2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aa koyun yünü minder almistim onu gogsune koysam ama aksamlari ates cikiyor hala
O zaman gunduz dene derim. Arkadaşların dediği gibi bir alerjisi vs var mı emin olursun. Cocuk gece ateşlenir mateşlenir yün hepten arttırmasın Allah korusun. Gunduz uykusunda falan öyle bir kullan. Geceye riske atma o zaman… baktın ateşlenme bitti tek öksürük kaldı. O zaman gece kullanırsın

Minderi eşime ve4lrdim o da oksuruklerde . Sabah yapayim aynen mustelanin gogus kremi var onu da suruyorum arada.

Keçiboynuzu çok kullanmıyorum kv’lerin yaptırdığı pekmez var köyden gelen onu genelde katıyorum
Bende öyle annem yapmıştı dut pekmezi nadiren onu veriyorum çünkü çok sevmiyo. Genelde sabahları tahin bal karışımı veriyorum cins benimki:)

Kızlar, bizde araç yok ama yakında alma planımız var Allah izin verirse. Araç olmadığı için oto koltuğu ile de ilgili bir fikrim yok.

Siz neler kullanıyorsunuz, araştırırken nelere dikkat etmem lazım?

Sanırım isofix en önemli olması gereken şey. Ben 6 yıldır britax romer aktif şekilde kullanıyorum maşallah taş gibi hiçbir şey olmadı memnunum.

Canım ben baby plus aldım e bebekten hiç bir fikrim yoktu alırken açıkçası bütçeye baktım birazda 8 ay fln oldu 5.500 e almıştım

Canim ben bunu almistim.isofix adac testi puani önemli olan sanirim unuttum su an detaylari o zaman arastirmistim.bayagi.donebiliyor olmasi da kolaylik

Prego solo bizimki canım dönüyor küçük aylar için minderi var, cok yatmıyor ama sanırım bütün oto koltukları öyle. Kilit kısmı biraz zor takılıyor kilit açılınca ötüyor o iyi. Genel olarak memnunum ama çok aktif de kullanmıyorum daha iyi modeller vardır illaki

Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır bakamamıştım buraya umarım herkes iyidir geçenlerde aklıma gurubun ilk doğan bebeği geldi hani tam teşhisde konulmamıştı yavrucağa kaç gündür aklıma takıldı o bebekten birdaha haber aldınız mı ?

Kızlar birde yürüme konusu açılmış hiç merak etmeyin biranda yürüyüveriyorlar, benim kız aceleci çıktı 10,5 aylık yürüdü hiç istemediğim halde
çünkü erken yürüyen bebeklerin bacaklarında eğrilikler oluyor bizimkinin de baya parantez ayaklarını da içe doğru basıyor.
Ortopedi doktoruna götürdük bu yaşlarda olabilir 2 yaşına kadar düzelmesini bekleriz dedi. Netten araştırdığım kadarıyla da 2 yaşına kadar düzelir diyor.
Ama benim içim bir türlü rahatlamıyor etraftaki bebeklerin bacaklarına bakıyorum yok yani bizimkinin yanında hepsinin düzgün bacakları hiç kızım gibi olan görmedim.
Sizin bebişlerde durum ne var mı bizim gibi parantez bacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…