2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Arkadaki dişleri çıkam varmı nasıl zorlanıyor musunuz, biz perişan olduk dişlerden dir diye düşünüyorum ateşi biranda 41 oldu bir hafta yemeden içmeden kesildi kusuyor sürekli bugün ateş yok nasıl düştü gitti onuda anlamadık

Ah geçmiş olsun yavruya. Henüz çıkmadı şuanda 12 dişle devam ediyoruz

41 derece ateş dişten olmaz ama canım ya. Bir enfeksiyon geçirmiş belli.

Osman gönülal, diş ateş yapmaz diyor.

Teşekkür ederiz 12 diş baya olmuş öndekiler mi sıralı çıktı
8 dişimiz var henüz bizim arkadalar kızarmış ve kabarmış durumda
Evet canım sıralı çıktı önce 2 alt 2 üst sonra onların yanları, en son da 2 üst azı 2 alt azı çıktı. Köpek dişleri zormuş diyorlar bakalım onlar ne zaman gelecek

Evet canım sıralı çıktı önce 2 alt 2 üst sonra onların yanları, en son da 2 üst azı 2 alt azı çıktı. Köpek dişleri zormuş diyorlar bakalım onlar ne zaman gelecek
Galiba köpek dişleri göründü oğlumun eğer gerçekten onlarda gerçekten çok kötü oldu çocuk öncekilerdede az çok sıkıntı oldu ama kolay atlatmıştık

Bebeğinizi odasını ayırdınız mı ? Bizimki bizim odada beşikte yatıyor,yanda çocuk odası var oraya almayı düşünüyorum beşiğini

Bebeğinizi odasını ayırdınız mı ? Bizimki bizim odada beşikte yatıyor,yanda çocuk odası var oraya almayı düşünüyorum beşiğini
Ayırmak şöyle dursun halen geceleri 6-7 defa uyanıyor ağlıyor kusuyor bende hep ayırmak istedim ama mümkün değil gibi görünüyor bşde herkes bu yaşta çocuk gece kalkmaz diyor sizinkiler kalkmıyormu

Ayırmak şöyle dursun halen geceleri 6-7 defa uyanıyor ağlıyor kusuyor bende hep ayırmak istedim ama mümkün değil gibi görünüyor bşde herkes bu yaşta çocuk gece kalkmaz diyor sizinkiler kalkmıyormu
Emerken sürekli kalkıyordu sütten kesince maksimum 2 ya da 3 defa kalkıyor

Benim çok uzun süredir ayrı odada. Uykum çok hafif odasında mıyk dese duyup uyanıyorum. Gece kendi kalkıp yanıma geliyor. Mama yapıp geri yatırıyorum. Bu ara bir veya iki kere kalkıyor. Arada uzun süre varsa mama yapıyorum. Bir saat falansa yapmıyorum.

Kusma durumu için doktora danıştın mı bişey dedi mi? Reflüsü olabilir mi acaba? Benim mide kapakçığım gevşekmiş endoskopide öğrendim. Öksürsem kusuyorum nerdeyse, geçen ofiste arkadaşıma söylüyordum onun da oğlu öyleymiş küçükken de kusardı dedi. Kontrole giderseniz bir sor bakalım

Ay grup gene hareketlenmiş mutlu oldum görünce
Acelya A kuzum benimki reflulu bebek olmasına rağmen o şekilde olmuyor ki doğduğundan beri reflulu. Reflu ilaçlarıyla, mamalarıyla falan buyudu… Hem fazla yedirip, hem de yemeğin hemen peşine yatırıyor olabilir misin ? Bir de son zamanlarda ekstradan verdiğin farklı bir şey var mı? Yedirdiğin bir şeyi sindiremiyordur o yüzden kusarak atıyordur… benim kız çiğ sarımsakta dediğin gibi oldu mesela. 2 defa denedim. İkisinde de bu durumu yaşadım. Bir daha vermedim. Doktor da sindiremiyor demek ki şimdi kes ilerleyen zamanlarda ver dedi

Ayrı yatıyor yani sonucta, tabi hastayken ateşi varken yanlız olmaz , çok geçmiş olsun
Ya
Ayrı yatıyor yani sonucta, tabi hastayken ateşi varken yanlız olmaz , çok geçmiş olsun
Hayır tam sayılmaz simdi uyutuyorum. Salonun kapısı Aralık kalacak .ben gideceğim ama kaç kere bakmaya geliyorum ağlayınca geliyorum bazen ysnina uzaniyorum kalıyorum buna tam ayrı yaa denilmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…