluyormuş
Bende öyle annem yapmıştı dut pekmezi nadiren onu veriyorum çünkü çok sevmiyo. Genelde sabahları tahin bal karışımı veriyorum cins benimki:)Keçiboynuzu çok kullanmıyorum kv’lerin yaptırdığı pekmez var köyden gelen onu genelde katıyorum
Yıkılmadım ama ayakta da değilim gibimsi bir gün
Evet koyabilirsin.varsa buz kalıbına koyarsan porsiyonluk atabilirsin yemeklerineKizlar organik tavuk aldim bebek icin ki zor bulunuyor oldugum yerde. Hasladiktan sonra suyunu buzluga koyabilir miyim
Keçiboynuzu unu için de aynı şey geçerli miAy evet bende görmüştüm bunu bide çok kullanılan keçiboynuzu özü/pekmezi erken ergenliğe sebep oluyormuş
Onu bilmiyorum hiç denk gelmedim ama oransal olarak düşündüğümüzde unda öyle bir etki olduğunu sanmıyorum açıkcası.Keçiboynuzu unu için de aynı şey geçerli mi
Sanırım isofix en önemli olması gereken şey. Ben 6 yıldır britax romer aktif şekilde kullanıyorum maşallah taş gibi hiçbir şey olmadı memnunum.Kızlar, bizde araç yok ama yakında alma planımız var Allah izin verirse. Araç olmadığı için oto koltuğu ile de ilgili bir fikrim yok.
Siz neler kullanıyorsunuz, araştırırken nelere dikkat etmem lazım?
Canım ben baby plus aldım e bebekten hiç bir fikrim yoktu alırken açıkçası bütçeye baktım birazda 8 ay fln oldu 5.500 e almıştımKızlar, bizde araç yok ama yakında alma planımız var Allah izin verirse. Araç olmadığı için oto koltuğu ile de ilgili bir fikrim yok.
Kızlar, bizde araç yok ama yakında alma planımız var Allah izin verirse. Araç olmadığı için oto koltuğu ile de ilgili bir fikrim yok.
Prego solo bizimki canım dönüyor küçük aylar için minderi var, cok yatmıyor ama sanırım bütün oto koltukları öyle. Kilit kısmı biraz zor takılıyor kilit açılınca ötüyor o iyi. Genel olarak memnunum ama çok aktif de kullanmıyorum daha iyi modeller vardır illakiKızlar, bizde araç yok ama yakında alma planımız var Allah izin verirse. Araç olmadığı için oto koltuğu ile de ilgili bir fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?