2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Zayıf gece aç kaldığı için, ama minik minik kilodu artıyor tartıda en son 12 oldu kemik ağırlığı artıyır diyorum bende sizin bebeklerin kilosu nasıl

Zayıf gece aç kaldığı için, ama minik minik kilodu artıyor tartıda en son 12 oldu kemik ağırlığı artıyır diyorum bende sizin bebeklerin kilosu nasıl
11850 bızım de .. Cok az artıyor aylardır.. Boyu uzaadı ama..
Gece beslenmesı yapmıyorum ben , aksam 9dan sonra hiçbişey yedirmiyorum..

Kızlar şu an bebeklerinize kaç numara ayakkabı giydiriyorsunuz ve hangi marka aldınız link varsa memnun olduğunuz atar mısınız kız bebek için soruyorum numara açısından

Kızlar şu an bebeklerinize kaç numara ayakkabı giydiriyorsunuz ve hangi marka aldınız link varsa memnun olduğunuz atar mısınız kız bebek için soruyorum numara açısından
Selamm biz vicco 22 numara kullanıyoruz şuanda. Tam ortopedik ayakkabılar önerilmiyo vicco ilk adım serisinden devam biz:)

Vicco sneaker giyiyor 21 numara ama altı kayıyor gibi yürümeyi de yeni çözdü zaten biraz zorlanıyor. Pumanın bu modeli var arkadaşım vermişti bundan memnunum daha rahat yürüyor. 22 numara

Eklentiler

• 1000054780.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 15
Vicco sneaker giyiyor 21 numara ama altı kayıyor gibi yürümeyi de yeni çözdü zaten biraz zorlanıyor. Pumanın bu modeli var arkadaşım vermişti bundan memnunum daha rahat yürüyor. 22 numara
Canım seninki erkek değil mi ben kıza pumanin bir modelini aldım altı böyle yuvarlak yuvarlak fotosunu atacağım eve gidince ve 21 numarası vardı mağazada ya bilmiyorum biraz ucu boşluk ayağının ucu bilmiyorum yani onu giyiyor şu an iki gün falan oldu senin modelinde arama yapacağım internetten

Kız canım benimki. Arkadaşın çocuğu da kız baya gitmiş ayakkabıyı kullanışlı

backslash Fulya hanımın anneler günü cekilişine katıldın mı yorumlardan senı bulayımm
Aaaa yok gormemistiiim,hemen katilayim
11850 bızım de .. Cok az artıyor aylardır.. Boyu uzaadı ama..
Gece beslenmesı yapmıyorum ben , aksam 9dan sonra hiçbişey yedirmiyorum..
10.5 degiliz biz halenBoyu uzuyor ama kilo almasi imkansiz gibi bir sey,kipir kipir bi dk durmuyor

Aaaa yok gormemistiiim,hemen katilayim

10.5 degiliz biz halenBoyu uzuyor ama kilo almasi imkansiz gibi bir sey,kipir kipir bi dk durmuyor
Benim kız ilk 5 ay cok güzel kılo almış onu düşünüyorum anne sütü alırken .. Sonra artıs hep az..ek gıda zar zor yediriyorum cok seçici.. Sağıklı olsun da , kılo da ıyı biişey deıl, hala zayıflayamadım, dıyetısyene başladım kan değerlerim abuk sabuk olmuş , kendımı toparlamsm lazım , yaza elhıseler aldım küçük beden..hani bı grup vardj zayıflama grubu, devam edıyo musunuz

Ben hic katilmamistim o gruba,henuz kilo vermeye hazir oldugum bir donem degildi
Benim 5 kilo fazla var hala.Son bir senedir 1 gr bile vermedim.Ama alistim da bu kiloya oyle cok sikayetci degilim,eskiden cok zayifmisim diyerek kendimi avutuyorum

Yok kız nerde, belki daha şişmanlamışızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…