- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.961
Aaaa hiç öyle bir şey demedi doktor bize, ateşsiz geçiriyor hafif atlatiyor dedi, ekstra bir şeye gerek yok filan… yeni bir şey öğrendimAdenovirüs çok değişik bişey, vücudun değişik yerlerine yerleşebiliyormuş. Göze yerleşirse konjuktivit, bağırsağa yerleşirse ishal yapıyormuş. Arkadaşlarımın bebeleri oldu hepsi değişik değişik
Tam yurumesi aylar alıyor dengelemek vs. Benimki habire yere kapaklaniyor. Evde yürürken de düşüyor, ayakkabıyla daha fazla düşüyor ama bir ay önceki kadar değil mesela. Aydan aya gelisecekler.Kızlar ya bu zamana kadar çoçuğu dışarıya iki kez saldım ikinci kez dışarda ayakkabı ile yürüdü ama arada yalpalayarak yürüyor ve düşüyor birde heryere koşarak gidiyor yavaş yürümesi yok kocam bugün parkta bukadar düşmesi normal mı dedi acaba ortapediye götüreyim mi
Ayakkabıyla daha zor yürüyorlar, ayakkabısız daha rahat. Doktora sormuştuk ayakkabı giysin mi evde de denge, ayak gelişimi vs için. Yok dedi, bir araştırmaya göre en az ayak rahatsızlığı ayakkabı vs giymeyen Afrika kabilelerinde oluyormuş. Bizimki de 1 aydır yürüyor ama hala emekleme yürüme karışık. Dışarıda henüz bırakmadım bebemiKızlar ya bu zamana kadar çoçuğu dışarıya iki kez saldım ikinci kez dışarda ayakkabı ile yürüdü ama arada yalpalayarak yürüyor ve düşüyor birde heryere koşarak gidiyor yavaş yürümesi yok kocam bugün parkta bukadar düşmesi normal mı dedi acaba ortapediye götüreyim mi
Hayat telaşı hepimizi sanrıyor sanırımHerkes burayı terk mi etti? Naptınız?
Hafta başı başımı yedilerHerkes burayı terk mi etti? Naptınız?
Bizimki de yurume arkadasini ilk gunler suruyordu simdi inatla surmuyor biz ellerinden tutup yurutursek yuruyor insallah hayirlisiyla yururler ya . Yazin bez oldugu icin ben zibin giydiririm kulot vs cook sonra.Yazın elbiselerin altına ne giydirmek lazım külot mu yoksa boxer mı ikisini de hiç giydirmediğimden bilmiyorum
Adımlarımız 2 hafta kadar önce başladı ama hiç gelişme yok kendi kendine hiç yürümüyor biz yürütürken de yani gel gel falan yaparken de 3 4 adım bize gelmek için yapıyor ilk günlere göre hatta geriledi diyebilirim neden böyle yapıyor anlayamıyorum
Alttan açılıyor birşey giydirmek istiyorum o yüzden belki ince taytlardan giydiririmBizimki de yurume arkadasini ilk gunler suruyordu simdi inatla surmuyor biz ellerinden tutup yurutursek yuruyor insallah hayirlisiyla yururler ya . Yazin bez oldugu icin ben zibin giydiririm kulot vs cook sonra.
Cıtçıtları mı açiliyor hm ninkiler cok sıkı ceksen acilmiyor. Yazin Mersinde oluyorum cok sicak nem ben giydirmiyorum alttan ustten ince elbise.Alttan açılıyor birşey giydirmek istiyorum o yüzden belki ince taytlardan giydiririm
Ben de elbiselerin altına aşağıdaki gibi renk renk şort bakıcam daha tatlı duruyor hem de rahat rahat gezer. Bazı markalar elbiseyi böyle 2li takım yapıyorlar öyle bulursam alıp diğer elbiseleriyle de uyarsa eşlerim onlarıYazın elbiselerin altına ne giydirmek lazım külot mu yoksa boxer mı ikisini de hiç giydirmediğimden bilmiyorum
Adımlarımız 2 hafta kadar önce başladı ama hiç gelişme yok kendi kendine hiç yürümüyor biz yürütürken de yani gel gel falan yaparken de 3 4 adım bize gelmek için yapıyor ilk günlere göre hatta geriledi diyebilirim neden böyle yapıyor anlayamıyorum
Etek açılıyor ya onu demek istedim canım. Elbseye uygun alt daha hoş duruyor öyle durumdaCıtçıtları mı açiliyor hm ninkiler cok sıkı ceksen acilmiyor. Yazin Mersinde oluyorum cok sicak nem ben giydirmiyorum alttan ustten ince elbise.
Aynen bu tarz alt kıyafet ama elde olan elbiselere uygun ayrı olarak almak istiyorum da bakayım netten bulabilirsemBen de elbiselerin altına aşağıdaki gibi renk renk şort bakıcam daha tatlı duruyor hem de rahat rahat gezer. Bazı markalar elbiseyi böyle 2li takım yapıyorlar öyle bulursam alıp diğer elbiseleriyle de uyarsa eşlerim onları
Bulursan paylaşır mısın çok makbule geçerAynen bu tarz alt kıyafet ama elde olan elbiselere uygun ayrı olarak almak istiyorum da bakayım netten bulabilirsem
Arkadaşın oğlu 18 aylık oda dediğin gibi hala yürümüyor doktorada götürmüştü bol nol ilgilenin yerde oynatın kucağa almayın bir sorun yok demişYazın elbiselerin altına ne giydirmek lazım külot mu yoksa boxer mı ikisini de hiç giydirmediğimden bilmiyorum
O sıcakta ben çocuk uyutamıyordum hep klimalı odadaydık sizdede öylemiydiCıtçıtları mı açiliyor hm ninkiler cok sıkı ceksen acilmiyor. Yazin Mersinde oluyorum cok sicak nem ben giydirmiyorum alttan ustten ince elbise.
Evet çok kucakçı hala maalesef hiç kendini oyalayamıyorArkadaşın oğlu 18 aylık oda dediğin gibi hala yürümüyor doktorada götürmüştü bol nol ilgilenin yerde oynatın kucağa almayın bir sorun yok demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?