- 12 Nisan 2019
- 24.223
- 38.434
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.401
Zayıf gece aç kaldığı için, ama minik minik kilodu artıyor tartıda en son 12 oldu kemik ağırlığı artıyır diyorum bende sizin bebeklerin kilosu nasılBu yaz deıl de diğer yaza düşünüyorum , kendını ıfade etmeye basladıgı zaman .. 2,5 yas olacak yanı
Kusma için de mutlaka bı doktora gotur canımm, mıdesını rahatsız ediyor demek ki...kılo kaybı var mı
O kim
11850 bızım de .. Cok az artıyor aylardır.. Boyu uzaadı ama..Zayıf gece aç kaldığı için, ama minik minik kilodu artıyor tartıda en son 12 oldu kemik ağırlığı artıyır diyorum bende sizin bebeklerin kilosu nasıl
Fotografcımız
Gece uyandıgında uykuya nasıl geri döndürüyorsun ?11850 bızım de .. Cok az artıyor aylardır.. Boyu uzaadı ama..
Gece beslenmesı yapmıyorum ben , aksam 9dan sonra hiçbişey yedirmiyorum..
Selamm biz vicco 22 numara kullanıyoruz şuanda. Tam ortopedik ayakkabılar önerilmiyo vicco ilk adım serisinden devam biz:)Kızlar şu an bebeklerinize kaç numara ayakkabı giydiriyorsunuz ve hangi marka aldınız link varsa memnun olduğunuz atar mısınız kız bebek için soruyorum numara açısından
Vicco sneaker giyiyor 21 numara ama altı kayıyor gibi yürümeyi de yeni çözdü zaten biraz zorlanıyor. Pumanın bu modeli var arkadaşım vermişti bundan memnunum daha rahat yürüyor. 22 numaraKızlar şu an bebeklerinize kaç numara ayakkabı giydiriyorsunuz ve hangi marka aldınız link varsa memnun olduğunuz atar mısınız kız bebek için soruyorum numara açısından
Neden tam ortopedik Ayakkabı önerilmiyor acaba canımSelamm biz vicco 22 numara kullanıyoruz şuanda. Tam ortopedik ayakkabılar önerilmiyo vicco ilk adım serisinden devam biz:)
Canım seninki erkek değil mi ben kıza pumanin bir modelini aldım altı böyle yuvarlak yuvarlak fotosunu atacağım eve gidince ve 21 numarası vardı mağazada ya bilmiyorum biraz ucu boşluk ayağının ucu bilmiyorum yani onu giyiyor şu an iki gün falan oldu senin modelinde arama yapacağım internettenVicco sneaker giyiyor 21 numara ama altı kayıyor gibi yürümeyi de yeni çözdü zaten biraz zorlanıyor. Pumanın bu modeli var arkadaşım vermişti bundan memnunum daha rahat yürüyor. 22 numara
Kız canım benimki. Arkadaşın çocuğu da kız baya gitmiş ayakkabıyı kullanışlıCanım seninki erkek değil mi ben kıza pumanin bir modelini aldım altı böyle yuvarlak yuvarlak fotosunu atacağım eve gidince ve 21 numarası vardı mağazada ya bilmiyorum biraz ucu boşluk ayağının ucu bilmiyorum yani onu giyiyor şu an iki gün falan oldu senin modelinde arama yapacağım internetten
Yanıma alıyorum elını tutuyorum bıraz derınlesınce gerı yatağına koyuyorum..Gece uyandıgında uykuya nasıl geri döndürüyorsun ?
Vicco ilk adım gıyıyor suan , yaza da igorlardan alıcamKızlar şu an bebeklerinize kaç numara ayakkabı giydiriyorsunuz ve hangi marka aldınız link varsa memnun olduğunuz atar mısınız kız bebek için soruyorum numara açısından
Bizdeki 19numaraydi seninki su an kaç giyiyorVicco ilk adım gıyıyor suan , yaza da igorlardan alıcam
Aaaa yok gormemistiiim,hemen katilayim
10.5 degiliz biz halen11850 bızım de .. Cok az artıyor aylardır.. Boyu uzaadı ama..
Gece beslenmesı yapmıyorum ben , aksam 9dan sonra hiçbişey yedirmiyorum..
Benim kız ilk 5 ay cok güzel kılo almış onu düşünüyorum anne sütü alırken .. Sonra artıs hep az..ek gıda zar zor yediriyorum cok seçici.. Sağıklı olsun da , kılo da ıyı biişey deıl, hala zayıflayamadım, dıyetısyene başladım kan değerlerim abuk sabuk olmuş , kendımı toparlamsm lazım , yaza elhıseler aldım küçük beden..hani bı grup vardj zayıflama grubu, devam edıyo musunuzAaaa yok gormemistiiim,hemen katilayim
10.5 degiliz biz halenBoyu uzuyor ama kilo almasi imkansiz gibi bir sey,kipir kipir bi dk durmuyor
21 canımBizdeki 19numaraydi seninki su an kaç giyiyor
Ben hic katilmamistim o gruba,henuz kilo vermeye hazir oldugum bir donem degildiBenim kız ilk 5 ay cok güzel kılo almış onu düşünüyorum anne sütü alırken .. Sonra artıs hep az..ek gıda zar zor yediriyorum cok seçici.. Sağıklı olsun da , kılo da ıyı biişey deıl, hala zayıflayamadım, dıyetısyene başladım kan değerlerim abuk sabuk olmuş , kendımı toparlamsm lazım , yaza elhıseler aldım küçük beden..hani bı grup vardj zayıflama grubu, devam edıyo musunuz
Yok kız nerde, belki daha şişmanlamışızdır.Benim kız ilk 5 ay cok güzel kılo almış onu düşünüyorum anne sütü alırken .. Sonra artıs hep az..ek gıda zar zor yediriyorum cok seçici.. Sağıklı olsun da , kılo da ıyı biişey deıl, hala zayıflayamadım, dıyetısyene başladım kan değerlerim abuk sabuk olmuş , kendımı toparlamsm lazım , yaza elhıseler aldım küçük beden..hani bı grup vardj zayıflama grubu, devam edıyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?