- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.921
Gün icinde hic mi uykusu yok canim?Ayy hem sinirlendim hem güldüm. Aklımı yitirecek gibiyim, saatlerdiruykudan çatlayana kız uyumuyor ya uyumuyor. Nasıl oluyor, deliricwm kaç saattir odadayiz tam dalacak gibi oluyor hop kalkıp oturuyor cikdiricamn
Savcılığa şikayet etsene fotoğraf ve video kaydı alıp “Edepsizler. Böyle iftira durumları oluyorsa dğer ben olsam kamera taktırırdım… ay ben sus sus sus bir yere kadar valla. Şimdi susmam. Geçti o dönem artık. Konuşmayı çok denedim, olmadı. Şimdi neler dönüyor kafamda bir bilsen… darbeli sarjlı matkapla, metal plaka delmeye calısmak… yüksek ses garantili. Kesmezmiş de ama makine bagırır dururmuşsabah bebeyle erken kalkıp salonda son ses tv, yatak odasında ses bombası fulle uyandır mahkemeye verirsem diye ses desibel ölçer bakıyordum dün internetten kız. Videoya alıp ses seviyesini ispatlamak için boyuna balkonuma halı falan sirkeleyip asıyor. Benim camlarımı kapatıyor. O halıdır koltuk örtüsüdür attıkça balkonda semaver yakmak bir üst kademesi astıklarını kesmek… uzar gider valla liste. Yani anlayacağınn bu kafanın içi türlü planlarla dolu. Umuyorum kii gerek kalmaz
Haftalardır o kadar güzel uyuyordu ki, 2 ya da 2,5 saat en kötü nadiren 1 buçuk saat. Çok güzel düzenimiz vardı. Bugün ilk defa böyle bir şey yaşadık, gerçekten hiç anne olmak istemediğim kendimi kötü hissettiğim de bir gün. Bitik vaziyetteyim.Gün icinde hic mi uykusu yok canim?
Sinirden Demet Akalın'ın dönmüşümAyy hem sinirlendim hem güldüm. Aklımı yitirecek gibiyim, saatlerdiruykudan çatlayana kız uyumuyor ya uyumuyor. Nasıl oluyor, deliricwm kaç saattir odadayiz tam dalacak gibi oluyor hop kalkıp oturuyor cikdiricamn
O da aklımda. Onda da sesi kanıtlamak gerekiyormuş. Sesin belli bir desibel seviyesi varmış onun üstünde olduğunu falan. Ona sebep desibel ölçer falan baktım internetten. Gerekirse alacağım vallaSavcılığa şikayet etsene fotoğraf ve video kaydı alıp “
Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma Suçu
TCK Madde 123
(1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.” Bişey çıkmaz ama bi savcı çağırır ya da karakoldan ifadeye giderler ders olur
Diş sancısı falan mı var acaba ? Ağrıları olunca da uykuya direniyorlar ya. Öyle bir şey mi acaba ?Haftalardır o kadar güzel uyuyordu ki, 2 ya da 2,5 saat en kötü nadiren 1 buçuk saat. Çok güzel düzenimiz vardı. Bugün ilk defa böyle bir şey yaşadık, gerçekten hiç anne olmak istemediğim kendimi kötü hissettiğim de bir gün. Bitik vaziyetteyim.
Ya bence alerjiden, biz yeniden süt açma yapıyoruz doktorumuzla. İlk defa daha uzun basamaklı ilerledik, yoğurt çorbası içiyorum dünden beri onunla ilgili gibi geldi biraz düşününce. Bayağı da gazliydi bugün zart zurt ateş atıyorDiş sancısı falan mı var acaba ? Ağrıları olunca da uykuya direniyorlar ya. Öyle bir şey mi acaba ?
Bizimkinin de uyumadigi gün oluyor,bu arada 1 saate düsürdü canim.donemsel degisiyor surekli,biz de onlara adapte olmaya calisiyoruzHaftalardır o kadar güzel uyuyordu ki, 2 ya da 2,5 saat en kötü nadiren 1 buçuk saat. Çok güzel düzenimiz vardı. Bugün ilk defa böyle bir şey yaşadık, gerçekten hiç anne olmak istemediğim kendimi kötü hissettiğim de bir gün. Bitik vaziyetteyim.
Oyy yavrucakYa bence alerjiden, biz yeniden süt açma yapıyoruz doktorumuzla. İlk defa daha uzun basamaklı ilerledik, yoğurt çorbası içiyorum dünden beri onunla ilgili gibi geldi biraz düşününce. Bayağı da gazliydi bugün zart zurt ateş atıyorkızdım falan ama üzüldüm de , takip edicembakalim
Hasta olunca, diş sıkıntısı olunca huy değiştiriyorlarYa bence alerjiden, biz yeniden süt açma yapıyoruz doktorumuzla. İlk defa daha uzun basamaklı ilerledik, yoğurt çorbası içiyorum dünden beri onunla ilgili gibi geldi biraz düşününce. Bayağı da gazliydi bugün zart zurt ateş atıyorkızdım falan ama üzüldüm de , takip edicembakalim
Isim yine degismis hihihihi
Günaydın canım analar, kadın analar, çilekeş analar
Ben de böyle yapıyorum, kafasını vuruyor bazen bi yerlere bakmıyorum bile devame derse kendine zarar vermesigi için… sonra başka şeylere yönlendiriyorum unutuyoCanım cici demek veya kızmak yerine hareketi manipüle etmek gerekiyormuş. Büyük ihtimal dikkat çektiği için yapıyor ya da diş sancısından yapıyordur ama unutturmak için manipüle şart.
Direk dikkatini dağıtmak başka bir şey göstermek gibi.
Bizim oğlanda bir kere elini boğazına sokup öğğ yaptı annemle kayınvalidem direk yapma yapma diye bağırdı sonra bizim oğlan üst üste yapmaya başladı dikkat çektiğini anladığı için. Bende o anlarda direk ya suluğunu veriyorum ya oyuncağını gösteriyorum ya da işte ege ablan okula mı gitti falan gibi şeylerle onu unutturmaya çalışıp o hareketin dikkatimi çekmediğini anlatmaya çalışıyorum. He boşa kürek çekiyorum o ayrı çünkü annemle kv hala yapma diye bağırıyo ben onlara anlatamıyorum ki egeye nasıl anlatayım
Benim oglumunda olmuştu, adenovirus demişti doktor, damla verdi, kötü bir şey değilmişKızlar bebeğimin bir gözünde hafif kızarıklık var, az önce fark ettim. Bir iki gündür de kaşiyordu, ne kadardır kırmızı onu da bilmiyorum yeni fark ettim. Doktora geçireyim mi hemen, ne olabilir
Adenovirüs çok değişik bişey, vücudun değişik yerlerine yerleşebiliyormuş. Göze yerleşirse konjuktivit, bağırsağa yerleşirse ishal yapıyormuş. Arkadaşlarımın bebeleri oldu hepsi değişik değişikBenim oglumunda olmuştu, adenovirus demişti doktor, damla verdi, kötü bir şey değilmişama götür göster tabi… adenovirus havadan bulaşan bir virüs ama
Tehlikeli değil, 10
Gün gözü kırmızıydı sonra damlayla geçti…
Sevgililer günümü oda neKocası sevgililer gününü kutlamamış kızlarım. Sizin de sevgililer gününüz kutlu olsun. Benim kervanıma hoş geldiniz
Ne kadarlık evlisinizKocası sevgililer gününü kutlamamış kızlarım. Sizin de sevgililer gününüz kutlu olsun. Benim kervanıma hoş geldiniz
AhahahSevgililer günümü oda ne
Bırak onu ne doğum günü ne yıldönümü hiçbişey kutlamıyoruz biz doğum da bile hediye yokgüya çiçeği burnundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?